Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Baia Delle Sirene 3-sterren

Via Nazionale 163, 98039 Taormina, Italië

#47 van de 71 hotels in Taormina

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 620 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 44

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,3
    Charmant met bijzonder vriendelijk en behulpzame receptionistes, prima kamers, leuk strandstrookje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zoals gezegd, de bedden vond ik hard. Maar dat was eigenlijk bij alle hotels het geval waar we logeerden. En het ontbijt was wel met heel veel zoet. Ik miste kwark, granola of iets dergelijks en vooral: waar is het verse fruit?

    De kamers waren prima, de bedden aan de harde kant. Het balkonnetje was fijn, we hadden seaview dus dat is mooi. Het ontbijt was in orde, ik miste wel het verse fruit. Diner ook helemaal in orde, lekker gegeten. De ligstoelen aan zee waren een fijn extraatje. Maar het allerprettigste waren de receptionistes; vriendelijk, behulpzaam, geinteresseerd en zeer goed Engels sprekend. Op het laatste moment kon er nog een Etna tripje geregeld worden en er werd goed meegedacht over het vervoer naar het vliegveld.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,5
    Goed hotel voor één nacht in Taormina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Karig ontbijt in ontbijtruimte zonder airco. Gekoppelde kamer halverwege de trap naar de ontbijtruimte, met dus wel wat geluidsoverlast 's ochtends tot gevolg. Ligging naast zeer drukke en gevaarlijke weg zonder voetpad. Dat maakt het minder aangenaam om de kilometer naar de kabelbaan te wandelen.

    Ligging vlak aan de zee met een privé-zonnedek. Mooie tuin rond het hotel. Zeer vriendelijk personeel. Redelijke afstand tot aan de trappen of kabelbaan naar Taormina.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    5,8
    Wel fijn maar niet voor een 2de keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed! Verschrikkelijk bed ! 2 nachten enorm slecht geslapen, hierdoor was ik zeer vermoeid en heb ik een dag nodig gehad om goed uit te rusten. Zouden ze zeker iets aan mogen doen. Heel erg jammer!

    De ligging tegen het strand en op loopafstand van de het leuke stadje.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Prima locatie voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het spoor loopt dicht langs de accommodatie, dus er komt veel trein verkeer langs. Er loopt geen stoep richting het dorpje dus moet je langs een drukke weg lopen.

    Was een aardige locatie voor een nachtje met uitzicht op zee.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    6,7
    Prima verblijf. Wel eenmalig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is toch wat afgelegen van Taormina. Er zijn wel restaurants op 15 min lopen, maar beperkte keus. Trein komt iedere 15 min langs, begint al zeer vroeg in de ochtend. Je went er wel aan, maar toch.Omdat wij er half april waren, merk je toch dat het voorseizoen is. Veel nog niet open. De kabelbaan naar het dorp ging tot 20.00 uur. Wil je in Taormina eten, dan moet je met de auto.

    Zeer vriendelijk personeel. Kamer was prima en werd goed bijgehouden. Je bent snel op de snelweg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,3
    Een mooie locatie, maar daarnaast wat tegenvallers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De niet al te ruime kamer zat vol muggen en de airco werkte niet. Slecht geslapen door de enorme herrie vanwege een regelmatig langsdenderende trein..

    Prachtig uitzicht aan het prive strand. Receptionistes super vriendelijk en spreken goed engels.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    10
    Hadden kamer met zeezicht zoals besteld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Hadden kamer met zeezicht zoals besteld. Slechts 2 kamers hebben dat echt, de overige kijken tegen bomen aan. Auto kon ik op eigen terrein voor 5 euro p.d. parkeren. Locatie top t.o.v. het centrum. Kabelbaan daar naar toe op loopafstand. Ontbijt perfect. Ligbedden perfect. veel restaurants in de omgeving. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,3
    Prima voor een paar nachtjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iedere 20 minuten rijdt er een trein op nog geen 30 meter afstand langs het hotel. Om naar Taormina te gaan moet je langs een gevaarlijke weg lopen. Dat hadden we al vernomen van deze site, maar we hadden gehoopt dat het mee viel, niet dus.

    Ontzettend vriendelijk en goed sprekend personeel. Hotelkamer was prima, goed werkende airco.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Italiaanse gastvrijheid!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zeer lieve eigenaars, behulpzaam, vriendelijk, ... het is echt thuiskomen. zeer proper, rustig gelegen. buitenkeuken zodat jezelf kan koken. ontbijt zeer verzorgd door de vrouw des huizes... een echte aanrader!!! voor ons een 10 op 10.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    9,6
    Soggiorno rilassante Taormina
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    L’hotel ha un ottimo rapporto qualità/prezzo. Struttura un po’ datato, ma pulito ed in ordine. Si trova su una strada molto frequentata, sul mare. Ma, volendo si può - a pagamento - parcheggiare dentro. Si deve tener conto che passa il treno tra l’albergo ed il mare, anche se durante la notte non l’ho sentito. L’albergo ha un ampio giardino bellissimo, tranquillo. Dal giardino, usando il sottopassaggio (privato dall’albergo) si raggiunge il mare. Qui si trova una “passerella” privato con ombrelloni e sdrai ed anche una passerella che ti porta dentro nel mare. Per la colazione si può usare la terrazza con una bellissima vista sulla baia. Molto rilassante. Taormina è raggiungibile sia a piedi (mezz’ora) che con la funivia, che dista a 10 minuti (piedi) dall’albergo. Personale molto disponibile e gentile. Pronti ad aiutarti per qualsiasi cosa. Het hotel heeft een uitstekend rapport kwaliteit/prijs. Het is een beetje gedateerd, maar schoon en in orde. Het hotel bevindt zich op een drukke weg, aan zee. Wanneer U wilt kunt U binnen – tegen betaling – parkeren. Anders kunt U ook op de weg (gratis) parkeren. Houdt er rekening meer dat er een trein loopt tussen het hotel en de zee, ook al heb ik de trein eerlijk gezegd s’nachts niet gehoord. Het hotel heeft een hele mooie rustige tuin. Vanuit de tuin kunt u via een onderdoorgang (privè) de zee bereiken. Hier vindt U parasol en ligstoelen van het hotel en ook een grote loopplank die de zee inloopt. Voor het ontbijt kunt U gebruik maken van eem terras met een mooi uitzicht over de baai. Taormine is lopen te bereiken (ongeveer 30 minuten) of met de kabelbaan, die op 10 minuten (lopen) afstand van het hotel ligt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,9
    charmant hotelletje in een prachtig groen kader, direct aan zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Eten in restaurant viel tegen, ontbijt sober. Tijdens ons verblijf geen ligstoelen of -plaats aan het eigen strandje.

    Prachtige ligging, charmant hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    Fijn hotel pal aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stonk enorm in de badkamer.Slechte ventilatie en je moest de deur dichthouden anders stonk de hele kamer er naar.

    Prachtige ligging aan zee.Vriendelijke Engels sprekende dame aan de receptie. Heerlijk ontbijtbuffet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,9
    Ruime kamer met uitzicht op zee met een balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    We waren er eind van het seizoen maar er was niks te verkrijgen meer in de bar van het hotel terwijl het wel voor de helft bezet was.

    Ruime kamer met uitzicht op zee met een balkon. Ontbijt was prima!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,8
    heerlijk uitgerust en cultuur gesnoven. wij gaan zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    het ontbijt was prima (zeker voor Italie) de locatie schitterend. Prive strand met steiger , en gratis ligbedden weinig mensen (20 max) leuke uitstapjes en prachtig uitzicht vanaf je balkon.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    Ligging, faciliteiten en personeel was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De economy kamers hebben weinig/geen direct daglicht en die van ons was naaste restaurant en keuken. Laatste gaf nodige geluid van personeel en restaurant bezoekers. Prijs/Kwaliteit verhouding dit was ons laatste hotel van de 4, en viel tegen relatief gezien.

    Ligging, faciliteiten en personeel was geweldig. Veel bezienswaardigheden in de directe omgeving en stad makkelijk lopend en met kabelbaan bereikbaar. Prima parkeergelegenheid.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,3
    Vergane glorie9
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt , wel in bevestiging.

    In het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Houding personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Houding personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Het ontbijt was heel goed en gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was schimmel op een muur en een vervelende geur.

    Het ontbijt was heel goed en gevarieerd. Vriendelijke vrouw aan de incheckbalie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,9
    airco op de kamer was matig tot slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    airco op de kamer was matig tot slecht

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    8,3
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de trein achter de tuin langs kwam en dat de bediening bij diner op dakterras beter kan.

    Mooie tuin met parkeergelegenheid. en goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,9
    Dicht bij zee en fijne strandbedden bij hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij zee en fijne strandbedden bij hotel.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    5,4
    Gastvrijheid van de receptie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg kleine sobere kamer met raam aan ingesloten patio met dag en nacht herrie van afzuiging keuken. Gaf een gevoel van opgesloten zitten.

    Gastvrijheid van de receptie

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,3
    Het personeel is enorm vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie is verschrikkelijk. **Het hotel ligt aan een doorgaande weg en aan de andere kant van het hotel komt verschillende keren per uur een zeer gehorige, lawaaierige trein langs. **Verder moest er voor het parkeren nog extra betaald worden. Je auto moest aan de drukke weg geparkeerd worden (met de kans dat er iets met de auto zou gebeuren) of in de kleine tuin aan de achterkant van het hotel, waar ook de enige mogelijkheid voor de gasten is om te recreëren. De auto's werden daar lukraak tussen de struiken gezet. Er waren geen parkeervakken of een andere mogelijkheid om je auto dermate weg te zetten zodat de andere gasten hier geen hinder van zouden ondervinden. **Het hotel heeft geen strand en de mogelijk om in het water te komen is vrijwel nihil. In het water liggen grote scherpe stenen. Je kunt wel een ligbedje op een betonnen afgekalfde rand van anderhalve meter zetten. Maar het is niet prettig om daar te zitten/liggen. ** De kabelbaan is al meer dan een jaar niet in bedrijf. Het hotel ligt ver van het stadje Taormina af. Je kunt dit niet gaan lopen. Je zult dus met de auto of het openbaar vervoer moeten gaan. Openbaar vervoer is maar beperkt mogelijk tot heel vroeg in de avond. Erg ongemakkelijk als je in het stadje wilt gaan eten. Om de auto in het stadje te parkeren moet je ook flink in je buidel tasten. Van de parkeertarieven word je echt niet vrolijk. Ons verblijf was teleurstellend, maar het vriendelijke onthaal van het personeel voelde als een ware deken.

    Het personeel is enorm vriendelijk. Aan de bali werden we heel vriendelijk onthaald. Het personeel in het restaurant is meer dan erg gastvrij. De kok komt zich er zelf van vergewissen of het smaakt. De kamers zijn een beetje gedateerd maar zien er keurig uit. De badkamer is heel erg klein. Maar je hebt een constante warme douche.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    8,8
    Ligging is prachtig: vanuit de tuin van het hotel ben je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De spoorlijn loopt vlak langs het hotel: deze maakt een hoop herrie. Trein gaat echter niet heel vaak en 's nachts ook niet.

    Ligging is prachtig: vanuit de tuin van het hotel ben je direct bij de zee. Toen wij er waren hadden we het hele strand voor onszelf. Fijn personeel. Veel gelegenheid om lekker buiten te zitten. Goed ontbijt. Schone kamers.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,9
    Service en gastvrijheid zijn perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er viel niet echt iets tegen, maar het ontbijt is eenvoudig en de kamers zijn wat gehorig.

    Service en gastvrijheid zijn perfect. Het uitzicht over de baai is prachtig.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    7,9
    Ontvangst en personeel zijn heel hartelijk,
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer klein en gedateerd, kan opknapbeurt gebruiken.

    Ontvangst en personeel zijn heel hartelijk, Gebouw,ligging en tuin zijn prachtig, wel gedateerd, excellente keuken, trotse chef die leeft voor zijn job.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    10
    Geweldig ontbijtterras, prachtige tuin en goede ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas was het zonnedek van het bij het strand al verwijderd en was het niet meer mogelijk lekker bij het hotel op een stretcher te liggen.

    Geweldig ontbijtterras, prachtige tuin en goede ligging t.o.v. Taormina

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,1
    tuin en uitzicht over de zee
    • Vakantiereis
    • Groep

    Matrassen, beddengoed, sanitair en douchecel aan vernieuwing toe. Enkel ontbijt mogelijk.Restaurant gesloten. Hele hotel inclusief steigertje aan de de zee, heeft een opknapbeurt nodig

    tuin en uitzicht over de zee sommige (jammer niet allemaal) personeelsleden zijn uitermate vriendelijk

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    8,8
    mooie kamer , goed bed , restaurant met spectaculair terras...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets , maar de kamerprijs was ook behoorlijk. Wel goedkoper dan vergelijkbaar

    mooie kamer , goed bed , restaurant met spectaculair terras met zicht over de zee , de lust

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    6,7
    Dichtbij de kabelbaan naar Taormina
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sombere kamer met weinig daglicht. Wij hadden 1 van de 2 tuinkamers. De kamers in het hoofdgebouw kunnen wij niet beoordelen, maar zagen er moderner uit.

    Dichtbij de kabelbaan naar Taormina

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,5
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lopen naar het centrum via een drukke weg en er loopt een trein direct voor het hotel langs.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Eigen parkeer gelegenheid 5 euro per dag. kamer zijn eenvoudig maar netjes en schoon

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    6,7
    mooie tuin en uitzicht vanaf het terras bij het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ligt tussen een drukke weg en een spoorbaan, van beloofde airco niets gemerkt, Wifi alleen in de hal beschikbaar

    mooie tuin en uitzicht vanaf het terras bij het ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    7,9
    Het ontbijtbuffet was het beste dat we zijn tegengekomen in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De WiFi werkt enkel in de gemeenschappelijke delen en is soms bijzonder traag.

    Het ontbijtbuffet was het beste dat we zijn tegengekomen in Sicilië (in deze prijscategorie). Super vriendelijk personeel die ons heeft geholpen met dienstregelingen en extra info.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2015

    7,9
    Het gastvrije onthaal en prima tips voor uitstapjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het restaurant was nog niet open. Redelijk ver over drukke weg naar kabelbaan.

    Het gastvrije onthaal en prima tips voor uitstapjes. Lekker buiten ontbijten op terras.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    8,3
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    8,3
    Gastvrijheid, ontbijt, ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorig, iets gedateerd, trein iederhalf uur van 6-20 uur

    Gastvrijheid, ontbijt, ligging

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,5
    Aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Disco in de baai die veel herrie veroorzaakte

    Aardige mensen

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    2,9
    Ужасный старый номер, нет холодильника.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ужасный старый номер, нет холодильника. И не было окон. Пляжа тоже нет у отеля.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    9,2
    lawaai van nabijgelegen disco tijdens nacht
    • Vakantiereis
    • Stel

    lawaai van nabijgelegen disco tijdens nacht

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,1
    zeer behulpzaam en gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel

    gehorige en vrij kleine kamer (vlak naast receptie)

    zeer behulpzaam en gastvrij

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,1
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    soms rioollucht

    de ligging

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,6
    Het totaal plaatje , kamer ,ligging ,balkon en vooral het...
    • Stel

    Niets

    Het totaal plaatje , kamer ,ligging ,balkon en vooral het vriendelijke personeel. mooie schone kamers.en goed onbijt.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    8,8
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie locatie! Voor herhaling vatbaar!

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 44

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: