Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Baia Di Puolo 3-sterren

Via Marina di Puolo, 80061 Massa Lubrense, Italië

#14 van de 22 hotels in Massa Lubrense

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 438 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,9
    Erg afgelegen, niet geschikt als je geen auto tot je beschikking hebt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg moeilijk om het hotel te vinden. Met google maps ging dit niet goed. Een betere bewegwijzering zou erg fijn zijn. Vanaf de doorgaande weg is het een smalle weg naar zee, je komt door 2 hekken en denkt dat het niet goed is. Er was iemand die ons vertelde dat we de auto konden parkeren en dan verder lopen door een draaihek naar zee.

    De mensen bij de receptie hebben ons goed geholpen om een tripje naar Capri te boeken. Kamer met uitzicht op zee. Er was een lift.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,8
    Prachtige locatie wel op een afstand van Sorrento maar wel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor de strand bedjes terwijl deze bij het hotel horen, slecht vindbaar

    Prachtige locatie wel op een afstand van Sorrento maar wel de mogelijkheid voor een gratis shuttle service

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg sober, werd verzorgd door het restaurant ernaast.

    De mensen aan de receptie waren zeer vriendelijk en ontzettend behulpzaam. Er was een gratis shuttlebus naar Sorrento 3x per dag. De ligging is fantastisch en er zijn gratis ligstoelen beschikbaar op het privéstrand tegenover het hotel. Voor een bedje betaal je 2 euro voor de hele dag. Niks van te zeggen dus.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    De zeer rustige locatie in een mooie kleine baai met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebruik van de strandbedjes en de onvriendelijke oma, die ons duidelijk maakte dat wij echt niet op rij 1 aan zee mochten liggen.

    De zeer rustige locatie in een mooie kleine baai met gezellige kleine restaurantjes. Een koelkast op de kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    Fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het is een eindje van de hoofdweg. Prima met de auto maar voor een uitstap willen ze niet altijd tot aan je hotel rijden waardoor je een km of 2 bergop moet lopen naar de hoofdweg. Wel is er shuttleservice maar slechts op enkele tijdstippen.

    De charmante vissersbaai waar dit hotel gelegen is. De vissers komen hier binnengevaren met hun buit. Fijn om dit te zien. Ik denk zowat het enige hotel daar, dus zit je tussen de Italiaanse dagjestoeristen. Het is ook de ideale uitvalsbasis om verschillende dingen te bezichtigen (Vesuvius, Pompei, Positano, Amalfi, Ravello, Capri,Ichia...). Sorrento is 10min rijden (hier is ook shuttleservice vanuit het hotel voorzien)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,7
    Mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt

    Mooi uitzicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    6,7
    Goed wegens de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Eten half pension

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Prachtige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles wad goed

    Prachtige ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    6,3
    Kleine kamer, slechte douche, maar op een prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was behoorlijk klein en douche functioneerde niet goed. Zeer gehorige kamers om ons heen.

    Locatie aan het strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,9
    Verblijf was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk bereikbaar.

    Uitzicht vanuit hotel op zee.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,1
    Kamer was heel proper, airco werkte goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Indien je niet met je eigen vervoer ter plekke bent, zit je als het ware 'gevangen' in deze kleine baai, aangezien dit erg afgelegen ligt. Buiten 3 restaurants is er echt niets 's avonds. Er dreef veel vuiligheid in het water voor het strand. Wifi werkte enkel buiten op het terras van het restaurant.

    Kamer was heel proper, airco werkte goed.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,3
    Zeer schone kamers,geweldig uitzicht,ongedwongen sfeer,prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer schone kamers,geweldig uitzicht,ongedwongen sfeer,prima strand taveerne om de hoek.gratis vervoer naar Sorrento!!!

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: