Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bavaria 4-sterren

Kirchsteig 15, 39012 Merano, Italië

#27 van de 62 hotels in Merano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 225 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Helemaal niets.

    Dit hotel heeft onze verwachtingen overtroffen, we waren echt gast! Zeer vriendelijke, persoonlijke bediening, mooi restaurant met heerlijk eten, mooie kamer en groot balkon. Prachtig binnen zwembad en buitenzwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    In de voetsporen van Sissi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt iets specifieks. We wisten wat we geboekt hadden. Misschien iets ruimere parkeergelegenheid gewenst!

    De ligging is prima, vlakbij prachtige centrum. Hotel is mooie oude glans, 19e eeuws.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    6,7
    Prijs-kwaliteit een teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle kamers zijn zonder airco, wel gek in een hotel waar je zoveel betaald. De barman.. Was bijzonder onvriendelijk en niet sociaal. Het zwembad was ijskoud, wij waren hier met een baby van 1 jaar oud, en wij konden met hem niet buiten zwemmen. Enkel binnen, een verwarmd zwembad is ook echt wel een must.. Verder heeft het hotel vanvoor echt een prachtige tuin.. Maar dat is enkel maar voor de foto want vanachter waar de gasten moeten liggen aan het zwembad is het helemaal niet verzorgd. Verder is het hotel voor ons echt niet aan te raden bij jongere mensen, wij kregen het gevoel in een knap revalidatiedomein te zitten , waar de mensen niet vies waren van vies te kijken als je jong bent en smorgens in een korte broek wil ontbijten. Voor ons prijs kwaliteit zeker niet voldoende

    Het ontbijt was super lekker en goed verzorgt. Babybedje was dik in orde . Ook de gevraagde microgolf voor de baby

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    10
    Een paradijs in Merano
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het buitenontbijt was heerlijk en overvloedig. Het personeel deed alles om het mij naar de zin te maken en de accomodatie was in een woord geweldig ! Ik hoop er volgend jaar weer heen te kunnen gaan!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    5,4
    Men laat honden toe en rekent een stevige dagforfait maar kan nergens terecht. Zelfs geen water
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel en de prijs kwaliteit verhouding

    Het ontbijt was heerlijk. Het personeel niet

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,1
    tuin met buiten kunnen eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    uitvoering van de kamer nogal basic

    tuin met buiten kunnen eten uitstekende keuken

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,8
    gastvrijheid personeel, locatie en stadje Meran met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen airco

    gastvrijheid personeel, locatie en stadje Meran met geweldige fiets en wandelmogelijkheden

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: