Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Villa Pardi Lucca

Via di Poggio Seconda 2660, 55100 Lucca, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 166 beoordelingen over deze B&B

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    Top vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel tegen

    De hartelijke ontvangst door Cinzia en haar familie. Prachtige kamer en ook schoon. Heerlijk groot zwembad, ontbijt met veel keus, super locatie. Cinzia heeft ons geweldig geholpen met het regelen van een huurauto en gaf leuke sight seeing tips. Sowieso was geen enkele vraag teveel. Dit was echt een top vakantie. Komen zeker terug. (Moesten we nou naar links voor dat restaurants Cinzia?? 🤣🤣)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    9,2
    Villa Pardi ligt vlakbij Lucca en is gevestigd in een heel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben geen negatieve ervaring.

    Villa Pardi ligt vlakbij Lucca en is gevestigd in een heel statig en prachtig gerenoveerd Toscaans landhuis. Rustig gelegen en beschikt over een heerlijk ruim zwembad met voldoende ligbedden en parasols. Het guesthouse wordt gerund door een gastvrije familie die je thuis doen voelen. Er is met succes geprobeerd om het gebouw en de kamers authentiek te laten zonder het comfort aan te tasten. In sommige recensies wordt gesproken over gedateerd, wij vonden het juist sfeervol en passend bij het gebouw uit medio 1700. Kamers zonder airco, wel met fan. Wij hadden geen airco nodig (medio augustus). Schone kamers. Prima uitvalsbasis voor bezoekjes aan Lucca, Florence, Pisa en de Toscaanse kust. Aanbeveling voor strandbezoek: Marina di Vecchiano. Groot vrij strand, maar ook mogelijkheid om bedjes met parasol te huren. Niet het massale van andere stranden in bekendere plaatsjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,3
    Prachtig gerestaureerd paleis met een uitstekende gastvrouw en grandioos zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamerunit in de kamer waardoor het toch wat warmer en vochtiger aanvoelde, rokers op terras vlak naast de kamer

    Prachtig gerestaureerd paleis, fantastische Nederlandstalige gastvrouw heerlijk ontbijt , mooi groot zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Fijne locatie, beetje prijzig maar voor een tussenstop wel erg prettig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer in bijgebouw was voldoende, doch vrij eenvoudig. Jammer genoeg wat luidruchtige buren (echte buren van hen, geen logees) en zeer levendige honden ‘s nachts. Airco erbij was prettig geweest, dan kan je lawaai al verminderen door met ramen dicht te slapen.

    Super mooie locatie, heerlijk ontbijt (kraakvers), super fijn mooi groot zwembad. Rustige omgeving en op gemakkelijke afstand van Pisa en Lucca. Prima ontvangst, gratis en voldoende parkeergelegenheid. Bedden waren comfortabel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,1
    heerlijk verblijf. meer als b&b dan als appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers - Bijgebouw
    • Verbleef 9 nachten

    We hadden met 2 volwassenen en 2 pubers een appartement in het bijgebouw. Groot genoeg voor 4 personen maar het keukentje is te karig ingericht. Als je van plan bent om te koken tijdens de vakantie is het behelpen met slechts 2 pitjes. Zelf ontbijt maken kan. Er is maar 1 bureau dat je als kleine tafel kan gebruiken; en maar 3 stoelen. Dus wij zagen het meer als een b&b dan een appartement. De hygiene is op z'n Italiaans. Stof onder het bed en in de kastjes. Schoonmaak wel iedere dag; maar in 5 minuten.

    moeder en dochter Cinzia zijn erg aardig en behulpzaam. Ontbijt is lekker. Dichtbij ook de mogelijkheid om bij een bakker te ontbijten zoals de Italianen doen voor de zelfde prijs (natuurlijk niet zo uitgebreid) . Zwembad is fantastisch. Lekker centraal voor de steden Pisa en Lucca. 2 Restaurants op loopastand. Andere restaurants niet te ver weg maar niet te belopen. Appartement groot en was heerlijk koel 's nachts. Kamers in het hoofdgebouw zijn prachtig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heerlijk verblijf in een prachtige villa, een mooie omgeving met vriendelijke Eigenaars. We waren met de Trein, de fietsen stonden voor ons klaar en we zijn op de terugweg door de Eigenaar naar het station gebracht. Heerlijk ontbijt en mooi zwembad,goed restaurant op loopafstand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,2
    De locatie is top wanneer u de hele omgeving wil zien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is echt een B&B en er is alleen een koelkast op de kamer. Koffie/eten in de middag en avond kon niet.

    De locatie is top wanneer u de hele omgeving wil zien. De rust bij het Hotel is heerlijk ivm de steden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,8
    Zalige en prachtige B&B
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamers - Onderling verbonden
    • Verbleef 4 nachten

    De ontbijtruimte is soms een beetje te klein. Als alle logés ongeveer gelijktijdig willen ontbijten moet je soms heel even wachten, maar als je dan aan tafel zit en van het ontbijt kan genieten vergeet je dit snel.

    In dit prachtig gerenoveerd gebouw kom je volledig tot rust. De uitbaters (dochter en moeder) zijn zeer vriendelijk. Je kan altijd bij hen terecht en zij verschaffen je uitstekende uitleg i.v.m. uitstappen die je in de buurt kan maken. Het eenvoudige maar voortreffelijke zwembad (16m) biedt een heerlijke verkoeling.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    10
    Schitterend domein
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamers - Onderling verbonden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De persoonlijke touch van de ganse familie die ze samen in de B&B steken .. echt mooi om zien, ze staan steeds paraat om de gasten het naar hun zin te maken en de adviezen zijn steeds goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,2
    Super verblijf! Vriendelijk en persoonlijk onthaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 6 nachten

    Omdat we zelf comfortklasse hadden geboekt, was onze kamer (in het bijgebouw), voor 3 personen, eerder klein. Dat doen we volgende keer anders! We losten het op door buiten onder het prieel te zitten. Ik zou graag logeren in het super mooie hoofdgebouw!

    Cinzia is een enorm vriendelijke gastvrouw. Ze wist ons onmiddellijk thuis te laten voelen. Sprak ons met onze namen aan. Gaf zeer goede toeristische tips, waar te eten, waar de boot naar Cinque Terre nemen,... . Het logies is gehuisvest in een luxe Villa van weleer. Wijzelf sliepen in de bijgebouwen, maar ook deze waren tiptop in orde! De Villa werd ook gerestaureerd met een hart voor de woning, zoals ze oorspronkelijk was. Zeer uitgebreid zoet en hartig ontbijt, met spek en ei op aanvraag. Mooie verzorgde tuin met een overdekt deel om te lezen,... . Veel fruit en groenten om te gebruiken in hun ontbijt. (nu nog niet rijp, maar wel voor de volgende gasten) Zeer mooi, groot zwembad. Fijne ligzetels. Wij komen zeker terug!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,8
    Leuke en rustige uitvalsbasis voor Pisa en Lucca, met heerlijk zwembad!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    In het bijgebouw was de keuken en inrichting iets gedateerd (wel allemaal prima in orde verder). Een kamer in de villa had me ook mooi geleken! Het had ook nog iets schoner gekund.

    Leuke plek om te verblijven. Mooie villa!! Wij zaten in het bijgebouw met wat meer faciliteiten (keuken). Heerlijk zwembad en lekker rustig. Vanuit hier kun je gemakkelijk naar Pisa en Lucca (beide 15 min rijden). Voor 5 euro kon je een ontbijt bijboeken (hebben wij niet gedaan omdat wij een keukentje hadden, maar niet duur en was volgens mij prima). Nederlandse eigenaren, zij gaven je een goede uitleg over de omgeving!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zagen maar 1 verbeterpunt; de hoeken van het bed steken uit en daar loop je met je schenen tegenaan.

    Ruime studio, mooi zwembad, mooi landhuis, mooie omgeving, goed ontbijt, aardige mensen. Eigenlijk beviel alles ons.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    Prachtige ouwe villa op mooie locatie, vlak bij Lucca.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige ouwe villa op mooie locatie, vlak bij Lucca. Wij waren er twee nachten en hadden een kamer met keukentje, waar we uiteindelijk geen gebruik van hebben gemaakt, al was de koelkast heel handig voor een koud drankje. Een superaardige gastvrouw Cinzia, die ook Nederlands spreekt. In voor een praatje, makkelijk en leuke tips. Bovendien een heerlijk zwembad met ligbedden en parasols en prachtig uitzicht op het nabijgelegen dorpje. En lekker ontbijtje met goeie cappuccino voor €5,- p.p. Aanrader!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,6
    Verrassend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niet echt iets tegen. Het heeft geen airco, maar kamer was koel genoeg

    Prachtige villa, vriendelijke eigenaresse, mooi verzorgd zwembad en goed ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    Mooie villa vlakbij Lucca
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Douche is wat aan de krappe kant.

    Mooie statige villa vlakbij Lucca. Wij hadden een kamer in de villa met een mooi beschilderd plafond. Koelkastje op de kamer. Prima ontbijtbuffet. Zeer gastvrije eigenaren. Mooi zwembad. Wij hebben er een heerlijk verblijf gehad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Heerlijk adresje om lekker te relaxen met veel mooie steden in de buurt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    Goede tips voor uitstapjes in omgeving gekregen van Cinzia, italiaanse eigenaresse die vloeiend nederlands spreekt. Heerlijk adresje met goed ontbijt, persoonlijke benadering, heerlijke kamer met terras en mooi zwembad. Lekkere restaurantjes op loopafstand en dichtbij Lucca (tip: fiets huren en centrum doorfietsen en over stadswal fietsen, vraag Cinzia voor goed adresje).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,6
    Ge-wel-dig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is echt geweldig, evenals het zwembad en de verzorging die Cynzia en familie realiseren. Ze zijn erg betrokken en willen maar een ding: het de reiziger zo comfortabel mogelijk maken. Zo kregen we er bijvoorbeeld een terrasje bij! Een echte aanrader.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,6
    De vriendelijk van het personeel, de ligging van de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijk van het personeel, de ligging van de accomodatie en het zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,6
    Prachtig gerenoveerde Vila!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig gerenoveerde Vila! We sliepen in een mooie en schone kamer en werden wakker met een weids uitzicht. Ontbijt was heerlijk en service prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    De locatie, de hartelijkheid en het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van de kamer in het bijgebouw was gedateerd.

    De locatie, de hartelijkheid en het ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Hele mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele mooie ligging Erg vriendelijk en behulpzaam personeel (Nederlands sprekend) Goed en uitgebreid ontbijt Zeker een aanrader!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,2
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten

    Hele vriendelijke hulp en tips en een prachtige tuin!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel, mooie locatie, fantastische...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel, mooie locatie, fantastische start van onze vakantie (slechts 20 min van de luchthaven Pisa).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,6
    Warm ontvangst en goede service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrije ontvangst

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,8
    Genieten in een ruime, mooie en relaxte villa.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De mooie ligging, ruime kamer en het prachtige gebouw met de indrukwekkende uitzichten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    Mooi groot zwembad, lekker ontbijt, eitjes bij ontbijt moest...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi groot zwembad, lekker ontbijt, eitjes bij ontbijt moest je vragen en werden met plezier klaar gemaakt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    8,3
    Gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het zwembad nog niet schoon was.

    De gastvrijheid van de eigenaresse.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,6
    Alle vrijheid en na 3 weken Engels en Italiaans is een woordje Nederlands heel ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel en het zwembad

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    10
    Het was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niets opnoemen

    Alles was fijn,een rustige omgeving,fijn zwembad,en Nederland sprekende eigenaars!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    9,6
    Vriendelijk onthaal in het Nederlands.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk onthaal in het Nederlands. Mooie verblijfplaats. Dankzij ideale tips bezochten we niet enkel het mooie Lucca en Pisa, maar ook het natuurgebied in de bergen met prachtige dorpjes , zoals Barga. Wij hadden een studio met eigen mogelijkheden. Aanrader !!

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    10
    Heerlijk mooi groot zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ontbijt. Behoeft iets meer variatie ( bv gebakken eitje en broodsoorten etc).

    Heerlijk mooi groot zwembad. Vriendelijke nederlands sprekende gastvrouwen. Prima kamer. Mooie uitvalsbasis voor bezoekjes in de omgeving. Goede restaurants op 5 min. afstand. Een aanrader

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,3
    Heel vriendelijk en behulpzaam Nederlands sprekend personeel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel vriendelijk en behulpzaam Nederlands sprekend personeel, uitgebreid ontbijt, relaxed zwembad en centraal gelegen voor verschillende dagtrips (Pisa, Lucca, Cinque Terre, Vinci, etc.)

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    10
    Wat een gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets.. Als je iets vraagt wordt het gelijk geregeld

    Wat een gastvrijheid. Gastvrouw weet werkelijk alles over de omgeving en deelt dit graag. Accommodatie is mooi en zeer schoon en het zwembad is echt super. Ontbijt is prima en naar mijn mening is dit een echte topper zeker als je naar prijs/kwaliteit kijkt.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,4
    Het zwembad, de tuin en het onthaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Slechte nachtrust wegens slechte bedden en veel te warme kamer. Matig ontbijt. Geen juiste prijs/kwaliteitverhouding.

    Het zwembad, de tuin en het onthaal.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    Goede uitvalsbasis voor dagtripjes naar bijv Lucca, Pisa en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede uitvalsbasis voor dagtripjes naar bijv Lucca, Pisa en Cinque Terre. Prachtige villa met heerlijk zwembad en de kamer was erg comfortabel. Goede tips van de eigenaresse zorgde voor een ontspannen en gezellig verblijf

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,3
    Vriendelijk onthaal en ongedwongen sfeer bevielen ons.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een investering in airco of enige vorm van verkoeling in de kamers zou het helemaal af maken.

    Vriendelijk onthaal en ongedwongen sfeer bevielen ons. Ook het mooie zwembad en verzorgd ontbijt droegen bij tot een echt vakantiegevoel. Tips omtrent plaatselijk restaurantjes waren ook welkom!

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    10
    Prachtige lokatie met heerlijk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prachtige lokatie met heerlijk zwembad. Super vriendelijke en behulpzame Nederlands sprekende eigenaars! Ideaal uitgangspunt voor Lucca, Pisa en Cinque Terre. Een aanrader deze villa, wij gaan zeker een keer terug!

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,5
    Ontbijt en zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiene kon iets beter, nieuwe tuinmeubelen, nieuwe spiegel in de badkamer en nieuwe gordijnen in de kamer zouden het helemaal afmaken!

    Ontbijt en zwembad

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    10
    De gastvrije ontvangst, de locatie dicht bij Lucca en Pisa,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De gastvrije ontvangst, de locatie dicht bij Lucca en Pisa, in een landelijke omgeving. Een prachtig schoon zwembad met voldoende ligstoelen. Twee prima restaurants op korte afstand. Mooie kamers in de villa en ruime appartementen op het terrein. Maar vooral de hartelijke gastvrijheid van Giovanna, die lang in Nederland heeft gewoond en daardoor goed Nederlands spreekt.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,2
    geweldige gastvrouw, heerlijk ontbijt met verse producten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    bed was niet zo geweldig en douche kon beter

    geweldige gastvrouw, heerlijk ontbijt met verse producten uit de moestuin en heerlijke taart

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Goede locatie dicht bij Lucca met lekkere restaurant waar je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Goede locatie dicht bij Lucca met lekkere restaurant waar je goed met kinderen terecht kunt. Hele lieve behulpzame eigenaren.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,8
    Zwembad en ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco zou wel een optie mogen zijn, maar daar wordt wel aan gewerkt.

    Zwembad en ligging!

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    8,3
    Zeer net en groot zwembad,vriendelijk,supermooie accomodatie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keuken

    Zeer net en groot zwembad,vriendelijk,supermooie accomodatie,prachtig gerestaureerd

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    8,8
    Mooie locatie, hartelijke ontvangst en prima verzorging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie locatie, hartelijke ontvangst en prima verzorging. Ontbijt met omelet di mama, hmmmm

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    8,3
    Zeer vriendelijke Italianen (die Nederlands spreken) en die...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen.

    Zeer vriendelijke Italianen (die Nederlands spreken) en die echt met hart en ziel zich inzetten om een prachtig verblijf te realiseren.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: