Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bel Sit 4-sterren

Viale Borghi 28, 21025 Comerio, Italië

#2 van de 3 hotels in Comerio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 96 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    5,8
    Vier sterrenhotel niet waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt stelde niet veel voor. Brood was taai en het vers gesneden fruit was helemaal uitgeslagen. Gelegen aan drukke weg

    Het uitzicht op het meer van Varese en het kleine zwembad in de tuin.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    6,7
    Fijn hotel met een goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel. Het ligt redelijk afgelegen en je hebt de auto nodig om een leuk restaurant of wat winkels te vinden. Je kijkt wel uit op het meer maar om er te geraken is ook hier weer de auto nodig.

    De vriendelijkheid van de mensen aan het onthaal en de properheid van de kamer. Het ontbijt was ok maar er mocht iets meer variatie in boord zijn (enkel witte broodjes). We hebben ook 1x gedineerd in het hotel en dit was erg lekker.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,5
    Prima kamer, mooi uitzicht mits je de fabriek voor het hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond eten in het restaurant. €5, voor een glas huiswijn in Italië vind ik ver overprijst en dan je ook moet betalen voor het gebruik van je tafel sloeg nergens op.

    Prima kamer, mooi uitzicht mits je de fabriek voor het hotel aan de weg wegdenkt als je meer naar voren kijkt. Goed hotel voor doorreis.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,2
    De bedden lagen zalig!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg karig te noemen

    De bedden lagen zalig!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    5,0
    Slechts op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat uitleg van het personeel

    Slechts op doorreis

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    5,8
    Het bed was goed en de kamer was ruim
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    - Het was 27 graden in de kamer toen ik aankwam. - bij het ontbijt was het gesneden fruit helemaal bruin. De sapjes in de kannen waren aan het gisten. Dit kan echt niet.

    Het bed was goed en de kamer was ruim

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,8
    De vriendelijkheid van het personeel, het heerlijke zwembad...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij hadden een kamer aan de voorkant met uitzicht op het meer maar wel aan de drukke weg dus het verkeer kwam voortdurend langs. Gelukkig hadden we daar geen last van maar een eventuele volgende keer vragen we een kamer aan de achterzijde.

    De vriendelijkheid van het personeel, het heerlijke zwembad na een lange dag reizen en de prima kamer met ontbijt voor een hele mooie prijs.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    7,9
    Mooi gezellig hotel met super uitzicht, met ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen uitleg over hotelfaciliteiten en/of waar ontbijten/dineren.

    Mooi gezellig hotel met super uitzicht, met ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    9,6
    Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    5,4
    Vriendelijk personeel en goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer verouderd, vergane glorie en slecht ontbijt

    Vriendelijk personeel en goede bedden

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,3
    Dat het personeel Engels sprak en vriendelijk was
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het personeel Engels sprak en vriendelijk was

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    Zwembad buiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zwembad buiten

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    9,6
    prijs kwaliteit was dit heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    prijs kwaliteit was dit heel goed. De mensen hielpen waar het kon.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,1
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Informatie over omgeving niet aanwezig! Badkamer erg klein! Alles was schoon en dat is het belangrijkste

    Zwembad

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: