Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bellagio 2-sterren

Salita Grandi, 22021 Bellagio, Italië

#5 van de 16 hotels in Bellagio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 732 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    Ligging in het centrum van Bellagio was top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi is ondermaats van ontvangst en heel traag. Je moet even wat trappen doen van het centrale plein naar de ingang vh hotel. Voor oudere mensen of mensen die minder goed te been zijn kan dit een probleem vormen.

    Ligging in het centrum van Bellagio was top. Kamer en badkamer voldeden ruimschoots. Zeer vriendelijk personeel. Had een parking voor 2 nachten waarvan ik de 2e nacht zeer laat annuleerde. Deze werd mij toch niet aangerekend. Ontbijt is op een gezellig terras en ruim voldoende.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    5,0
    Prijs voor overnachting in 2 sterren hotel € 130,-- te hoog ...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De prijs was te hoog.

    Prijs voor overnachting in 2 sterren hotel € 130,-- te hoog € 80,-- is meer als voldoende Ik ben regelmatige reiziger bijna wekelijks verblijf ik in hotels.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,3
    Mooie lokatie midden in het leuke stadje. 38 treden op met je koffer en geen hulp.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren ver weg vinden we wel een probleem en je moet aan een kant over met de ferry.Op zondag kun je niet elke ferry nemen en moet je nog een dorpje verder rijden.

    Leuk stadje en heerlijk gegeten bij restaurant du lac op het balkon aan het meer met 10% korting van het jotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,6
    Geweldige ligging!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige ligging!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,5
    Ontbijt op het terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer zonder uitzicht!

    Ontbijt op het terras

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,9
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte badkamer

    Uitzicht vanaf bed

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    9,2
    voor Italiaanse begrippen een goed ontbijt, centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    voor Italiaanse begrippen een goed ontbijt, centrale ligging

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    8,3
    Erg behulpzaam personeel en een geweldige locatie middenin...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Is wat klein en ontbijt os basic.

    Erg behulpzaam personeel en een geweldige locatie middenin het centrum.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: