Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Berghotel 3-sterren

Via per Azzano San Paolo 4, 24126 Bergamo, Italië

#7 van de 23 hotels in Bergamo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 805 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,3
    Het hotel was prima, schoon en eigenaresse vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was prima, schoon en eigenaresse vriendelijk. Het lag alleen wel in een wijk waar we geen restaurant konden vinden. Het was echt een uithoek. We hadden eigenlijk naar bergamo gewild, maar was te ver met openbaar vervoer. We hadden dit hotel gekozen ivm locatie vluchthaven, ongeveer 10 minuten. Dit is prima. Taxi voor 20 euro naar vliegveld. Vanuit het hotel kun je vanaf 7 uur een shuttle regelen voor 10 euro, wij moesten eerder op het vliegveld zijn.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    Als je een redelijk hotel zoekt voor verblijf van 1 nacht voor je vlucht, dan zit je hier goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn eenvoudig maar schoon. Verwacht geen mooi uitzicht, het ligt in een buitenwijk aan een drukke weg. Ondanks dat we een "non smoking"kamer boekten was er merkbaar gerookt op de kamer en niet goed gelucht. Ontbijt was verder prima.

    Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Ook laat inchecken is geen probleem.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De kamer was mooi en werd goed schoongemaakt, het persoonlijk heel vriendelijk en altijd benaderbaar. Het ontbijt is uitstekend. Dit is zeker een aanrader. Je kunt gemakkelijk de bus naar het centrum nemen (ticket van 1 euro is dan 75 min geldig voor al het openbaar vervoer).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,5
    Prima hotel dicht bij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best ver van de oude stad. Je kunt de ramen niet open doen vanwege het lawaai van de weg en de vliegtuigen, maar er is wel airco. Het ontbijt was in de kelder, waar je alleen met een lift heen kan, maar er staat nergens een nooduitgang aangegeven en alle deuren zijn of niet toegankelijk of op slot.

    Dicht bij het vliegveld. Bergamo centrum goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het was schoon en netjes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,7
    Verblijf 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt wat uitgebreider en ongezellige plek in de kelder en heeeeel koud Locatie niet ideaal, vliegveld moeilijk te bereiken en ver van ht station, niet haalbaar the vote.

    Kamers heel netjes en personeel vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    10
    Bergamo
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goed, kamers prima in orde. Shuttleservice ook helemaal goed! Personeel erg aardig en willen alles voor je doen. Prima met bus naar de stad zelf. Locatie iets buiten het centrum, maar met de bus ben je zo overal. We hadden op zondagavond de laatste bus gemist terug en toen haalde Luca ons binnen 10 min op! Wat een service! Las ook ergens dat mensen last hadden van lawaai, maar geen last van gehad terwijl ik een moeilijke slaper ben. Vliegtuigen stijgen ook pas na 7.00 ochtends op en dan misschien 1 of 2 in het uur. Maar zeker niet storend!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    10
    Schone, ruime kamers!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone, ruime kamers!Personeel was ook erg aardig en niks was teveel. Elke morgen ook een heerlijk ontbijt gehad. We gaan zeker nog een terug hierheen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    10
    Goeie uitvalsbasis, propere kamers, vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goeie uitvalsbasis, propere kamers, vriendelijk en behulpzaam personeel,

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Mooi verzorgd hotel, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet al het personeel sprak goed engels of duits

    Het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,5
    prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    toch wel ver weg van Bergamo zelf. Het is niet op loop afstand helaas altijd taxi nodig of bus. Die stopt trouwens wel recht voor het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    10
    uitstekende accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontvangst, vriendelijkheid en behulpzaamheid personeel. prijs -kwaliteit verhouding.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Heel prettig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fantastisch ontbijt en zeer vriendelijk personeel, geen moeite was hun teveel

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,9
    Goede bedden, heerlijk ontbijt en aardig personeel
    • Zakenreis
    • Groep

    Goede bedden, heerlijk ontbijt en aardig personeel

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    5,8
    Prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vliegtuigen en verkeerslawaai. Ontbijt.

    Prima bedden.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,5
    Gezellige kamer en een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vloer was stoffig. De douchecel was wat aan de krappe kant.

    Gezellige kamer en een goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    8,8
    Prijs kwaliteit erg goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prijs kwaliteit erg goed.mensen zijn vriendelijk. Het ontbijt was prima.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,1
    Ontbijt was top.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer erg gehorig.

    Ontbijt was top.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    10
    Ontvangst door charmante receptioniste
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt

    Ontvangst door charmante receptioniste

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    Hele mooie schone kamer met mooie douche.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    Hele mooie schone kamer met mooie douche. Airco op kamer. Wifi op kamer Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    9,2
    Hartelijk ontvangst, zeer nette kamer en goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen negatieve opmerkingen

    Hartelijk ontvangst, zeer nette kamer en goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    9,2
    De eigenaresse bracht ons gratis naar het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eigenaresse bracht ons gratis naar het vliegveld. Service van de zaak.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    4,6
    Ontvangt was prettig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zie ontbreken douchescherm

    Ontvangt was prettig!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Berghotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: