Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BEST WESTERN Titian Inn Hotel Treviso 4-sterren

Via Callalta 87, 31057 Silea, Italië

#5 van de 7 hotels in Silea

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 462 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    10
    Aanrader om te verblijven om Venetië te bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Onderling Verbonden Tweepersoonskamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen in de nieuwe vleugel van het hotel, heerlijke bedden en sfeervol ingericht! We hadden twee kamers aan elkaar met een deur ertussen. Echt ideaal met kinderen. Voor €3,- een geweldig ontbijt!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Aangenaam
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De spa was defect.

    Personeel was attent. Ende kamers waren schoon en comfortabel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,9
    Prima voor op doorreis of zoals wij als extra overnachting voor vertrek vanop Treviso Airport.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk onthaal. Nette kamer/badkamer. Dichtbij Treviso Airport, makkelijk bereikbaar met taxi/airportservice, geregeld door het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    6,7
    Nette ruime hotelkamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Na gebruik douche, liep het water in de slaapkamer. Ook nadat ik dit probleem gemeld had bij de receptie.

    Nette ruime hotelkamers. Uitgebreid ontbijt buffet.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    10
    fijne grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    fijne grote kamer. We hadden een dubbele kamer geboekt met een extra bed, we kregen van het hotel een upgrade naar een suite. Ontbijt was goed, voldoende keuze

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van BEST WESTERN Titian Inn Hotel Treviso

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: