Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bio Agriturismo Il Vigno

Località Il Vigno 262, 52033 Caprese Michelangelo, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 142 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,6

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,1
    Eenvoudige accommodatie in een super omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het grootste voordeel van deze locatie zijn de vriendelijke gastheer en de mooie omgeving. Maar de accommodatie zelf viel ons wat tegen. Geen wifi-bereik in het huisje, zeer eenvoudige inrichting, harde bedden, weinig comfort en gedateerd. Alles voelde klam en vochtig aan, het zwembad was in de meivakantie nog niet gevuld. De overall ervaring was top maar verwacht geen luxe.

    De omgeving is werkelijk in 1 woord fantastisch te noemen. De prachtige slingerweg er naar toe (uitstekend begaanbaar overigens), het geluid van de vogels, de stromende beek waar onze kinderen heerlijk in speelden. Giulio is een fantastische gastheer, altijd vrolijk en behulpzaam, super fijne vent. We hebben hier een fantastische tijd gehad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    10
    Ronduit geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

    De laatste kilometer (zand/steenpad) is niet bevorderlijk voor je auto.

    Wat een heerlijke plek om te vertoeven. Geweldig personeel (eigenaren) en een heerlijke sfeer. Een fantastisch uitzicht met complete rust. Het eten (de eigenaar kookt zelf) is van heerlijke kwaliteit. Zeker een plek waar we terug gaan komen en een absolute aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    10
    Rust, uitzicht, alles wat je maar wensen kan
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Zolder
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was prima. Het enige wat ik zelf gewaardeerd had zou ander brood zijn bij het ontbijt. Maar ook het aanwezige brood was boven de norm.

    De locatie is simpelweg adembenemend. Super kamers, schoon en fris. Onze hond heeft de tijd van zijn leven hier beleefd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    9,2
    Gedurende onze vakantie in Le Marche, Toscane en Umbrië...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het was even zoeken naar de locatie maar met wat hulp van Giulio uiteindelijk snel kunnen vinden. Gebruik niet de GPS-coördinaten van booking.com maar de beschrijving die per mail wordt verzonden!

    Gedurende onze vakantie in Le Marche, Toscane en Umbrië beviel deze accommodatie ons het meeste. Je voelt je er meteen thuis. Om te beginnen: een geweldige gastheer en gastvrouw. Een fijne sfeer. Na een lange reis was het geen probleem bij het diner (aan te bevelen) aan te schuiven. Il Vigno is aan te bevelen indien je eens anders, unieks, persoonlijks zoekt ...

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,2
    Toplocatie met top eigenaars!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    De hygiëne was niet super (een paar spinnenwebben en stof gevonden), maar dat had stiekem wel zijn romantiek. Dit konden we door ons goede verblijf eenvoudig door de vingers zien.

    Fantastische eigenaars die altijd voor je klaarstaan - mits je ook aardig bent voor hun, gaven ze aan. Schijnbaar waren wij dat, want onder het mom 'jullie zijn zo aardig' kregen we een rekening voorgeschoteld waar we positief door werden verrast. Gelukkig hadden we een fles wijn als bedankje voor het regelen van een tv om de finale van de Europa League te kunnen bekijken, het vullen van het zwembad en de uitstekende tips om de omgeving te verkennen. Ook het eten was top: voor €15 krijg je minimaal 4 gangen met koffie toe, wat het geld meer dan waard is! De locatie is fantastisch: het weggetje naar de agriturismo was volgens zeggen prima, maar de eerste keer schrik je je rot - onverhard krijgt bijna een nieuwe betekenis. Het maakt de locatie echter een stuk exclusiever en na een paar keer rijden ben je er wel aan gewend en geeft het de locatie alleen maar meer charme. Het appartement was prima en met name van buiten enorm mooi en perfect passend in de omgeving. De binnenkant is vooral authentiek en romantisch in de kneuterigheid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    6,3
    Ver weg van hart van toscane, mooi gelegen op berg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het verblijf is overal anderhalf uur rijden vandaan. De zee,of firenze of sienna. Het weggetje er naartoe blijft een belevenis,zeker wanneer er tegenliggers zijn. Wij hadden een klein app voor 2 pers. Geen balkon,heeeel klein kitchinette in een kast en een hard bed.

    Het ontbijt is goed,eigenaars vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,8
    Romantische plek, ver weg van de drukte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 6 nachten

    Als je de grotere steden wil bezoeken is het nogal afgelegen. Arezzo is 1 uurtje. Perugia is 1,5 uur rijden.

    Héél vriendelijke eigenaars en geven tips over de nabijgelegen dorpen. De locatie is schitterend voor mensen die rust zoeken of willen wandelen in de natuur. Wil je echt veel steden bezoeken, dan moet je lang rijden gezien de ligging tov snelweg. Het appartement is heel ruim voor 4 personen en 2 grote slaapkamers. Leuk terras waar de Wi-Fi ook beschikbaar is. Badkamer kon misschien wat beter uitgerust zijn (weinig plaats om iets weg te zetten of op te hangen). Verder alles prima in orde en alles voldoende aanwezig. Het diner is er super lekker en niet duur. Er wordt maar op bepaalde dagen van de week gekookt. Bij ontbijt reserveren is voldoende. Zeker doen ! Bezoek zeker ook Anghiari - prachtig !

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,6
    Natuurlijk genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    De eigenaren/gastheren waren zeer aardig en behulpzaam en bedrijven met passie hun agriturismo, de locatie is uitstekend voor een ontspannen vakantie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    10
    De ideale plaats om te ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Niets. Enkel de toegangsweg was even wennen, maar lang duurde dit niet.

    De locatie, het zwembad, de kamer: alles was prima. Ook het eten was dik in orde: verzorgd ontbijt en een uitgebreid diner met lekkere wijn. De eigenaars zijn zeer gastvrij en deden alles om onze vakantie te laten slagen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    10
    Je voelt je er gelijk thuis. En het is zo’n prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed voor elkaar. De eigenaren zijn zo ontzettend aardig en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    10
    Zeer gastvrije mensen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gastvrije mensen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Prachtige ligging op hoogte (650 meter) dus redelijk koel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige ligging op hoogte (650 meter) dus redelijk koel. Heerlijke rust, veel ruimte en uitstekende verzorging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    10
    Geweldig genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super gastvrije ontvangst van Guilio en Alice! Fantastisch uitzicht! Mooie kamers! Lekker eten! Rust!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    9,6
    Mooi, rustig, proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi, rustig, proper Alles goed onderhouden Prachtige kamer! Zeer vriendelijk! Perfectie nabij

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    10
    Wat een paradijs!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche is wat klein, maar dat wordt gecompenseerd door de royale omvang van de rest van het appartement!

    Wat een paradijs! Als je voor rust gaat, dan moet je hier zijn. Het enige wat je hoort is het kabbelende beekje wat langs de Agriturismo stroomt. En lof voor de gastheer / gastvrouw: hartelijke mensen die met liefde hun klanten ontvangen. Enkele keren per week koken de gastheer en gastvrouw (tegen een zeer aanvaardbare vergoeding). Beslist een aanrader! Toegangsweg (1,5 km) is eerste keer even oefenen, maar goed te doen, zelfs met een wat lager liggende auto.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    9,6
    Een hele bijzondere plek in Toscane.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een hele bijzondere plek in Toscane. Perfect gelegen, heel rustig - het ademt de sfeer van de streek, waar mensen nog tijd hebben voor elkaar. Mooie oude stadjes en kloosters in de omgeving, prachtige natuur en verbluffende vergezichten. Giulio en Alice zijn de perfecte gastheer en gastvrouw. Op een bescheiden en niet opdringerige manier creëren zij een informele atmosfeer waarin iedereen zich thuis kan voelen. Ze zijn zeer behulpzaam en hun dinertjes, die je ook proeverijtjes van Italiaanse kookkunst zou kunnen noemen (wel reserveren!) zijn aan te bevelen.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    10
    Het hotel is gelegen op een heuvel, te midden van een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is gelegen op een heuvel, te midden van een rustige en groene omgeving. Het is een plek waar je helemaal tot rust kan komen. De gastheer en gastvrouw zijn enorm vriendelijk en doen er alles aan om het hun gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Probeer zeker ook het diner dat men in het hotel aanbiedt, dit is met lokale producten bereid en is heel lekker.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    9,2
    Very friendly owners Giulio and Alicia and of course our...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Nothing. Loved everything. One tip : sun bed matrasses.

    Very friendly owners Giulio and Alicia and of course our friend dog Pedro. They gave good trip tips. Easy people, Alicia even did our washing once. Great location. Good food we had dinner once. Nice swimmingpool.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    10
    Het uitzicht en de accomodatie zelf zijn in één woord...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het uitzicht en de accomodatie zelf zijn in één woord geweldig! Een heerlijke terug-in-de-tijd sfeer waar je je thuis voelt. Het gezelschap van de gastheer en gastvrouw zorgt voor het gevoel van een familiebezoek waarbij je de perfecte uitvalspositie hebt om het mooie Toscane en delen van Umbrië te verkennen. Zelfs met een kamer worden in het complex nog alle mogelijke faciliteiten zoals een keuken en woonkamer geboden en rondom de gebouwen zijn diverse prettige plekjes, waaronder het zwembad, om te relaxen en van de mooie locatie te genieten. De kamers zijn bijzonder mooi ingericht, volledig in passende stijl van het gehele complex. De 1,5 km onverharde weg naar het complex is de eerste keer een waar avontuur maar daarna prima te doen en ontzettend leuk om ook te voet (een keer) te wandelen. Met recht een verblijf waar je je thuisvoelt en weer terug wilt komen! Tot slot: als de keuken open is, is het zeker de moeite waard hier te dineren. De kwaliteit is zeer goed, met dieetwensen wordt rekening gehouden en elke avond krijg je een ander assortiment van heerlijke en gezonde lekkernijen.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    10
    Een prachtige locatie, een super accommodatie en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    Een prachtige locatie, een super accommodatie en buitengewoon gastvrije eigenaren: wat een feest! Ze doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Aanschuiven bij het diner is zeker een aanrader!

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    Er werd echt alles aan gedaan om van je verblijf een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er werd echt alles aan gedaan om van je verblijf een topbelevenis te maken! Fantastisch!

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    10
    Absoluut fantastische locatie voor wie van rust en comfort...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Absoluut fantastische locatie voor wie van rust en comfort houdt. Grazie Giulio ed Alicia.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Bio Agriturismo Il Vigno

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: