Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Blue Marlin Village

Viale Caravaggio 40, 48100 Lido Adriano, Italië

#10 van de 16 hotels in Lido Adriano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 787 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Fijne vakantiehuisjes dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    De locatie op loop afstand van het strand is ideaal. Zwembad bij de accommodatie is ook erg fijn. Ook een apart bad voor jonge kinderen! Erg goede uitvalsbasis voor bezoek aan bijv. Ravenna, Venetië, bologna en san marino.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    4,6
    We zijn zo min mogelijk op de kamer en de accommodatie geweest.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staat van de accommodatie, het publiek, de omgevin en er waren geen stoelen. Ook was het zwembad in de middag dicht Voor wat je krijgt vonden wij de prijs veel te hoog.

    Vlakbij ravenna

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    Behulpzaam en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning beneden

    Behulpzaam en vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,5
    beetje vergane glorie , vriendelijk personeel , goede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    beetje vergane glorie , vriendelijk personeel , goede ligging aan zee ,

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    9,6
    Waar voor je geld en vlakbij het strand en Ravenna
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Driepersoonsstudio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keukenblad net iets te krap

    Alles dat nodig is zonder enige overdrijving. Je merkt dus waarom je waar voor je geld krijgt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,9
    Goedkoop van de Adriatische kust genieten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Geen ijsverkoop oid. bij het zwembad.

    Zeer ruime kamers voor weinig geld. Toplocatie, dicht bij strand.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    5,4
    + Zwembad werd goed onderhouden door de badmeester
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    - Keuken inventaris was erg mager - Geen schoonmaakbenodigheden (zoals een zwabber) aanwezig. Toen we erom vroegen, kregen we een klein dweiltje - Slechts 1 kamer was voorzien van airco, de rest van de accomodatie was erg warm - We verbeleven 2 weken en we verwachtten minstens 1 keer een omwisseling van de handdoeken en linnengoed, maar "this is not a hotel" was was het antwoord. - Kinder speelplaats was een zooitje. Totaal niet onderhouden! - Kinderen (11 and 13) mochten niet zwemmen zonder toezicht van een volwassene.

    + Zwembad werd goed onderhouden door de badmeester

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,3
    zwembad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    dat we helemaal naar een ander huis moesten voor een airco in de woonkamer ,jullie kunnen toch gewoon in alle huizen zo'n airco. en dat er een bank in de woonkamer staat.

    zwembad!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    5,4
    Het was er rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Oud complex, heeft dringend een opknapbeurt nodig. Achterhaalde regels zoals het zwembad dat twee uur en een half gesloten is over de middag. Uitcheckuur=9uur, vrij vroeg. 50 euro toeslag om je kamer te kuisen bij vertrek .... Bedden hebben dringend nieuwe matrassen nodig. Keuken is net niet basic. TV: enkel ruis.

    Het was er rustig. Geen nachtlawaai. Lidl in de buurt voor boodschappen.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,5
    We vonden het jammer dat het zwembad tussen de middag sluit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We vonden het jammer dat het zwembad tussen de middag sluit.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,5
    speelmogelijkheden voor de kids, zwembad en tennisbaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    oude 36cm beeldbuis tv, niet meer van deze tijd.

    speelmogelijkheden voor de kids, zwembad en tennisbaan. Ligging kort aan zee.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: