Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Borgo Al Cerro

Loc.Casanova Snc, 53031 Casole dʼElsa, Italië

#8 van de 20 hotels in Casole dʼElsa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 101 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,2
    Supermooi plekje in een prachtige omgeving in Toscane
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De check in had wat beter gekund we wisten niet dat de receptie pas vanaf drie uur open was.

    De woningen liggen in een prachtige locatie, de tuinen zijn mooi onderhouden. Toen wij er waren was het heerlijk rustig. We kregen een groter appartement dan we eigenlijk geboekt hadden dit appartement had een fijne ruime tuin met veel privacy. Het appartement was doordat er weinig zon binnen kwam erg koel maar daardoor ook wel wat donker.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    9,2
    De coördinaten verkregen van Booking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    De coördinaten verkregen van Booking.com waren grof onjuist Dank zij een vriendelijke onbekende zijn we kilometers verder op de juiste locatie terecht gekomen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    6,3
    Fijne rustige plek op goede locatie; wel erg gedateerd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting. De service - het personeel is arrogant en ongeïnteresseerd. Het zwembad was erg koud. Geen peuterbadje. Het complex is aan een update toe, maar die gaat er ook komen begrepen we.

    We hebben verschillende huisjes gehad bij Borgo; ivm een dubbele boeking moesten we verkassen. Het kleinste appartement was heel fijn. Het grotere huisje echt vreselijk gedateerd en bizar ingericht (3 slaapbank-stoelen in de woonkamer waar je niet lekker op kon zitten; in 3 verschillende dessins?!) de badkamers zijn erg klein. Sommige tuintjes hebben een prachtig uitzicht over de velden, heerlijk buiten zitten savonds! Het is een mooie rustige plek en heel handig dat er een restaurant op loopafstand is. Goede locatie in Toscane.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    8,8
    Prachtige locatie en mooi appartement!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie en mooi appartement! Personeel super vriendelijk.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    8,3
    Mooie locatie en goede uitvalsbasis voor de verschillende...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen airco maar wel ventilatoren. Voor ons waren de bedden aan de harde kant.

    Mooie locatie en goede uitvalsbasis voor de verschillende steden en dorpen (Firenze, Siena,...). Rustig gelegen.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,8
    Groot appartement, broodservice, riant zwembad, rustige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche een beetje klein (ruimte zat!)

    Groot appartement, broodservice, riant zwembad, rustige omgeving, goed bed

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: