Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Agriturismo Borgo San Nicolao

SS120 km 190+200, 95036 Randazzo, Italië

#3 van de 10 hotels in Randazzo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 204 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    5,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    warme maaltijd viel ons wat tegen, van de accommodaties die we dit jaar in Italie bezocht hebben vonden we hier de maaltijd het minste. Ontbijt was overigens prima. We hebben ook nog, zonder duidelijke bericht, een avond geen warme maaltijd gehad, dit kan beter gecommuniceerd worden

    het appartement was prima, vriendelijke mensen, een oud kerkje als restaurant, heel erg leuk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,9
    Leuke eerste kennismaking met Sicilie, veel extra's gekregen zonder 1 euro meer op de rekening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was onze eerste overnachting, achteraf gemerkt dat de kamer wel vrij duur was voor een agriturismo zonder zwembad.

    Eerlijk ontbijt, heerlijk avondeten op zijn Siciliaans.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,2
    Etna Rosso
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden is een wijngaard met olijfbomen achter het terras van het verblijf. Heel vriendelijke ontvangst door Franco, Accomodatie is goed zoals je verwacht van agriturusmo. Het ontbijt is fantastisch en de hele familie helpt mee op de boerderij waar allerlei locale producten gemaakt worden. Alles met een glimlach. Tijdens het avondeten worden de gasten flink verwend en kan je volop proeven van alle heerlijke streekproducten. De Etna Rosso wijn is krachtig en past goed bij de gerechten. Wanneer gaan we weer terug?

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    10
    Een DIKKE 10.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een paradijs!

    Ongelooflijk, nog nooit zo een mooie plek, zo vriendelijk personeel, zo lekker gegeten. Waren kleding vergeten en later opgehaald en kregen gratis diner.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,3
    Prachtige lokatie ,uitzicht op de Etna.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer basic, er wordt 6 euro per ontbijt gevraagd, er was geen yoghurt, eieren , ham , etc alleen croissantjes stokbrood jam en kaas.

    Prachtige lokatie, wij hadden kamer 1 met terras, een aanrader. Wel zonder kitchenette,zodat kopjes thee niet aan de orde waren, en daar zijn we wel aan gehecht. Eten was goed, anti pasta zoveel dat eerste en tweede gang eigenlijk overbodig zijn. Na afloop heerlijke likeuren van het huis om te proeven

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,2
    Fantastische locatie, ruime kamer en vriendelijke eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was jammer dat het restaurant gesloten was toen wij er waren (maandag), want het eten was ongetwijfeld fantastisch geweest (ontbijt was ook goed).

    De plek is fantastisch: tussen de wijngaarden met uitzicht op de Etna. Franco, de eigenaar, is ontzettend aardig en behulpzaam. De wijn (Etna Rosso) heerlijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    5,8
    Agriturisma met uitzicht op de Etna
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen wij kwamen, was er een bruiloft gaande. Meer dan 100 man. Kamer wel erg spartaans. De maaltijd 's avonds gebruikt. De kwaliteit daarvan was erg matig. Geheel menu 26 euro pp. incl. wijn en koffie met huisgemaakte likeur. Kortom, zeer schappelijk geprijsd maar de kwaliteit was te matig.

    Ligging met uitzicht op de Etna

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,9
    Gezellig en lekker rustig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij konden de locatie aanvankelijk niet goed vinden; bewegwijzering vanaf 1 aanrijroute en wij kwamen van de andere kant.

    Vriendelijke familie, uitleg over de bezienswaardigheden in de omgeving en heerlijk diner. Rustige locatie/omgeving.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,3
    Mooie ligging tussen de wijnvelden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een terras buiten aan de slpk ontbrak.

    Mooie ligging tussen de wijnvelden. Heel landelijk en zeer lekker gegeten s'avonds. Kamers zijn mooi en netjes

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamers zijn wat somber maar daar zijn we toch maar heel weinig geweest.

    Prima ontbijt super diner met alles er op en er aan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf met uitzicht op de Etna
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige lokatie, aardig personeel, heerlijke koffie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    8,8
    Magistraal uitzicht op de Etna
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi Verwarming kon beter

    Ontzettend lieve familie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    8,8
    Omgeving tussen de druiven met uitzicht op Etna
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Omgeving tussen de druiven met uitzicht op Etna

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    6,7
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche was erg gedateerd en er liep ongedierte rond, omdat het water niet goed wegliep. Restaurant was niet elke dag geopend.

    Mooie locatie. Het avondeten was erg lekker. Het verwerken van de druivenoogst was leuk om mee te maken.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    6,3
    Het eten in het restaurant was goed, zowel het ontbijt als...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het huisje had een grote kamer en een kleine slaapkamer en badkamer. In de grote kamer stond een bed een keukenblokje en een tafel. Toen we de campingtafel naar buiten verplaatsten vielen de poten eraf. De klink van de deur hadden we in de hand. De keuken heeft 2 gaspitjes met zeer sobere inventaris. Als je hier zelf wil koken zou ik zelf pannen en borden en bestek meenemen.

    Het eten in het restaurant was goed, zowel het ontbijt als het avondeten. Je kunt voor 20 euro per persoon goed eten in het restaurant. Dan krijg je een 3 gangen menu met drank en koffie na.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    9,2
    - De locatie in de mooie natuur met uitzicht op de Etna
    • Vakantiereis
    • Stel

    - De locatie in de mooie natuur met uitzicht op de Etna - Mooie kamer/huisje - Hartelijke ontvangst - Heerlijk gegeten 's avonds. We zijn door de eigenaar Franco in de watten gelegd met super gerechten!

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,1
    WiFi ,kleine,slechtwerkende douchecel,airco/verwarming...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi ,kleine,slechtwerkende douchecel,airco/verwarming centraal bestuurd

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    8,3
    De gastvrijheid en hartelijkheid van de gastheer en zijn...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De gastvrijheid en hartelijkheid van de gastheer en zijn familie. Ook de kwaliteit en diversiteit van het avondeten in de oude kerk was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    8,8
    De ligging, de gastvrijheid en het heerlijke Siciliaanse eten
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ligging, de gastvrijheid en het heerlijke Siciliaanse eten

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: