Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bram Hotel 4-sterren

Via Del Mare, 63, 88046 SantʼEufemia Lamezia, Italië

#2 van de 11 hotels in SantʼEufemia Lamezia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 288 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 1 april 2017

    9,2
    Een absoluut aan te raden hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was prima maar voor 4 sterren mocht het beter zijn dan confituur in potjes en sober qua vleeswaren. Ook geen verse fruitsla.loin en drie tzerrassqen

    Prijs versus kwaliteit was perfect en bijzonder vriendelijk personeel. We hadden een prima kamer met apart salon en drie terrassen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    10
    Eccellente !!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ideale locatie met ruime parking. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekend ontbijt met lekkere omelet. Mooie luxueuze kamers. Tot volgend jaar !!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    10
    We kozen dit hotel vanwege zijn ideale locatie tegen de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De airconditioning wordt centraal gestuurd en is 's nachts minder effectief. Als je laat op een snikhete kamer terugkomt krijg je die niet meer koel.

    We kozen dit hotel vanwege zijn ideale locatie tegen de luchthaven van Lamezia Terme op 5 min met de auto. Prachtig hotel mooie comfortabele kamer waar men gemakkelijk langer kan verblijven. Jammer dat het ontbijt pas vanaf 07:00 geserveerd wordt, een half uurtje eerder maakt dat je kunt ontbijten ook al moet je een vroege vlucht halen.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    9,2
    Mooie ruime kamer, luxe uitstraling.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt gunstig ten opzichte van het vliegveld, omgeving verder niet inspirerend.

    Mooie ruime kamer, luxe uitstraling. Prima ontbijt. Vliegveld op circa 5 autominuten. Hotel is 4 sterren waard!

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    10
    Vriendelijk personeel (staff cortese) - ruime kamers (le...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vriendelijk personeel (staff cortese) - ruime kamers (le camere confortevole) - zeer goed ontbijt (buona colazione) - parking (parcheggio) - fles water gratis (bottiglia d'acqua)

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    8,3
    Het bed was erg conformable.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel ligt recht tegenover een treinstation. Bij een volgende boeking raden wij aan om kamers achteraan te bestellen. Het ontbijt was niet naar onze wens, maar echt Italiaans. Geen pof zeer taaie broodjes, weinig beleg, koude omelet en spek, enorm veel zoetigheid en cakjes.

    Het bed was erg conformable. We hebben goed geslapen.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,3
    Vriendelijk personeel en prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vreselijke plek. Lelijk en niets te doen. Het lijkt in het centrum maar dat is 10 km verder....

    Vriendelijk personeel en prima kamer.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    10
    Uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Uitstekende service

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,5
    Kamer was ruim en keurig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zie opmerking over airco

    Kamer was ruim en keurig. Op het balkon loeide een airco unit.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    10
    Enorme kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Betaald tv

    Enorme kamer Heel luxe Vlakbij het station

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: