Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ca' D'Oro 3-sterren

Cannaregio 4604, Cannaregio, 30131 Venetië, Italië

#88 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1082 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    Ontbijt, vriendelijkheid personeel en hygiene waren goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vierde bed was een erg oncomfortabel klapbed welke alle bewegingsruimte in de kamer wegnam.

    Ontbijt, vriendelijkheid personeel en hygiene waren goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,5
    Dubbel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trip naar Murano viel tegen. Je kon voor 5€pp naar Murano gaan en het glasmuseum bezoeken. Wat ze wel niet zeggen is dat je zelf moet terug geraken. Mensen zelf daar zijn ook heel nors.

    Goede ligging en heel behulpzaam en vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    10
    Fantastisch, enorme aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Geweldig, overtrof de verwachtingen. Vriendelijk personeel, super locatie, heerlijk ontbijt en zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding! En als bonus: we konden vanuit ons kamerraam het kanaal zien.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    De kamers waren rustig en verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt viel nogal tegen. Zeer slechte koffie, geen normale pistolets, bijna alles was zoet. De ligging van het hotel.Het ligt afgelegen, maar voor wie rust wil, is het zeker goed.

    De kamers waren rustig en verzorgd. De standaardkamer was vrij klein en beschikt over een badkamer met een douche. De luxekamer was groter en beschikt over een douche/bad. Het personeel was vriendelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,2
    Prima voor 2 dagen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte vd 1 persoonskamer was heel erg klein en smal. 1 persoons bed en naast de lift. Geen mooi uitzicht. Echt een achteraf kamertje. Je kunt beter een 2 persoonskamer boeken voor 20 euro meer. 2 persoonskamers waren ook erg aan de kleine kant. Geen lekkere stoel op de kamer.

    Het ontbijt was heerlijk. Bedden waren goed. Personeel vriendelijk. Rustige ligging en vlakbij allerlei restaurants en interresante kerken en musea. Dichtbij de Vaporetti.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    8,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    ik vond de temperatuur op de kamer te warm en deze was niet instelbaar. Gelukkig kon het ram open.

    Alles was prima: vriendelijk personeel, bereikbaarheid was goed, het hotel ligt centraal. Leuk dakterras. Wat ik ook prettig vond was dat het hotel duurzaamheid belangrijk vind.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,3
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco erg luidruchtig. Erg oncomfortabel harde hoofdkussens. En wat jammer dat de heerlijke koffie bij het ontbijt tot de verleden tijd behoort!

    Prima locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    5,8
    Slechte prijs-kwaliteit houding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je binnen komt wandelen zie je een misttbank van vocht. Deze vocht is te voelen en ruiken op verschillende plekken van het complex. In de kamer die wij hebben gekregen rook je het heel sterk. Wij hadden een deluxe kamer geboekt met een behoorlijk prijskaartje maar zagen er niets van terug. Wat wij kregen was meer een basement-achtige driepersoonskamer zonder ramen en ventilatie. Op zich ruim en schoon maar voor dat geld kan je veel betere opties krijgen. De kamer was erg gehorig. Aan alle kanten hoor je de schreeuwende toeristen. Er wordt ook flink gerookt voor de deur, dus als je net als wij een kamer beneden bij de ingang hebt, bereid je voor op de rooklucht. Zowel het Wi-Fi als mobiel internet heeft nergens bereik. In de kamer had je een waterkoker maar het was heel erg zoeken naar een stopcontact. Kortom: slechte prijs-kwaliteit houding.

    Perfecte ligging, aan het kanaal gelegen, schone kamer, ontbijt was voor Italiaanse begrippen redelijk uitgebreid

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,8
    Venetië blijft ondanks grote drukte toch uniek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Leuk authentiek klein hotel !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Super 👍👍👍
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt hotel kamer ligging personeel alles was super zeker de moete waard gaan zeker terug

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    10
    Ieder jaar komen wij in dit hotel, vriendelijk, behulpzaam,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ieder jaar komen wij in dit hotel, vriendelijk, behulpzaam, centraal gelegen, prijs kwaliteit verhouding, proper, goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,6
    Eten was goed,locatie goed,kamers schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was goed,locatie goed,kamers schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,9
    Makkelijk te vinden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles ok maar ook niet meer

    Makkelijk te vinden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Fantastisch!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk hotel op een mooie locatie!

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    10
    De iets rustigere buurt met prima authentieke restaurantjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hoorden een andere gast snurken door de muur heen.

    De iets rustigere buurt met prima authentieke restaurantjes.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    10
    Het was alles UITSTEKEND, het hotel, locatie, kamer,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was alles UITSTEKEND, het hotel, locatie, kamer, personeel , enz.. iK was suuuper content..:)

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,3
    Vriendelijk, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk, behulpzaam personeel. Authentieke buurt, weg van het massatourisme. Zie foto uitzicht kamer. Dicht bij vaporetto

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Ca' D'Oro

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: