Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ca' Del Duca

San Marco/ Calle dei Fabbri 916, San Marco, 30124 Venetië, Italië

#203 van de 316 B&B's en herbergen in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 487 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    4,2
    Onhygiënisch en niet waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Douchekop was zwart van de schimmel, kitranden vol schimmel, tapijt vol met vlekken,raam kon je niet open zetten want dan kwam de vislucht je tegemoet uit de keuken van een restaurant, je uitzicht was ook muur, en ze storen je elke ochtend door op je kamerdeur te kloppen vanaf 8:30 als je niet snel genoeg doorbelt dat je ontbijt wilt.. (tot 10:00 uur) maar je word dus al lastiggevallen om 8:30 uur.. ook ontbijt bestaat per persoon uit 1 crossaint en 1 ieni mini pistoletje 1 zakje toast, 1 jus de oranje uit pak en een warme drank dus is bestemd voor kleine eters.. uitslapen zit er niet bij, rustig klaarmaken op je kamer smorgens zit er niet in want ze kloppen wel 3x aan of je al klaar bent,de dienblad op te halen van ontbijt en dat ze de kamer willen opruimen, eigenlijk jagen ze je gewoon de kamer uit. Op de foto's voor boeken oogt de kamer netjes en ruim, maar die foto's zijn duidelijk gemaakt toen ze net gerenoveerd hadden,want zo smerig en vol schimmel is het! En je kan je kont net keren in de douche. Overal waren mankementen, en duidelijk zit de kamer vol bacteriën aangezien ik de volgende ochtend een verstopte neus had, en dan weet ik dat het er niet schoon is. Prijs die we hebben betaald is het echt veruit niet waard voor deze accommodatie!! Spijt en nooit meer!! Liefst wil ik een restitutie, om de zware teleurstelling te compenseren. Jullie kunnen beter deze accommodatie niet meer aanbieden aan mensen.. het is een regelrechte teleurstelling.

    S'nachts rustig kunnen slapen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    6,7
    Super locatie voor weekendje Venetië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer en kwaliteit van matras en kussens van het bed.

    De centrale ligging. Wij moesten wel even zoeken, er hangt geen duidelijk bord, maar het staat wel op de deur. Ontbijt 's ochtends was ok.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Topligging prijs/kwaliteit in orde. Goedkoper kan niet in Venetië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer heeft een opknapbeurt nodig. Tafeltje te klein om te ontbijten en was niet stabiel. Onthaal was er totaal niet. De sleutel lag er ter beschikking met enige uitleg. Te kleine douche. Aangezien we op doortocht waren en er geen lift aanwezig was het een hele karwei om de valiezen op de kamer te brengen.

    Topligging en prijs/kwaliteit is dik in orde. De dame gaf ons een hulp om onze zware valiezen naar beneden te doen. Leuke restaurants met topkwaliteit aan eten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    5,4
    Héél mooie stad en gezelligheid van Italianen ten top, logement geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt was niet goed, enkel croissant en confituur,elke dag hetzelfde, de badkamer was megaklein, een douchbak van 50cm op 50cm wat goed is voor een kind maar geen volwassene!!! gebrek aan meertaligheid, de sleutel lag op een tablet bij aankomst, geen onthaal!!!

    de locatie was meest interessant, de kamer was oud Venetiaans ingericht, wel leuk

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Prima verblijf in hotel met een geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    De locatie was geweldig, we zaten overal dichtbij. Goede prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,1
    Voor ons doel heel goed. Qua locatie zeer goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt. Alleen keuze uit zoet, div soorten jam, honing en pasta. Vindbaarheid.

    Kamer ziet er netjes uit en verzorging en personeel waren goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,3
    fantastische dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt op de kamer; was ok. kamer ook ok ligging perfect!

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    9,6
    Fantastische locatie en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche is wat klein, kan moeilijk zijn voor grotere mensen (>1.9m)

    Fantastische locatie en goed ontbijt. Ruime kamers. Vriendelijk personeel, geen nachtlawaai. (Wij lagen aan de achterzijde van het gebouw). Deze B&B telt 4 kamers, als je op straatnummer kijkt zal je het zeker vinden (enkel een deur voor toegang). Prijs/Kwaliteit een topper!

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie rust

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,1
    De locatie van het hotelletje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Duur maar dat is vanzelfsprekend in Venetie dus daar waren we op voorbereid.

    De locatie van het hotelletje.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ca' Del Duca

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: