Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ca' Grande 1-sterren

Via Porpora 87, Città Studi, 20131 Milaan, Italië

#362 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1082 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    4,6
    Nooit meer!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne was ver te zoeken. Ontbijt was ronduit slecht. We zijn ergens anders gaan eten. In de badkamer zat schimmel en de ruimte was als zodanig dat je jezelf amper kon omdraaien.

    Slecht ontbijt. Oud en vervallen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    Heel geschikt voor een weekend Milaan, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Geluidsoverlast van de grote en drukke Via Porpora; gelukkig had ik herriestoppers mee, omdat ik er al rekening mee had gehouden. - Ontbijt was aan de karige kant, maar dat is ook wel Zuid-Europees natuurlijk. - De nachtportier gaf de kamersleutel zonder controlevragen af.

    - Zeer goed bed met nieuw matras - Schoon - Vriendelijk personeel - Prima ligging in een levendige wijk ten opzichte van het centrum (twee metrostations op loopafstand) - Eigen balkon

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    6,3
    Het verblijf in dit hotel was oke.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren klein en dekens ook. Voor ons lange mensen niet ideaal.

    De locatie van het hotel was op loopafstand van het centrum. Ongeveer 20 minuten tot een half uur lopen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    4,6
    Niet erg tevreden, maar een krappe voldoende om er te slapen en de hele dag de hort op te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was erg onvriendelijk, we werden nauwelijks begroet bij binnenkomst. Onze kamer rook niet fris, het was er erg warm en 's nachts hadden we last van veel geluid van buiten.

    Er was een uitgebreid ontbijt, hotel was niet duur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    7,9
    Geweldig hotel voor een weekendje Milaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zagen er heel schoon en netjes uit, maar zijn vol met huisstofmijt. Erg vervelend als je daar allergisch voor bent....

    Het personeel was buitengewoon vriendelijk

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    6,7
    Personeel Was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om enkel 1 nacht te overnachten Was het oké. Maar ik zou er niet meerdere nachten willen verblijven. Hotel is een beetje verouderd.

    Personeel Was heel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we moesten bij betalen voor airco

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Gastvrijheid
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bouwactiviteiten buiten

    Gastvrijheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet klantvriendelijk

    Eenzijdig

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    2,9
    De locatie dicht bij het centraal station
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slecht humeur van een personselslid, vieze dpuchlocatie en bovenal dat wij een oude badlamer kregen waar de tegels nog in lagen en waar zelfs een bidet aanwezig was.

    De locatie dicht bij het centraal station

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    3,8
    Personeel was onvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel was onvriendelijk. Extra kosten voor airco. Ontbijt was al om 8.30 op, geen bijvulling. Personeel niet aardig, ik vroeg om een tweede kopje thee waarop medewerker aangaf dat hij daarnet al een kopje thee had gemaakt en gegeven. Veel lawaai op straat. Bij aankomst om 21.30 deuren waren al dicht. Ik had het hotel moeten bellen, om de deur open te krijgen. Wij hadden 2 kamers met 3 bedden, maar enkel 2 handdoeken per kamer, geen water of thee/koffie op kamer.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    5,0
    Het is aardige plek voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Deze eigenaren gaan niet de gastvrijheidstrofee verdienen. In omschrijving staat airco, maar bij de balie vroegen ze hier 10 euro extra voor (was een service)

    Het is aardige plek voor 1 nacht. Metrostation is op 300 meter afstand. en daarna 5 metrohaltes tot de Duomo

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,3
    Een van de goedkoopste plekken in Milaan, dus de verhouding...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers en badkamers waren verouderd. Ontbijt stelde heel weinig voor.

    Een van de goedkoopste plekken in Milaan, dus de verhouding klopt op zich wel. Als je er niet te veel van verwacht, is het echt prima.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    5,8
    Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk, we hebben 2...
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat je wc en douche met de hele verdieping moest delen. de kamer was erg klein het bed waar we met z'n tweeen in sliepen was aan de kleine kant. Het kan liggen aan het feit dat alle huizen in die wijk redelijk oud zijn.

    Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk, we hebben 2 keer ontbeten. eerste keer kregen we lekkere eieren met ham, verse broodjes, en verse pannenkoeken met vers fruit. het was erg lekker. tweede ontbijt was minder uitgebreid maar nog steeds vers en lekker, je kon ook wel iets bestellen als het niet op tafel stond.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    7,5
    Locatie & vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klein bed

    Locatie & vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    Hele aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gelegen aan drukke weg

    Hele aardige mensen

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    6,7
    prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afstand tot het centrum en de snelweg.

    prijs/kwaliteit

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ca' Grande

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: