Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Calypso 2-sterren

Via Matteotti 8, 18039 Ventimiglia, Italië

#5 van de 10 hotels in Ventimiglia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 455 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,9
    Komen graag terug ook voor de zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift Een piano zou hier passen

    Prima ontbijt en personeel Strand 300 m Pizzeria La Grotta aan strand links Station dichtbij Jazz muziek in hal en eetzaal

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    5,0
    De ligging van het hotel is zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werden niet echt vriendelijk ontvangen door een oudere heer. Geen lift in het hotel en niemand om je bagage naar het 2de verdiep te helpen dragen. Er was een rolluik aan de slaapkamer raam, maar die sloot niet volledig, dus je was vroeg wakker door fel licht. Er is maar plaats voor 4 auto's in de garage. Je krijgt zelf geen toegang tot die garage en je moet je autosleutels afgeven. Wil je vertrekken, dan moet je wachten tot iemand de garage voor je wil open doen. Maar er zit maar telkens 1 persoon aan het onthaal, die vaak niet weg kan.

    De ligging van het hotel is zeer goed. Goede bedden. Propere badkamer met kleine maar goed werkende douche.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    10
    Aangenaam hotel, correct en gezellig
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Vriendelijk onthaal. We hadden enkele zaken in de kamer vergeten en ze hebben ons meteen gebeld om ons daarvan op de hoogte te brengen! We gaan er zeker nog terug

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,5
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt.. het is wel midden in de stad.. en vriendelijk personeel..

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    10
    Leuk hotel dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Locatie, hygiëne zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Prima voor 1nacht
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig maar netjes

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Het ontbijt was lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was lekker. De kamer was netjes en ruim. De receptie was vriendelijk en behulpzaam. Wandelafstand van treinstation.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    Gezellig klein hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets kleinere garage

    Zeer goede locatie en proper en ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 november 2015

    10
    Aardige mensen, prima kamer, prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aardige mensen, prima kamer, prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    10
    Hartelijke ontvangst, hygiëne, locatie, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hartelijke ontvangst, hygiëne, locatie, goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    10
    Zeer gast vrij
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer gast vrij

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,5
    Er was maar een stekker in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was maar een stekker in de kamer.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: