Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence Villaggio Tiglio

Loc. Gro', Zamoskvorechye, 25019 Sirmione, Italië

#71 van de 100 vakantiewoningen in Sirmione

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 505 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,3
    locatie is goed: rustig, Pechiera en Sirmione perfect te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    prijs/kwaliteit: heel duur voor wat het is, zeker omdat ze kosten bijrekenen voor airco, lakens, én we moesten bij het uitchecken ook de vloer poetsen. Dat je kookvuur en gootsteen proper achterlaat, vuilnis wegdoet etc vind ik normaal, maar de vloer poetsen terwijl je zoveel geld betaalt??

    locatie is goed: rustig, Pechiera en Sirmione perfect te bereiken met de fiets (geen aanrader met de auto)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,7
    Tevreden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Reinigen van de kamers nadat de vorige gasten vertrokken waren. Regeling omtrent parking: vaak parkeren mensen van de camping hun wagen bij de huisjes waardoor er geen parkeer plaatsen meer vrij zijn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,3
    Prima camping
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen strand bij de camping, maar er is ook geen goed strand in de buurt. Het water is aan deze kant van het meer heel ondiep en vaak modderig. Je bent echt op het zwembad aangewezen. Daar moet je een mutsje op, maar dat went. Glijbaantjes bij het zwembad zijn echt alleen voor kleine kinderen. Er stroomt geen water doorheen, dus dat lijkt mij niet echt lekker glijden... Stom (gezien de prijs) dat je apart moet betalen voor airco, schoonmaak, linnengoed e.d.

    Wij zaten in een bungalow en die was echt prima. Ik was een beetje geschrokken van andere beoordelingen, maar dat was nergens voor nodig. De inrichting is inderdaad gedateerd, maar alles is schoon en werkt, dus dan vind ik dat geen probleem. Goede airco! De keuken is goed geoutilleerd. In het restaurant hebben ze heel lekkere pizza's. Het zwembad is fijn. Er zijn altijd wel bedjes vrij. Houd er rekening mee dat je zelf moet schoonmaken (of extra betalen) en dat je voor alles bij moet betalen (airco, beddengoed, handdoeken e.d.). Neem dus je eigen zooi mee. Je zit in de bungalow boven OF beneden, je hebt dus niet de hele bungalow. Boven heb je leuk uitzicht, beneden heb je een grasveldje.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,9
    Wederom top vakantie op camping Villagio Tiglio. Tot volgend jaar!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten

    Het is m.i. wel de hoogste tijd om het interieur/keuken/badkamer van de huisjes te vernieuwen c.q. te renoveren

    De locatie van Tiglio is top! Precies buiten alle drukte en toch heel centraal gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,8
    Dat het zwembad tussen de middag sluit vind ik voor een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Dat het zwembad tussen de middag sluit vind ik voor een accommodatie waar veel kinderen verblijven wel teleurstellend! Verder een mooi park. het personeel in de winkel en zelfs af en toe aan de receptie spreekt geen internationale talen zoals Duits en Engels!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,7
    Prijs, kwaliteit is ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel ruimtes in de bungalow zijn aan vernieuwing toe. Keukengerei mocht uitgebreider. De rolluiken maken veel lawaai als je ze laat zakken. Geen animatie voor kinderen gezien tijdens ons verblijf

    Sanitair gedeelte was proper. Zwembad ook proper. 2 kleine peuterzwembaden en een groter dieper zwembad. De bungalow was eenvoudig. Terras was OK.met rond het terras, gras. De service van was goed. Een defect aan de voordeur zijn we gaan melden, en zijn ze onmiddellijk mee komen kijken. Niet onmiddellijk hersteld, maar was geen ramp aangezien je nog een deur had aan het terras. Na 23u was er weinig lawaaihinder.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement gedateerd, keuken aan vervanging toe en bedden niet confortabel. Naast forse prijs nog €5 per dag voor de airco moeten betalen. Camping ligt aan het Gardameer maar geen strandje, alleen riet en modder.

    Centrale ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    Appartementen zijn wel aan een upgrade toe,zijn netjes maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartementen zijn wel aan een upgrade toe,zijn netjes maar eigenlijk niet meer van deze tijd. B.v geen vaatwasser ,geen oven. Interieur is aan vervanging toe.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    3,8
    Voldeed niet aan wensen en verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte Hygiene, slecht prijs kwaliteitsverhouding, personeel niet vriendelijk,

    Ligging is gunstig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,5
    Heel centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel centraal gelegen.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    9,6
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de accomodatie was geen beddengoed en handdoeken aanwezig. Het zou fijn zijn als dit bij de huurprijs in zou zitten.

    De locatie. Mooi uitzicht op het Gardameer en zeer ruim balkon.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,3
    De fijne losse sfeer en heel behulpzame vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een beetje spijtig dat je niet direkt aan het meer zit, maar met een kleine 500 m stappen is dit ook opgelost.

    De fijne losse sfeer en heel behulpzame vriendelijke mensen.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    6,7
    Het is een mooie camping met appartementen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Stoelen en sfeer restaurant kunnen beter. Plastic tuinstoelen. Inrichting appartement was kil en sfeerloos.

    Het is een mooie camping met appartementen. Vriendelijk personeel en een goede keuken. Mooie live muziek.Mooi uilaatgebied buiten de camping voor de hond. Heel goed zwembad met goede hygiene regels.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,3
    -dicht bij de uitgang
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    -Koelkast koelt niet voldoende en is klein -douchedeuren sluiten niet voldoende, steeds plas na het douche in de badkamer -geen aangename verlichting

    -dicht bij de uitgang -bidet -groot terras

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    Restaurant vlotte bediening lekkere pizza niet te duur goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Elektrisch koken op 1 pit de andere 3waren uitgeschakeld dus erg beperkt

    Restaurant vlotte bediening lekkere pizza niet te duur goed gesorteerde camp winkel

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    9,2
    Locatie en restaurant waren uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren niet komfortabel Ontbreken van koffiezet apparaat

    Locatie en restaurant waren uitstekend

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    6,7
    Goed zwembad en ruim balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden waren slecht, en de keuken is heel minimaal uitgerust.

    Goed zwembad en ruim balkon.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    6,3
    Villaggio Tiglio is super centraal gelegen tussen Peschiera...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi kan/moet hier echt beter

    Villaggio Tiglio is super centraal gelegen tussen Peschiera en Sirmione.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    3,3
    Zwembad was voor de kinderen oké.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel en de hygiene viel tegen. Vergane glorie.

    Zwembad was voor de kinderen oké. Geen strandje aan het meer.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: