Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Canali 4-sterren

Via Pietrafraccia 15, 16035 Rapallo, Italië

#20 van de 28 hotels in Rapallo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 600 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,3
    Vriendelijk personeel, onze zoon was zn oplader vergeten ,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, onze zoon was zn oplader vergeten , hier kregen we netjes een mail over met de vraag wat ons adres is om de oplader op te sturen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    10
    Aanrader
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt, mooi hotel met prachtige terrazzo vloer op de kamer. We hebben met ons hondje gereisd en de ontvangst voor honden is super! Zeker een aanrader. Ligging tov centrum ook ideaal.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    8,8
    Heerlijke ruime kamer in prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is soms wat lasting. Rangeren op krappe plaats. Maar dat doet hotelpersoneel voor je. Sleutels afgeven. Verder te ver van centrum om te lopen naar restaurants.

    Mooi luxe hotel met leuke fasciliteiten (human, stoom bad). Prima ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    10
    prima, typisch italiaans, ontbijt buiten op het terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    aan het hotel eigenlijk niets. om wandelend in het dorp te komen loop je over de provinciale weg, maar dat is eigenlijk overal zo in Italië, dus geen verrassing

    prima, typisch italiaans, ontbijt buiten op het terras

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    fantastische plek om een week door te brengen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    wij hadden een mooie ruime kamer met balkon, het personeel was erg vriendelijk. De afstand tot de boulevard is super, een kleine wandeling door het park en je bent er. Het was een top vakantie! Mede door de vriendelijkheid van de mensen van het hotel en de stad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    9,2
    Zeer goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien een wat grotere badkamer

    De personeelvriendelijkheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    5,5
    Gedateerd
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine douche, slecht internet

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,2
    Drie heerlijke dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Golf
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon

    Goed ontbijt, ruime kamer, goed ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,3
    Wij hadden een fantastische kamer met een heel groot...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets.

    Wij hadden een fantastische kamer met een heel groot (gedeeld) terras. Mooi oude stijls hotel. Goede ligging.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    5,8
    wat verouderd hotel dus vergane glorie kamers aan de kleine...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer zeer klein

    wat verouderd hotel dus vergane glorie kamers aan de kleine kant prijs/kwaliteit te duur

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,2
    Vijf dagen Rappalo
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Golf
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was van een mindere kwaliteit.

    De omgeving is schitterend.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    8,3
    Perfecte locatie, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer aansluitend aan de kamer ernaast was veel te gehorig. Ik kon het gesprek van mijn buren volgen.

    Perfecte locatie, aardig personeel. De kamer was groot en mooi. Centrum op loopafstand. Ik kon veilig mijn auto kwijt bij het hotel. Eruit rijden vond ik lastig maar dat werd overgenomen dus ik was blij. WiFi werkte goed.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    6,3
    De service was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer gehorig hotel. Je hoort er alles. Kleine kamer en zeer kleine badkamer. Ligt aan zeer drukke weg.

    De service was uitstekend. Vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,9
    het is een mooi sfeervol hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de afstand naar het centrum (10-15 min lopen) kan je opbreken doordat de weg vrij steil was op sommige stukken

    het is een mooi sfeervol hotel vriendelijkheid personeel gratis parkeren zeer goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    8,3
    personeel erg vriendelijk en hulpvaardig
    • Vakantiereis
    • Stel

    er staat in de beschrijving zeezicht maar je kan de zee niet zien kamer erg gehorig door een deur die tussen de kamers zit

    personeel erg vriendelijk en hulpvaardig kamer en badkamer lekker ruim Turks bad in tuin erg lekker

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    Vriendelijke mensen, top lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijke mensen, top lokatie.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    8,3
    De veranda van het hotel waar je kunt ontbijten en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen douche, alleen een bad mogelijkheid.

    De veranda van het hotel waar je kunt ontbijten en s'avonds een drankje nemen.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    7,1
    Goede service, nette kamer, privé parkeren, goede wifi
    • Vakantiereis
    • Groep

    Badkamer kan update gebruiken, 4 sterren is een beetje overdreven

    Goede service, nette kamer, privé parkeren, goede wifi

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,5
    Sfeervol en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Sfeervol en vriendelijk

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    8,3
    vriendelijk en gedienstig personeel;
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen hotelbar, beetje verouderde kamers

    vriendelijk en gedienstig personeel; zeer verzorgd ontbijt zeer nette kamer

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Canali

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: