Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Hotel Rome Airport 4-sterren

Via Portuense 2465, 00054 Fiumicino, Italië

#21 van de 23 hotels in Fiumicino

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2059 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,1
    Praktische locatie wanneer je vroeg moet vliegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De afstand tot het vliegveld.

    De kamers zijn compact maar geriefelijk. De locatie is praktisch en schoon maar op forse afstand van van het vliegveld gelegen aan een drukke weg. Dat betekent dat je altijd een auto of een taxibusje nodig hebt (14 euro pp. e.r.). Maaltijden waren veel beter dan ik had verwacht en ook het ontbijt is goed. De service bij de receptie is professioneel, in het restaurant uitstekend. Als je niet over eigen vervoer beschikt, kun je bij de receptie een taxibusje reserveren dat je op tijd bij de je terminal brengt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    6,3
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt slecht erg ongezellig hotel kamer erg klein zeer warm in kamer badkamer erg klein weinig druk op douche

    aardig personeel dichtbij airport

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,8
    Prima verblijf voor een zakelijke reis naar de beurs van Rome
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De verwarming was moeilijk te regelen, elke keer was het bloedheet. De bedden schoven wat makkelijk uit elkaar. Maar dit is wel een beetje klein grut.

    Ruime nette kamers voorzien van alle faciliteiten. Keurige badkamer en elke dag schoon linnen. Gunstig gelegen tussen de beurs hallen en het vliegveld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    9,6
    Prima prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine douche

    Ligt op een soort industrie terrein. Maar voor ons was het even snel overnachten. Vlucht gemist in het donker aangekomen en voor het licht vertrokken. Personeel heeft om 23.00 uur nog wat te eten geregeld voor ons. Netjes schoon en fris. Top dus

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,3
    Prima voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen in eerste instantie een oude kamer met vies, oud tapijt op de vloer en was het babybed niet geplaatst. Na contact met de receptie kregen we een andere kamer met een gladde vloer en alsnog een babybed.

    Goede locatie vlakbij het vliegveld Prima ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,9
    Dat wij niet konden lunchen terwijl er wel openingstijden op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat wij niet konden lunchen terwijl er wel openingstijden op de borden/deur stonden. Echter was het restaurant niet op die tijden geopend

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kosten van consumpties

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Efficiënt en up to date
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Netheid en ligging dicht bij luchthaven

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,1
    Zakenhotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie

    Goed restaurant

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Zeer nette, ruime kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer nette, ruime kamer! Proper domein.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    8,8
    Kort, maar geen opmerkingen. Schoon hotel en dichtbij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs shuttle.

    Schoon. Goed eten. Dichtbij het vliegveld.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Communicaie mbt het reserveren van de airport shuttle had beter gekund bij het inchecken

    Prima kamer. Netjes schoon en komfortabel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    Zwembad, goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren niet geluiddicht. Je hoort de muziek die buiten afspeelt

    Zwembad, goede ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,2
    De mensen aan de receptie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mensen aan de receptie. Ze hebben me zo goed geholpen en waren heel erg aardig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Prima overnachting hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie bij AirPort, eten, faciliteiten, personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    5,8
    Functioneel bij vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze en kleine kamer in uitgewoond gebouw.

    Locatie bij vliegveld. Goed en dichtbij restaurant

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,5
    De kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    De kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    6,7
    personeel beetje onverschillig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    WiFi deed het niet goed

    personeel beetje onverschillig

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    6,7
    Prima overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Airco maakte veel lawaai. Onduidelijk hoe af te schakelen. We werden ingedeeld in invalidenkamer.Op zich niet erg, maar: lage wastafel, douche met gordijn, etc.

    Prima overnachtingshotel. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    3,3
    -
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers zijn super klein. 3 bedden in een 1 persoonskamer gepropt. Service slecht. Je word opgelicht door taxi's van het hotel! Staat vlakbij centrum, die 30min. verderop is!

    -

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    6,3
    Met de shuttle (toeslag 6 of 8 euro) wordt je van en naar de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De shuttle vertrekt om de 3 kwartier vanaf de luchthaven. Als je dus pech hebt, zoals ik, moet je lang wachten. Ga dan naar de vertrekhal waar je iets kunt eten en drinken, de shuttle vertrekt vanaf de aankomsthal (buiten de vertrekhal van T3 met de roltrap naar beneden).

    Met de shuttle (toeslag 6 of 8 euro) wordt je van en naar de luchthaven gebracht

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,9
    locatie ten opzichte van vliegveld en dorp
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie ten opzichte van vliegveld en dorp

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: