Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Capo la Gala Hotel&Spa 5-sterren

Via Luigi Serio, 8, 80069 Vico Equense, Italië

#2 van de 17 hotels in Vico Equense

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 170 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Enig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier is alles in de overtreffende trap. Prachtige locatie met heel vriendelijke personeel. Het ontbijt is zoals hun Michelin ster restaurant. Prachtige wijnkaart. Hun casual restaurant is ook van een hoog niveau. Op 7 km is een ander Michelin ster restaurant La toffe del Saracino dit een must to do. Wij hadden kamer 209, op de hoek met privé jacuzzi ... een mooiere en romantische zonsondergang wordt moeilijk om te vinden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    Uitstekend verblijf in de buurt van Sorrento!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was niet echt aangepast voor gezinnen met jonge kinderen, desondanks bleef het personeel heel vriendelijk en gedienstig.

    Het uitzicht op de baai was geweldig. De kamers waren goed uitgerust en voorzien van alle comfort.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Het hotel ligt op een prachtige locatie dichtbij Vico...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Zwembad
    • Verbleef 5 nachten

    Het Michellensterren restaurant Maxi was zeer teleurstellend. Gerechten waren niet bijzonder en de prijs/kwaliteit verhouding is ronduit slecht (onbegrijpelijk dat Michelin hier een ster aan geeft!). Gedurende ons verblijf was de bezetting in het restaurant zeer laag, waardoor de sfeer in het restaurant erg 'kil' was en de gezelligheid dus ver te zoeken was. Ook al omdat het personeel wel heel erg formeel was. Tot slot was de sommelier ook niet erg lang van stof. Het enige dat hij bij elk gerecht kon melden was de naam van de wijn en het jaartal....., en dat het een 'very good wine' was. Voor het diner is het in onze optiek dus beter uit te wijken naar Vico Equense, aangezien daar volop betere en gezelligere restaurants te vinden zijn (bijvoorbeeld Titos Ristorante!).

    Het hotel ligt op een prachtige locatie dichtbij Vico Equense. Personeel is zeer vriendelijk en alle faciliteiten zijn meer dan top (ligbedden, zwembad, spa, lounge gedeelte etc.). Verder is het ontbijt voortreffelijk en zeer uitgebreid. De hotelkamer is zeer luxe en vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over de Golf van Napels. Ook de hot tub op het balkon (wij hadden de Infinity room geboekt) droeg zeker bij aan de 5 sterren gevoel dat het hele hotel je gaf. Tot slot is het aan te bevelen een bezoek te brengen aan de barman. Zo aan het eind van de dag schotelt hij je de meest fantastische cocktails voor!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    9,2
    Mooi Hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldige locatie, mooi hotel, zeer vriendelijk personeel en een top restaurant

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    10
    Fantastisch hotel waarbij geen enkel minpuntje te bedenken...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen enkel minpuntje!

    Fantastisch hotel waarbij geen enkel minpuntje te bedenken valt. Zeer vriendelijke ontvangst waarbij al meteen een drankje en hapje aangeboden werden. Het hotel ligt op een helling aan de voet van de zee. Er zijn verschillende niveau's waar er altijd leuke zithoekjes te vinden zijn, telkens met prachtig zicht op zee. Zo kan je ontbijten met zicht op zee, van een aperitiefje genieten met zicht op zee, relaxen en zwemmen met zicht op zee, fitnessen met zicht op zee,... Ook de barman en het personeel van het restaurant doen er alles aan om u in de watten te leggen. Dit hotel is een absolute aanrader!!!

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,6
    De locatie is echt top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks!

    De locatie is echt top! Waanzinnig uitzicht, het resort is enorm sfeervol ingericht. Alles klopt in de Marine Stijl. Lieve mensen, fijne kamer. Lekker ruim met heerlijk balkon en privacy. Wij hebben gegeten in het restaurant, prima. Je moet wel van 'gekunsteld eten' houden, maar is lekker relaxed als je geen zin hebt om weg te gaan. Wij zijn zelf van de pure Italiaanse keuken. Dus tijdens de lunch heerlijke oesters met een door het hotel geadviseerde wijn. Qua prijs viel dit nog mee voor een 5 sterren hotel. Verder kun je heerlijk aan het water liggen, overal kun je zitten. Geen tijd gehad voor de spa helaas. Mocht je hierheen gaan, een tip, regel een kleine auto voor de smalle straatjes en voor het parkeren bij het hotel. Doet iedereen. Fijne service verder! Gaan zeker nog keer terug. Denk minder geschikt voor kinderen daar er geen strand is. Maar je boekt hier een paar dagen en vanuit hier bezoek je de omliggende plaatsen. Denk eraan toch best druk in oktober, vooral Sorrento helaas. Best toeristisch, maar oké!

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    5,4
    Het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    service op basis van klachten

    Het personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: