Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Carla 3-sterren

Martiri 28, 19015 Levanto, Italië

#8 van de 16 hotels in Levanto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 874 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    Prima hotel en prima personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten

    Niets.

    Prima hotel en prima personeel. Wij hebben van de receptionisten veel goede adviezen gekregen over mogelijkheden in het gebied. Hierbij werd dan ook voor ons aanvullende info opgezocht, bijvoorbeeld over trein- en boottijden. Kamer werd zeer goed onderhouden en ontbijt werd uitstekend verzorgd. Balkon (-netje) gaf een leuke toevoeging aan de kamer. Extra info c.q. aanrader: het treinstation is heel makkelijk bereikbaar (goed 5 minuten lopen). Per trein waren zo veel bestemmingen bereikbaar, waardoor we de auto tijdens ons hele verblijf niet hebben gebruikt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve commentaar.

    De hartelijke ontvangst was het begin van een fijn verblijf in hotel Carla. De kamer was zeer net alsook de badkamer. Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. Elke morgen kwam de verantwoordelijke van het hotel aan elke ontbijttafel even groeten wat het verblijf een heel persoonlijke toets gaf. Ook goede raad gekregen wat betreft uitstappen in de omgeving. Een pluspunt is ook de parkeerkaart die ter beschikking gesteld wordt van de gasten zodat wij geen parking hoefden te betalen. Wij zouden zeker teruggaan.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,3
    Super locatie om cinqueterre te verkennen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben er niet echt veel last van gehad maar je hoort wel veel geluid vanuit naburige kamers of de gang

    Een perfecte locatie om de cinqueterre te verkennen! Het hotel had een heel goed ontbijt en het personeel was heel behulpzaam

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,8
    Top, vooral vanwege ontbijt en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Eigenlijk niets te noemen. Wij hadden een standaard kamer geboekt, welke relatief klein is. Dit was voor ons geen bezwaar. Heb je behoefte aan een kamer met veel ruimte, neem hier dan van tevoren contact over op.

    Goede locatie, zeer goed en uitgebreid ontbijt, vriendelijk en competent personeel met persoonlijke benadering. Huren van strandbed+parasol goed geregeld voor een prima prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,6
    Een zeer vriendelijke en behulpzame gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Een zeer vriendelijke en behulpzame gastvrouw. Een aangenaam en mooi ingericht hotel op een rustige locatie buiten de toeristische drukte van de stad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Hotel op loopafstand van het centrum van Levanto en het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Hotel op loopafstand van het centrum van Levanto en het strand. Erg vriendelijke ontvangst. Er was een parkeerplek voor ons gereserveerd. Nette kamer, prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,6
    Heerlijk gastvrij en servicegericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk gastvrij en servicegericht. Parkeren auto in de buurt en krijg vergunning mee voor op het dashboard. Wil je naar het strand dan krijg je badhanddoek mee. Wil je op de fiets naar strand (500 meter) krijg je fiets mee. Geweldig ontbijt, teveel om op te noemen :-)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,2
    Aangenaam hotel om de omgeving te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer

    Goede ligging voor cinque terre. Zeer aangenaam personeel met vele tips voor de omgeving (gaan eten in restaurant Centro, grote aanrader!!) Mooie en nette kamer, mocht iets groter zijn maar uiteindelijk alleen maar voor te slapen. Goed ontbijt. Aangenaam verblijf gehad!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    9,2
    Goed hotel met geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer op de derde verdieping met mooi uitzicht overigens maar met een zeer slechte internet verbinding. Het bereik was zeer slecht Via het hotel konden we op het strand 2 ligbedden met parasol reserveren (met gratis badlakens). We hebben daar 3 uur gebruik van gemaakt en moesten 27 euro betalen het was niet mogelijk een dagdeel te boeken. Op het strand kostte een hele dag 20 euro en een halve dag 10 euro. Dit vonden we wel een minpunt.

    De locatie t.o.v. Cinque Terre, het perfecte ontbijt en Levanto zelf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,8
    Heel leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer was erg klein, daardoor hingen de handdoeken aan de muur net boven de wc. Niet echt hygiënisch. Alhoewel de wand aan de andere kant bij het bidet helemaal leeg was. De douche was ook behoorlijk klein. Ik weet niet of dat bij alle kamers het geval is. De airco was uit. Dit was jammer genoeg centraal geregeld. Dineren konden we daar niet, omdat ze net één week geleden hadden besloten om de keuken te sluiten, jammer.......

    Het ontbijt was fantastisch!! De locatie van het hotel is prima t.o.v. het centrum en ook naar de trein. Het hotel is heel smaakvol ingericht. Zeer behulpzame gastvrouwen bij de receptie!! Parkeerplaats in dezelfde straat bij het hotel. We zouden zeker dit hotel weer kiezen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,8
    Gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein balkon

    Gastvrij. Persoonlijk contact. Moderne inrichting. Centraal doch rustig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijk en persoonlijk onthaal en bediening.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Leuke plaats!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging. Lekker ontbijt. Heel vriendelijk personeel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Ontbijt en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi

    Ontbijt en personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    De persoonlijke aanpak
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi op de kamer

    De persoonlijke aanpak

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    Ideaal om cinque terre te bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Ideaal om cinque terre te bezoeken!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    10
    zeer vriendelijk personeel, schone mooie kamers, uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    zeer vriendelijk personeel, schone mooie kamers, uitgebreid ontbijt buffet en alles naar wens, altijd vrolijk en persoonlijke interesse!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    10
    Geweldige uitvalsbasis voor cinque terre
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede ligging om cinque terre te bezoeken met de trein.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    8,3
    Vriendelijke gastvrouw, waarbij je je welkom voelt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Vriendelijke gastvrouw, waarbij je je welkom voelt. Ze geeft volop tips. Hotel ligt net iets buiten het hele drukke centrum.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    10
    Vriendelijk personeel en erg behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Vriendelijk personeel en erg behulpzaam

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    6,3
    Leuke locatie voor uitstapjes in Ligurie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    8,3
    Goed en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De airco stond nog niet aan in het gebouw, dus 's nachts was het echt heel warm in de kamer. Raampje open was een goede oplossing ;-)

    Goed en uitgebreid ontbijt Personeel prettig en goed (ze hebben ons onwijs uit de brand geholpen met een spoed-taxi toen onze trein gecanceld werd). Kamer is niet groot, maar wel handig en fijn ingedeeld. Badkamer goed ingedeeld.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    9,2
    Goed en uitgebreide keuze aan ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamers waren vrij gehorig, hoewel men er 's nachts weinig last van had daar blijkbaar iedereen vroeg onder de wol kroop.

    Goed en uitgebreide keuze aan ontbijt.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    10
    Kamers netjes en sfeervol ingericht, alles hygiënisch!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers erg gehoorig. Je hoort alles op de gang, ik was blij met mijn oordoppen ;)

    Kamers netjes en sfeervol ingericht, alles hygiënisch! Super vriendelijk personeel. Ontbijt was heerlijk behalve de koffie. Heel fijn hotel!

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    9,6
    leuke hotel, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles paste net aan, kamer en badkamer waren hierdoor wel aan de kleine kant.

    leuke hotel, vriendelijk personeel. Levanto is een leuk dorpje om te verblijven als je de cinque terre wilt bezoeken.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,9
    De ontvangst van het personeel (altijd even vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi op de kamer werkte iets minder goed dan onder in de lobby

    De ontvangst van het personeel (altijd even vriendelijk en behulpzaam) + uitleg wat er in de buurt allemaal te beleven was

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,9
    Mooie moderne inrichting.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zorg dat je aan de straatkant zit, dan heb je wat aan het balkon.Anders flinke kans dat je rechtstreeks een huiskamer op muur kijkt.

    Mooie moderne inrichting.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    9,2
    héél vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    héél vriendelijk personeel ontvangst top! direct véél uitleg gekregen ivm Levanto (handige tips ivm restaurants) en wat te doen in Cinque Terre gratis fietsen ter beschikking is top parking net voor hotel - gratis wifi

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    9,6
    Hele vriendelijk gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het weer op de laatste dag, maar daar kan niemand wat aan doen.

    Hele vriendelijk gastvrouw. Je voelde je echt welkom.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,3
    Ontvangst en informatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontvangst en informatie.Fijne kamer op bovenste verdieping .

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    8,3
    best goede fietsen en baddoeken van hotel, coffie /...
    • Vakantiereis
    • Groep

    best goede fietsen en baddoeken van hotel, coffie / water bij het ontvangst van gasten, goede uitleg over de omgeving

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,2
    Comfort hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel serveert geen avondeten

    Comfort hotel

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,6
    Professional staff with great service attitude.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Professional staff with great service attitude. Excellent breakfast, clean rooms and complimentary bikes.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    9,2
    Very friendly and helpful staff.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Very friendly and helpful staff. Nice and spacious rooms. Very convenient location. Excellent breakfast.

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    9,6
    De locatie is top, loopafstand centrum Levanto.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De locatie is top, loopafstand centrum Levanto. Ontbijt fantastisch.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: