Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Casa Fenice

3701 Rio Terà Degli Assassini, San Marco, 30124 Venetië, Italië

#177 van de 370 B&B's en herbergen in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 610 beoordelingen over deze B&B

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik kan niet bedenken wat beter gekund had.

    Een mooie, comfortabele kamer in een bijzonder rustige straat midden in het centrum en dichtbij alles wat je nodig hebt in een prachtige stad als deze. Ideaal!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste ochtend was er geen warm water, dit werd echter erg snel opgelost door het personeel.

    Centrale ligging, vriendelijk personeel, ideaal voor een geslaagde citytrip.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,5
    Super locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was hard

    Super locatie!! Paar minuten lopen van San Marco plein. Kamer was mooi, leuk in Venitiaanse stijl.

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    7,1
    Locatie is zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt is prima maar het wordt op de kamer gebracht waardoor je zelf geen keuze hebt in wat je krijgt. Je mag alleen kiezen of je koffie, thee en/of sap wil. Geen ei, kaas, vleeswaren, fruit oid.

    Locatie is zeer goed

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    7,9
    Heel vriendelijke en behulpzame hospita
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt stelt echt niets voor. Je bent verplicht pistolets en beleg te gaan halen in supermarkt.

    Heel vriendelijke en behulpzame hospita Koffie en thee: uitstekend

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,7
    De ligging en de rust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt: zeer matig.

    De ligging en de rust.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Casa Fenice

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: