Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Caserta Antica 3-sterren

Via Tiglio 75 Sommana Località Caserta Vecchia, 81020 Caserta, Italië

#28 van de 52 hotels in Caserta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 360 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Wij hebben ondaks de douch toch echt genoten het lekkere avond eten en het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De badkamer,. (En wel de douch die was erg klein je kon alleen rechtop staan) bredere mensen zouden er niet eens in kunnen.. Er waren wel hele luxe kamers, maar die van ons wel oud een 4 persoonskamer.

    Het zwembad was lekker groot en op onze laatste dag hadden wij het zwembad helemaal voor ons zelf. het avond eten was lekker en zeker niet duur. zeer vriendelijk personeel. ontbijt was voor Italiaanse begrippen zeer goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf op een prachtige romantische locatie. Bovendien is het restaurant ook erg goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De douchecabine is zo klein, dat je je er nauwelijks in kan bewegen. Douchen wordt een uitdaging. Stapelbed in familiekamer.

    Het is een prachtig gelegen hotel, met een zwembad dat s' avonds omgetoverd wordt tot een restaurant. Mooi en gezellig. Het personeel, ook vooral de obers zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De keuken is top en het personeel erg behulpzaam en vriendelijk! Ze doen echte moeite om het voor je aangenaam te maken. Je ontmoet Italië in het eten, de gastvrijheid en de sfeer!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,3
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Zeer vriendelijke gastheer en personeel. Prima kamer met een goed bed en alles netjes schoon. Prachtige ligging met goede restaurants op loopsters. Mooi zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel voor een paar dagen. Heerlijk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamers en vooral badkamer was oud en kan een goede opknapbeurt gebruiken. Douche deed het overigens wel goed.

    Fijn zwembad met voldoende ligbedden. Heerlijk restaurant. Casertavecchia, middeleeuws dorpje, op loopafstand. Vriendelijk personeel. Flesje wijn bij afscheid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Prima hotel met fijn zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Koffie/theefaciliteiten ontbraken. Oude badkamer, kapot douchescherm.

    Het hotel ligt in Caserta Vecchia, let op dat je dat aangeeft op de TomTom. Het is een heel eind de berg op, minstens 15 minuten vanaf Caserta. Het hotel is wat ouderwets, glimmende marmeren vloeren, basic kamer, klein balkonnetje, maar het is perfect voor 2 of 3 nachtjes. Het heeft ook wel wat zo'n ouderwets hotel. Engels spreken ze er niet, maar met handen en voetenwerk kom je er wel uit met de superaardige eigenaar. Het zwembad is heerlijk en het restaurant uitstekend (voor een lage prijs), je zit alleen wel in het tl-licht, van sfeerlicht hebben ze daar nog niet gehoord. Ontbijt bestaat uit een croissant, sap en koffie, eventueel yoghurt kan je ook krijgen. Stelt niet veel voor, tegen betaling kan je een uitgebreider ontbijt krijgen. Goed uitgangspunt om het Paleis in Caserta te bezoeken, of de trein naar Napels te nemen. Je zet je auto in de garage en loopt naar het station, voor 6 euro en 20 cent kan je een retourtje kopen. (Vergeet niet je kaartje te stempelen!) In 40 minuten ben je in Napels. Caserta Vecchia stelt niet veel voor, het is een oud stadje met een toren, leuk om even doorheen te wandelen, maar niets te beleven. Ik zou zeker bij het restaurant dineren ipv bij een van de andere pizzerias in het dorp.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Prima hotel om tot rust te komen
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt

    Een gemoedelijk familiehotel op een mooie locatie. Het hotel beschikt over een prima zwembad en dito terras. De kamers zijn prima voor de prijs. We hebben heerlijk gedineerd en het ontbijt was Italiaans (dus alleen zoet beleg). Al met al een prima locatie om te verblijven.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    6,3
    Hol van Pluto
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer lawaaierige muziek tot middernacht en van de beloofde WIFI was er geen sprake...zit je daar in het hol van Pluto :-(

    Ideale ligging voor wandelaars en op wandelafstand van caserta vecchia

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,2
    Prima Hotel , eigenaar is een echte gastheer, personeel erg...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prima Hotel , eigenaar is een echte gastheer, personeel erg aardig,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,9
    geen andere taal, alleen Italiaans !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen andere taal, alleen Italiaans !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    dineren aan het zwembad was leuk, vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    dineren aan het zwembad was leuk, vriendelijke bediening

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    7,9
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ligbedden bij zwembad.

    Mooie locatie.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    9,6
    gastvrijheid, mooie locatie, mooi zwembad, lekker restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niks

    gastvrijheid, mooie locatie, mooi zwembad, lekker restaurant

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    10
    Casertavecchia!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Casertavecchia! Met uitzicht. En de kwaliteit van het hotel.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: