Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Castello Di Petrata 4-sterren

Via Petrata 25, 06081 Assisi, Italië

#13 van de 55 hotels in Assisi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 258 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,3
    zeer goed hotel maar op moment dat wij er waren geen 'Relais du Silence ' waardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is geen airco op de kamers dus ik moest de ramen wel open zetten, maar de 1ste nacht was er een trouwfeest en de 2de nacht een verjaardagsfeest. Door de feesten was er ook een groot probleem met parkeren.

    de locatie ( prachtig zicht en goede uitvalbasis om Assisi te bezoeken ) en het restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,8
    Veel verbeterpunten nodig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kregen de indruk dat het hotel meer geïnteresseerd is in bruiloften en andere feestpartijen dan de hotelgasten zelf. Dit is uit andere recensies al meermaals naar voren gekomen en is helaas een feit. Je kunt idd niet meer buiten eten en als je weggaat kun je fluiten naar je parkeerplaats. Het zwembad is aan onderhoud toe, getuige twee gaten in de vloer die waarschijnlijk iets met de pompcirculatie te maken hebben gehad danwel verlichting waar de afdekkap vanaf is. Een reinigings apparaat staat langs de kant van het zwembad, maar werd niet gebruikt. Veel insecten en ander gespuis in het water en op de bodem. De rand mag ook eens goed gereinigd worden. Ontbijt was goed, maar geen afwisseling. Tip, zet iets op tafel neer voor het afval in te doen. Kamer was mooi, goed bed. Airco toch node gemist. Koelt s' avonds danwel wat af boven op de berg, maar een klein raampje om open te zetten biedt geen verkoeling. Tevens valt te vermelden dat wij bij het boeken van onze junior suite er vanuit gingen dat er een balkon bij zat zoals omschreven. Het hele hotel heeft echter maar één kamer met een balkon. Wij hadden een ligbad met whirlpool erin. Leuk, maar om te douchen niet te doen. Slang simpelweg te kort en weinig waterdruk.

    De ligging van het hotel, het uitzicht. Wel een vervelende weg om er te komen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,9
    Prima de luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ver om naar Assisi te gaan We aten met z n tweeën De weg ernaar toe is erg slecht Jammer dat ze geen robot gebruiken om het gras te doen, maakt nl veel kabaal

    De stilte , de ligging , het uitzicht Prima staf Eten was perfect

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,8
    Mooie originele plek, prijs/kwaliteit verhouding is prima bij deals, niet bij standaard tarieven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamers hebben onderhoud nodig, deuren krom en sluiten dus niet. Geen van de wellness mogelijkheden is inclusief, ook niet de jacuzzi van de mooie websitefoto helaas. Restaurant niet meedenkend voor mogelijkheden kinderen en capaciteitsprobleem. Ontbijt meer dan prima.

    Lokatie en uitzicht, tuinen en terrein. Prachtige tuinarchitectuur. Mooi gerestaureerd gebouw.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Super Hotel met ongelooflijk zicht waar je nooit op uitgekeken geraakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moesten voor het ontbijt (8u30) vertrekken om onze vlucht te halen. Hadden de avond voordien gevraagd of we toch een koffie konden krijgen, was geen probleem. (Hadden kamer met ontbijt geboekt.) We zijn om 8u vertrokken zonder koffie want niemand te bespeuren. Kleine attenties maken soms een groot verschil. De koffie en een koffiekoek hebben we snel in het dorp gekocht op weg naar de luchthaven. Maar we komen hier zeker terug.

    Super Hotel met prachtig zicht, zwembad, tuin, locatie,... . Assisi vlak bij om te bezoeken. Midden in de natuur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,1
    Voor de rust en het uitzicht.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De weg ernaar toe, niet aangegeven je moet goed opletten welke route je neemt. Vertrouw je navigatiesysteem niet!

    Wat een uitzicht en locatie, fantastisch

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,3
    Perfecte locatie voor bruiloften en andere feesten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte ivm partijen

    De ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Alles was gewoon TOP!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve opmerkingen

    Alles was gewoon TOP!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Zeer mooie ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn zeer gehorig ! Ontbijt was basic, geen vers fruitsap.

    Ligging was super ! "Relais du silence" is zeker van toepassing.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Flexibiliteit van het personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Flexibiliteit van het personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,8
    Het was gewoon fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer mocht wel wat moderner

    Ontbijt en avondeten waren heel lekker. De locatie voor het avondeten in de enoteca was fantastisch.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    10
    een top lokatie, prachtig uitzicht, prima ontbijt, heel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    een top lokatie, prachtig uitzicht, prima ontbijt, heel vriendelijk personeel en een fantastisch restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    diner prima. service opgewekt en vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Wat een heerlijke plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een heerlijke plek. Nu voor de tweede keer geweest. Ook met ons zoontje van 1 jaar een geweldige plek om heerlijk uit te rusten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Geweldig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchschuim aanvullen

    Geweldig uitzicht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    10
    Onvergetelijk uitzicht over Assisi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - opgelet een goede weg naar boven en één slechte !!

    - het eten was voortreffelijk. - mooi uitzicht over Assisi - lief personeel zeer flexibel

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    9,6
    Vriendelijke mensen, prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij langer verblijf is de restaurant kaart beperkt, maar je hoeft er niet te eten en sommige gerechten lust je wel 2x.

    Vriendelijke mensen, prachtige locatie!

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    9,6
    Heerlijk zwembad, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airconditioning waardoor het snachts ook erg warm was, wij waren daar tijdens een hitte golf.

    Heerlijk zwembad, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service, prachtig landhuis.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,3
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    betere vermelding/ aanduiding hoe er te komen

    ligging

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,6
    De ligging, de prachtig ingerichte kamer, het uitzicht, het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging, de prachtig ingerichte kamer, het uitzicht, het goede eten maakt dit tot een topverblijf.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Castello Di Petrata

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: