Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Caveoso Hotel 3-sterren

Piazza San Pietro Caveoso, 75100 Matera, Italië

#33 van de 34 hotels in Matera

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 955 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    unieke locatie en een comfotabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite - Grot
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt in Italië is natuurlijk niet zoals in Nederland, maar als je een groot ontbijt verkoopt... dan moet je het ook bieden. Brood was meteen op, beleg ook. Er resten alleen nog wat typische Italiaanse zoetigheden.

    nette kamers, comfortabel, unieke locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Droomverblijf in een historische stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn mooi ingewerkt in de kalksteen, en modern ingericht. Wie een kamer met balkon boekt heeft een prachtig zicht op de oude stad. Het hotel ligt in het hart van het oude Matera, en van daaruit bereik je gemakkelijk alle restaurantjes en bezienswaardigheden in de buurt. Je kan geen auto parkeren bij het hotel, en ook niet in het oude stadsgedeelte. Een chauffeur-dienst brengt je auto naar een beveiligde parking.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    Mooi Hotel in het midden van de Sassi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren auto is 10 min. wandelen (0,5€ / hour -24/24). Onvriendelijke eigenaar die bij het uitchecken zelfs geen interesse heeft of je ervan genoten hebt.

    Even kunnen genieten van het leven in de grotten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,9
    leuke verblijfplaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    afstand van de parking naar hotel Is in een autovrije zone maar mits de nodige toelatingen kan je toch tot aan het hotel geraken om eventueel de bagage op te laden.

    de locatie, en de speciale kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Een belevenis om in de sassi te logeren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Onze vrienden hadden een kamer voor 3. De derde persoon sliep in een doorgang naar de badkamer. Had gehoopt dat de derde persoon meer privacy had.

    Door vluchtvertraging om 3 uur 's nachts aangekomen. Na telefonisch contact helemaal geen probleem voor de receptionist, die heel behulpzaam was en ons spontaan een drankje aanbood. Heel mooi gelegen met prachtig zicht op de sassi. Lekker ontbijt in een prachtige ruimte. Het hotel is in een grot opgetrokken, dus je verblijft er in een sasso.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    5,8
    Toplocatie. Wel moet je rekening houden dat je de auto niet bij het hotel kan parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite - Grot
    • Verbleef 1 nacht

    Deur van de suite kon niet gesloten worden, eigenaar niet echt vriendelijk, verwarmingsknop in de badkamer was afgebroken. Ontbijt kon beter.

    Ligging in het historisch centrum. Slapen in een grot op die plaats heeft wel iets.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    10
    Was een kamer met kleine zitkamer, voor een deel in een grot.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig

    Was een kamer met kleine zitkamer, voor een deel in een grot. Je kon er net parkeren, maar er was een garage op 10 minuten wandelen, grote koffers in de auto geladen en geen centje probleem, de garage kostte 60 cent per uur tja duurder dan eh nou niet amsterdam. Lekkere dunne handdoeken echt italiaans

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    6,3
    mooi uitzicht, niet heel gezellig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    sanitair was verouderd, maar voldeed wel. Ontvangst /personeel was niet bijster hartelijk, maar ach.... daar heb je niet veel mee te maken behalve in en uitchecken. Het doet wel iets met je "welkom voel gevoel". prijs kwaliteit..... redelijk, ik vond het best aan de prijzige kant voor wat we kregen.

    wij hadden de junior suite met balkon. Dat is wel een aanrader, om een balkon te nemen: matera is fantastisch om op uit te kijken. De ruimte was ruim, redelijk schoon. groot sanitair.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    5,8
    Was goed, maar konden onze koffers niet meenemen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite - Grot
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, en lastig te bereiken, voor ons geen probleem maar als je slecht ter been bent kom je er niet.

    Het ontbijt was zeer matig, werd niks gevraagd of we misschien koffie wilden! Zijn weggegaan zonder iets te nuttigen!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Geweldig hotel met vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Junior Suite met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    - geen parkeergelegenheid

    - mooie kamer met prachtig uitzicht - zeer vriendelijk personeel - centrale ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,9
    Het oude Matera is net een sprookje. Zeker als in de avond de lichtjes aangaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De locatie en de kamer. Het hotel ligt centraal in het historisch centrum van Matera. De kamers zijn mooi en groot.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite - Grot
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    10
    Toplocatie en mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Locatie top, kamers ruim en mooi

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onaardig ontvangst, chagrijnige man

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    8,8
    Grootse grotten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren lastig.

    Fenomenale lokatie, midden tussen de grotwoningen en -kerken.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    9,6
    Supermooi in een superstad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite - Grot
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage onder de stad maken ??

    Dat je je een echte grotbewoner voelde en fijn dat je midden in t oude gedeelte lag.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    8,3
    het karakter van het hotel (grot), de locatie, het comfort...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het is vrij moeilijk om het hotel te vinden en parkeren is in de directe omgeving alleen mogelijk voor 30 minuten of 2 uur.

    het karakter van het hotel (grot), de locatie, het comfort (heerlijke regendouche, binnen 1 seconde flinke straal warm water)

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,1
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    bijna 2 uur over gedaan om er in drukke Matera te komen (vanwege beperkte toegankelijkheid). Telefonische ondersteuning kort af. Gemeld al bij Bookings

    locatie

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,5
    Goede kamer, lekker bed, centraal gelegen in het oude...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen gezellige lobby/ ontbijtzaal. Onpersoonlijk.

    Goede kamer, lekker bed, centraal gelegen in het oude stadsdeel.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    6,7
    Dorp is klein en alles is op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren is niet te regelen bij de locatie en duur in het dorp

    Dorp is klein en alles is op loopafstand

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    7,5
    heel knus, prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi, alleen bereik bij receptie, niet op de kamers. Gehorige kamers

    heel knus, prachtig uitzicht

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: