Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Centrale 4-sterren

C.so Umberto 85, 07026 Olbia, Italië

#4 van de 28 hotels in Olbia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 268 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,8
    Prima hotel voor als je de omgeving in een paar dagen wil verkennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was hard/voelde de spiralen zitten en in de ontbijtruimte staat de tv hard aan met Italiaans journaal

    Ontbijt was prima, erg schone kamer en vriendelijk receptie personeel. Dichtbij het vliegveld, trein- en busstation.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,2
    Prettig en praktisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer klein, en geen feauteuils in kamer. Geen mogelijkheid om koffie of thee in de kamer te kunnen zetten.

    Locatie, zeer centraal gelegen. Service en personeel. Goed bed, mooi, fris schoon.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Boven verwachting goed! Wij komen hier zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Prijs kwaliteit verhouding bij dit hotel is perfect! Wij hadden een heel fijne ruime kamer met zeer goede badkamer. Maar het meest tevreden zijn wij nog over de service gerichtheid en klantvriendelijk. Hotel is daarbij zeer centraal gelegen in een leuke straat. Omdat wij vroeg met de boot moesten hadden wij een take away breakfast gevraagd en ook dit overtrof alle verwachtingen, zeer uitgebreid en ontzettend lekker. Daarbij was ivm aangegeven dieet alles voorzien van een sticker met hierop de ingrediënten benoemd, wat een fantastische service! Wij hadden voorafgaand aan ons verblijf een aantal keer gemaild, deze communicatie verliep ook zeer goed. Snel reactie en op al onze vragen antwoorden waar we wat mee konden. Medewerkers spreken goed Engels.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,8
    Geen schone handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schone handdoeken. Op de dag van vertrek werd mij gevraagd of ik de badmat had meegenomen. Eenmaal vertrokken kwam ik erachter dat iemand van het personeel had geprobeerd om mijn koffer te openen die ik op de dag van vertrek in bewaring had achtergelaten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,8
    Prima hotel op hoofdwinkelstraat Olbia.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    10
    Centrale gezellige plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super vriendelijk en hulpvaardig personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,9
    Heerlijke week vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    vond de ontbijtruimte erg klein hoeveelheid ontbijt was prima werd goed aangevuld

    kamers waren schoon tevens de badkamer hotel was ook netjes

    Verbleven in september 2017

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: