Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Centro Vacanze La Limonaia 3-sterren

Via Sopino Alto, 25010 Limone sul Garda, Italië

#38 van de 39 hotels in Limone sul Garda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 379 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Betaald WiFi

    3,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Wij hebben een mooie vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren was een drama, als je aan het eind van de middag thuis kwam moest je hopen op een parkeerplaats anders had je pech, en voor mensen die slecht ter been zijn raadt ik deze accomodatie niet aan, vanwege het vele klimmen.

    Het ontbijt was goed, genoeg keus, de kamer was prima maar een gedeeld balkon, dat was minder.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    4,2
    Verschrikkelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het is vechten om een parkeerplaats. Balkons moet je delen met andere vakantiegangers. Erg verouderd en te ver van het dorp om te lopen.

    De omgeving was mooi.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    3,8
    Had drie nachten geboekt. Zijn er maar twee verbleven, zo slecht. Toch voor drie moeten betalen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Massatoerisme. Zo veel en zo snel mogelijk de massa verwerken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,3
    De kamer was schoon en verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid was erg slecht.

    De kamer was schoon en verzorgd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,3
    Prijs kwaliteit ok.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt is sober, weinig variatie. Hotel is groot en komt als een fabriek over.

    Prijs kwaliteit ok. een pluspunt airco in de kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    3,3
    Niets!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Airco deed het niet... en ook nog een stroomstoring waardoor de gang zo donker werd dat onze zoon zeer hard tegen de brandblusser is gebotst. En bij vertrek werd de weg geblokkeerd zodat we 2 uur hebben moeten wachten om weg te kunnen. Niet echt klantvriendelijk.

    Niets!

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,1
    Wij hadden logies + ontbijt geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco + verluchting kamer. De airco draait van s avonds 5u tot s morgens 6u. Als je het raam open deed, viel die uit. Zo kon de kamer niet verluchten ...

    Wij hadden logies + ontbijt geboekt. Ter plaatse hebben we avondmaal betaald : 12 euro/persoon. Prijs kwaliteit was dit zeker OK !!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de airco werkte merendeels niet en bij een hittegolf van 40 graden en meer is dit een afknapper! De slaapbank voor de kids is aan vernieuwing toe ... of betere matras! Tekort aan parkeergelegenheid!

    Zeer vriendelijk personeel Super ontbijt super buffet zwembad ++ busvervoer ++

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    3,8
    Dithotel is aboluut geen beoordeling van drie sterren waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dithotel is aboluut geen beoordeling van drie sterren waard

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    5,8
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen airco ,slecht ontbijt ,onpersoonlijk wegens te uitgestrekt gebouw

    Uitzicht

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: