Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over UNA Hotel Century 4-sterren

Via Fabio Filzi 25/B, Stazione Centrale, 20124 Milaan, Italië

#57 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2846 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 47

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,5
    Vrij goede locatie, 5 minuten vanaf Milaan...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche mocht beter, zeer glad en sproeier had veel kalk.

    Vrij goede locatie, 5 minuten vanaf Milaan centraal-station/metro, waardoor je snel overal naartoe kon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    Lekker uitgerust van een dagje stad in een hotel met goede voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer oogt heel kaal en steriel, bijna onafgemaakt. Een schilderij of accessoire had de boel wat meer opgefleurd. Boxspring was wat hard.

    Hotel is goed gelegen in een zakenwijk en een paar minuten lopen van Centraal station. In de directe omgeving zijn wat leuke restaurants te vinden. Kamer was heel ruim met een luxe badkamer. Ontbijt was divers en personeel heel behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,5
    Kamer was modern , ruim met een groot goed bed.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Junior Suite voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was modern , ruim met een groot goed bed. Er kan zelfs een keuze uit verschillende kussens gemaakt worden. Ligt dicht bij het Centraal station, Station Garibaldi is iets verder

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,1
    Korte city trip naar Milaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Zoals zowat overal in italië: de WIFI... De basis WIFI is slecht, maar bijbetalen voor "unlimited wifi" is echt absurd en bied niks extra: eens naar de avond toe is de wifi zo traag en onstabiel dat die niet meer bruikbaar is en je beter naar uw eigen 4G dataverbinding gaat. Ga er gerust van uit dat je 's avonds gewoon geen WIFI meer hebt... "restaurant" is sterk overroepen. Een paar tafeltjes in een vrij kille ruimte waar nooit iemand komt. Er zijn zoveel goede restaurants in een straal van 500 meter rond het hotel, dat je dit best kan mijden. Wel goed om een glas te gaan drinken

    Goede ligging, nette en ruime kamers (we hadden een junior suite). Ruim en afwisselend ontbijt. Op de gang kon je het geluid van de andere kamers horen, maar eens op de kamer was het lekker rustig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,5
    heerlijke, schone, ruime, vrij nieuwe kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Familiesuite (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie is vlakbij centraal station, maar hotel ligt "bekneld" tussen kantoorpanden, entree ietwat verscholen. Op straat voor de ingang liggen zwervers op bankjes te slapen, voelt unheimisch

    heerlijke, schone, ruime, vrij nieuwe kamer. Fijne badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    redelijk. Het was een tussenstop voor ons
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Familiesuite (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was zeer zeer slecht. Nog nooit zoiets slechts gezien. We wilden even snel iets eten 'sávonds maar dat moet je echt niet doen in dit hotel. Ik ben daar zelfs weggelopen, heb niet betaald voor het eten (en zijn toen maar uitgebreid gaan eten bij een goed restaurant even verder in de straat).

    Kamer was zeer ruim, strak, mooi, schoon..... Echt goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Aangenaam verblijf in centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Familiesuite (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is niet kindvriendelijk. Er was een slechte wifi-ontvangst in de kamer.

    Heerlijk ontbijt met ruime keuze. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met ruime bedden. Ideaal voor zakenmannen maar ook als uitvalsbasis om Milaan te ontdekken want je zit op wandelafstand van het Centraal Station.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Ik zou het iedereen aanraden voor die prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Het restaurant was gesloten en was ons niet op voorhand gemeld. De bijhorende bistro was zeer pover en dan nog de helft niet verkrijgbaar. Restaurant personeel in verlof.

    Heel ruime en nette kamers. Uitstekende badkamer. Super bedden. Ontbijt was meer dan voldoende in keus. Lekker ontbijt. Zeer vriendelijk personeel. Het was er niet druk, misschien was dit mede de oorzaak van de rust. Geen lawaai van buiten als de vensters gesloten waren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    4,2
    Het ontbijt was verzorgd en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vuile muren in de hotelkamer, schimmel in de douche, weinig tot geen sfeer, heel weinig info bij in en uit checken.. je moet alles zelf uitzoeken, geen infomap op de kamer.

    Het ontbijt was verzorgd en uitgebreid. Locatie is goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging van het hotel (de buurt) is niet echt uitnodigend - even leuk wandelen moet je elders

    Gunstig bij het centraal station. Mooie lichte kamer Milaan met de auto - het is een kwestie van geduld.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Een aanrader voor jong en oud
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De gevel is niet in verhouding met de prachtige moderne grote kamers.

    Kamer heel mooi en zeer groot. Kussen kunnen aangepast worden naar verlangen. Ontbijt prima, doch te druk rond 09u.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,5
    prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Aankomst wat onduidelijk aangegeven bij het hotel zelf. De parkeergarage voor €29 per dag is snel geld verdienen.

    Ontbijt goed, ruime kamer, dicht bij centraal station en ca 2,5 km lopen naar Duomo.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,9
    Aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Wij verbleven 2 nachten tijdens ons bezoek aan Milaan. Als je een goed en betaalbaar hotel zoekt, is dit een aanrader. Het ligt niet echt in het centrum van Milaan, maar met de metro is het perfect en snel bereikbaar. Het is een zakelijk hotel dus niet echt super gezellig. Het ontbijt was proper en verzorgd, je had alles wat je nodig hebt voor een lekker ontbijt. Prijs/kwaliteit is het een goed hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    6,3
    Prima hotel, prijs kwaliteitverhouding niet oke.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs kwaliteit verhouding. Ik had verwacht dat we iets meer luxe hadden. De kamer was wel groot maar opgevuld met een tafel en 4 stoelen. Ik vond zelf de prijs kwaliteit verhouding niet goed. Dure kamer voor weinig luxe.

    De kamer is erg ruim opgezet, en het ontbijt is zeer uitgebreid. Mooie badkamer zat in onze kamer. Bed slaapt goed. Locatie is prima dicht bij metro centrale vanuit daar ben je zo richting duomo waar alles zich begeeft. Er waren wel in de buurt veel zwervers maar die deden niets. Wij gingen als 2 meiden ook savonds laat nog op straat maar hebben daar geen last van gehad.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,1
    Prima hotel, maar meer gericht op de zakelijke gast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn wat gehorig. Straatgeluiden zijn beperkt, maar er zijn geluiden te horen van de gang (deuren, lift) en buren (douche, doorspoelen toilet).

    Ruime kamer (superior junior suite, 10e verdieping) en ontbijtbuffet. Dichtbij metro en centraal station.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou het niet weten

    Voor Italiaanse begrippen was er een enorme keuze voor ontbijt. Het restaurant was erg schoon en het personeel erg vriendelijk en correct. We komen zeker terug.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    8,3
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens het uitchecken werden we geholpen door een onvriendelijke dame. En blijkbaar is de mini-bar gratis als je een suite of junior suite hebt geboekt maar er is niemand die het verteld want de prijslijst ligt er nog onder maar op de laatste dag zagen we dit hangen in de ligt beetje onhandig

    Ontbijt was heerlijk. Alles staat klaar en is er iets op dan vullen ze het zo bij. Ook qua Glutenvrije ontbijt is er aangedacht. Ook als je gebruik maakt van het parkeren. Dan wordt je auto weggebracht en opgehaald. Keurige service. Voor de rest werd er duidelijk uitgelegd waar we naar toe moesten om naar de stad te gaan. Kregen een map en uitleg. TIP als je meerdere dagen of 1hele dag in Milaan bent boekt koop dan een 24u metro kaart (4,50p.p.) ipv een enkeltje(3,00p.p.)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,1
    Geen hulp met bagage vanuit ondergrondse garage.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Geen hulp met bagage vanuit ondergrondse garage. Op kamer liep de wastafel niet door.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Het was een uitstekende accommodatie, _AANRADER_

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    9,6
    Geweldige ervaring, wij komen weer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Familiesuite (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    douchekop had veel kalk waardoor straal niet goed was.

    Locatie, hygiëne, ruim bed, toiletbenodigdheden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Prachtige kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt matig

    Prachtige kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,5
    Ontbijt eenvoudig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Familiesuite (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur op de kamer.

    Ontbijt eenvoudig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,8
    - Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    - Prima ontbijt - Mooi modern hotel - Fijne locatie - Moderne kamers

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,8
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Familiesuite (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel in het restaurant.

    Top kamer,geweldig bed en elke dag proper lakens.Badkamer was heel proper.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    8,8
    Zeer ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer sober. Zeer slechte WiFi

    Zeer ruime kamer. Helpend personeel Zeer netjes

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,9
    heel aangenaam hotel en dichtbij gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    heel goed ontbijt heerlijke bedden

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,8
    Wij komen zeker terug !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was fantastisch !

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,7
    Goed stadshotel, zonder meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Junior Familiesuite (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    WiFi verbinding niet eenvoudig Badkamer stonk (geur uit leidingen) Geen eetmogelijkheid 's avonds

    Goede ligging, dichtbij centraal station

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,2
    Bij centraal station, met metro snel in centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Junior Familiesuite (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij centraal station, met metro snel in centrum. Zeer ruime kamer (suite), net. Goed ontbijt. Aanrader!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,3
    Het hotel is net verbouwd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is net verbouwd. Kamers zijn netjes, schoon en goed bed. Ontbijtzaal is nu ook stukken beter. Lokatie is top, je kunt overal naartoe lopen. Prijs en kwaliteit is goed.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    9,2
    We hadden een junior suite geboekt en waren hierover uiterst...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een junior suite geboekt en waren hierover uiterst tevreden. Ruim bed, onbeperkt wifi, gratis mini-bar , veel ruimte, alle toiletbenodigdheden voorzien. Fantastisch ! Zeer kort bij centraal station.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    10
    Prachtig hotel, net volledig gerenoveerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het is met de auto heel even zoeken naar de ingang omdat deze aan een straat ligt waar je niet in mag rijden, vraag daarom wel naar het adres van de garage en navigeer daar op, dan komt het helemaal goed.

    Prachtig hotel, net volledig gerenoveerd. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. kamers zijn modern, mooi, ruim en comfortabel. Het ontbijt is voor italiaanse begrippen heel uitgebreid en ze vullen constant alles aan. De locatie is top, binnen enkele minuten sta je op Milaan CS en met een paar metro stops sta je dan zo voor de Duomo midden in het centrum. Absolute aanrader!

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,1
    De ligging ten opzichte van het centrum/ metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Frontdesk lijkt onderbezet op spitstijden, dat betekent lang wachten. Gasten worden op de automatische piloot "weggewerkt". De vindbaarheid/ bereikbaarheid van de parkeergarage is een uitdaging, vooral als je moe van een lange reis aankomt.

    De ligging ten opzichte van het centrum/ metro. Prima kamers.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,8
    Goede wifi!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als je voor het eerst gaat is het even zoeken waar het hotel ligt want het is niet echt duidelijk aan gegeven.

    Goede wifi! Locatie van het hotel is top en alles is goed schoon met een heerlijk uitgebreid ontbijt! Personeel is ook heel aardig.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,9
    Heerlijk ruime junior suite met hele grote badkamer en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Er waren allemaal werkzaamheden voor en in het hotel, rommelig hierdoor. Hal/ ontvangst staat in groot contrast met de moderne kamers. Hekwerk om het hotel ivm ligging vlakbij station (wel veilig zo)

    Heerlijk ruime junior suite met hele grote badkamer en kingsize bed. Kamer was lekker koel te krijgen met de airco.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    9,2
    Het hotel ligt op 5 min.
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Het hotel ligt op 5 min.van het Centraal Station wat erg handig is, alleen is het een beetje moeilijk om te vinden. Wij hadden een junior suite en de kamer en de bedden waren uitstekend.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    7,1
    Goed bereikbaar vanaf centraal station alwaar ook de metro...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    uitzicht vanuit de kamer is minimaal, zeker de lager gelegen verdiepingen omdat het hotel ingebouwd ligt tussen andere hoogbouw.

    Goed bereikbaar vanaf centraal station alwaar ook de metro ligt.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    9,2
    Uitstekend hotel en mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Te warm en de airco werkte nog niet (maart). Gelukkig kunnen de ramen open. Ontbijt matig. Hotel rommelig ivm verbouwing. Restaurant matig en bediening uit Fawlty Towers

    Uitstekend hotel en mooie kamers

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    10
    Komen er zo vaak en worden goed behandeld top locatie en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Komen er zo vaak en worden goed behandeld top locatie en hotel

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    10
    Vriendelijk en attent personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Vriendelijk en attent personeel.

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    8,8
    Lekker, gevarieerd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lekker, gevarieerd ontbijt.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    9,6
    Ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is niet in een keer goed te vinden

    Ruime kamers

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,3
    Bereikbaarheid is prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi, werkt nauwelijks. Valt tegen.

    Bereikbaarheid is prima

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,1
    Kamer
    • Stel

    Entree

    Kamer

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    9,6
    De netheid en ruimte van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toegang tot hotel owv werken.

    De netheid en ruimte van de kamer.

  • Beoordeeld op: 15 april 2015

    7,9
    Prachtige, ruime en nette kamers!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prachtige, ruime en nette kamers!

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    10
    Zeer goed gelegen vlakbij Centraal station en metro,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer goed gelegen vlakbij Centraal station en metro, vriendelijk personeel, verzorgde kamers

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 47

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: