Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Charming Trulli

Piazza Sacramento 8, 70011 Alberobello, Italië

#21 van de 99 vakantiewoningen in Alberobello

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 316 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    Word zelf een toeristische attractie in een oude trulli met het comfort van nu.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Trullo (4 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Je weet van tevoren niet welke trulli je krijgt. Wij hadden niet echt een tuintje of goede mogelijkheid om buiten te zitten. Dat was wel jammer. In het keukentje hadden we wat last van mieren. Die zie je normaal niet. Er staan doosjes en een spuitbus om dat tegen te gaan. Op moment dat je een bordje met een kruimel op het aanrecht laat staan, zit het bord vol met mieren. Dat heeft echter zeker niet met de hygiene van het huisje te maken. Want die was echt top.

    Geweldig om in het dorp van de trulli's in een oude trulli te slapen met het comfort dat een hedendaagse reiziger verwacht. De inrichting was licht en compleet. De badkamer was ook erg prettig. Je loopt de hoek om en bevindt je vrij snel in het hart van het (ontzettend drukke) dorp. Prima om te voet een paar pizza's te halen dus. Grappig was dat wij zelf een toeristische attractie werden in de trulli. Toeristen liepen het straatje in en wierpen nieuwsgierig een blik bij ons naar binnen. Daar moet je tegen kunnen dus. Het ontbijt in het tegenover gelegen restaurant is prima. Aardige mensen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    Wanneer gaan we weer?
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk personeel. Fantastisch restaurant (Terra Madre) maakt deel uit van de organisatie. Daar wordt het ontbijt geserveerd en we hebben er ook twee keer heerlijk gedineerd.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,2
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Trullo met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ambiance

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    9,6
    Zeer mooie accommodatie op een geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Trullo met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was eenvoudig.

    Zeer leuke en mooie Trillingen. Accommodatie was veel groter dan verwacht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,2
    Mooie ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Trullo met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    De locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    9,2
    Hoe is het om in een Trulli te wonen?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Trullo met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie, de Trulli, het ontbijt en het diner in het bijbehorende restaurant.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    9,2
    Het is een bijzondere ervaring om in een zogenaamde trullo...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Trullo met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een bijzondere ervaring om in een zogenaamde trullo te verblijven. Klein maar fijn!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    10
    Ontbijt was erg simpel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Trullo met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg simpel.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    6,7
    Het stadje en zijn typische bebouwing.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt dat we voorgeschoteld kregen was ondermaats - slechte, onstabiele tafels; koude lokatie, weinig of geen brood voorzien; geen muesli of analoge granen voorzien voor bij de yoghurt, de tweede dag lag precies nog de rest van de eerste dag ter beschikking. Hier moet aan gewerkt worden !!

    Het stadje en zijn typische bebouwing. De huisvesting was zeker qua omvang ruimschoots voldoende, maar 's avonds moeilijk te verwarmen (eigenschap van trullis zeker in de winterperiode ?)

  • Beoordeeld op: 11 februari 2015

    7,1
    Goed gelegen met dichtbij parkeermogelijkheid en oude stad,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    2persoonsbed was klein en bevond zich op bovenverdieping via smal trapje

    Goed gelegen met dichtbij parkeermogelijkheid en oude stad, onbijt was prima. leuk om in deze speciale woning te overnachten

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,6
    Enthousiast personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De fietsenvethuur

    Enthousiast personeel

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    10
    Geen buitenruimte
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen buitenruimte

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: