Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over CiampinoHotel 3-sterren

Via Achille Grandi 2, 00043 Ciampino, Italië

#5 van de 9 hotels in Ciampino

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2611 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    4,6
    Personeel is behulpzaam, zwembad was ook schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik liep naar het zwembad, deed de deur open en zag een slang in de bosjes eruit springen. Ik schrok me dood, dacht dat ik aan het dromen was, maar nee het was echt een slang!!! Levensgevaarlijk. Kamer is ook gewoon niet hygiënisch. Lakens zijn plakkerig, matras ligt niet lekker je hoort de hele dag door vliegtuigen, ik dacht aan het begin nah moet meevallen, maar je hoort het heel hard. Ik heb dit hotel geboekt voor de terugvlucht zodat ik vlakbij de areport was, maar nee zou dit niet aanraden. Locatie een dooie boel. Met een feestdag is niks open en is het restaurant serveren ze enkel ontbijt. Heb met moeite een supermarkt gevonden. Stopcontact is aan een kant van het bed. Kamer is niet netjes afgewerkt, airco zit onder de stof. Ik zou dit niet aanraden.

    Personeel is behulpzaam, zwembad was ook schoon. Shuffle naar de areport voor €5 per persoon (tussen 7:00-08:30). Zit wel heel gauw vol!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,3
    Super dichtbij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van de vliegtuigen is erg vervelend. Hotel ligt pal naast de startbaan.

    Super dichtbij het vliegveld. Voor €5 p.p brengen ze je met shuttle busje naar het vliegveld.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    Het hotel ligt aan zee en heeft ruime kamers met een groot...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat de prijs voor de bedje aan het strand voor het hotel een stuk duurder is dan de locatie iets verder, anders zou het helemaal perfect zijn

    Het hotel ligt aan zee en heeft ruime kamers met een groot balkon, zonder tafel met stoeltjes en parasol. Ontbijt is prima. Er wordt hard gewerkt om het hotel te vernieuwen en dat ziet er mooi uit.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    Prima basic hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras zou iets luxer mogen...

    Na de negatieve recensies hielden we ons hart vast maar we hadden een hele andere ervaring! Prima basic hotel (ja je hoort vliegtuigen maar dat lijkt me onoverkomelijk naast een vliegveld, we vonden dat echter niet storend, s nachts vertrekken er geen vliegtuigen) schone en ruime kamers, vriendelijk personeel en airconditioning op de kamers! Bijzonder schone badkamer. 10 Min lopen naar treinstation voor de trein naar centrum van Rome (15 min) en binnen 7 minuten met de auto op t vliegveld voor de terugreis. 24 uurs supermarkt in de buurt en een prima pizZeria om de hoek. Wij verbleven hier 2 nachten en zouden dat zo weer doen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    Prima hotel om daarna weer naar huis te vliegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel om daarna weer naar huis te vliegen. We hebben er 1 nacht overnacht en dat was prima. Transfer in de ochtend naar het vliegveld was goed. Schone kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,3
    Basic hotel maar prima prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn gehorig, handoekken waren meer theedoeken. Hotel is zeer basic.

    Voor de prijs hoef je niet veel te verwachten. De kamers waren echter wel heel schoon ondanks dat het een gedateerd hotel is. Supermarkt in de buurt is 24 u per dag geopend waar ook een cafe bij zit waar je voor 2 euro een broodje en koffie kunt halen als ontbijt. Personeel is vriendelijk en spreekt goed engels. Wij pakten de auto naar de metro waar je gratis kan parkeren. Metro brengt je in 20 min in hartje Rome. Als je geen auto hebt is de locatie niet praktisch.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,8
    ideale nacht voor doorreis per vliegtuig!
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    eventueel ontbijt is apart af te rekenen, verder goed!

    vriendelijk personeel aan de receptie, een prima en betaalbare pizzeria om de hoek, goed bed, schone kamer, dichtbij t vliegveld van Ciampino, shuttle service voor 5€ p.p. ook afgestemd op de eerste ochtend vlucht, en zelfs wat badkamer benodigdheden aanwezig, en dat alles voor een heel atrectieve prijs! wat wil je nog meer kortom ideall voor vroege vluchten of laate aankomsten!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    6,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant aanwezig in hotel Geluidsoverlast opstijgen en landen vliegtuigen. Na 24:00 uur geen vliegverkeer. voor 1 overnachting goed te doen

    Buitenzwembad, heerlijk om laatste dag door te brengen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,1
    Prima voor één overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het vliegveld is ontzettend dichtbij, waardoor je de vliegtuigen hoort. Ik zou dit hotel aanraden voor één overnachting naar aanleiding van een vroege vlucht. Het vliegveld is ong. 5 km lopen dus zeker een uur. Langs een drukke en niet verlichtte weg, dit zou ik afraden. Shuttelbus is mogelijk, maar niet om alle tijden. Taxi is altijd beschikbaar, natuurlijk tegen betaling.

    Het zwembad was echt prachtig, heerlijk kunnen ontspannen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,1
    Het was goed voor een nacht in combinatie met een vlucht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kan lawaaierig zijn ivm vertrekkende vliegtuigen. Na 23uur is het rustig.

    Het was goed voor een nacht in combinatie met een vlucht. Het hotel ligt aan de landingsbaan van het vliegveld.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    9,2
    aangenaam graag tot een volgende keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    door de ligging tegen vliegveld aan is er wel enige lawaaioverlast maar met geloten deur (goede airco) is het te doen.minder vluchten in de avonduren s nachts geen vluchten.

    schoon hotel vlakbij vliegveld op 1 kwartier met trein in rome centrum kosten retourtje 3 euro kosten bus atrac om van vliegveld naar treinstation campione 1,20 euro treinen om de 20 minuten naar rome termine. hotel heeft een mooi zwembad.personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. om uit eten te gaan ligt er net om de hoek rest. el mimo .zeer goed .supermarkt todis ligt iets verderop 10 min. lopen 24 uur open.ps van treinstation naar hotel eerst onder spoor lopen dan links naar vliegveld ca 10 minuten lopen bij el mimo rest. links om de hoek naar hotel campioneoh ps kan iemand mij vertellen of die fiat 500 er nog steeds staat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,5
    De lawaaihinder van de vliegtuigen en treinen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De lawaaihinder van de vliegtuigen en treinen... hadden het hotel geboekt voor 1 nacht omwille van ligging vlak bij luchthaven voor vlucht 's morgens... maar misschien is betere isolatie mogelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    Redelijk tot goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant gesloten

    Transfer naar vliegveld

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,5
    Dicht bij o v.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het starten en landen van vliegtuigen

    Dicht bij o v. en goede verbinding met Rome

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    Het zwembad was ideaal!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was ideaal!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,1
    het ontbijt, alleen maar zoet geen vleeswaren.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt, alleen maar zoet geen vleeswaren. ik ben diabeet dus betaald v oor weinig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,3
    Kort bij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van de receptionist. Als je vragen had , kreeg je bod een antwoord.

    Kort bij het vliegveld

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    De service naar het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik boekte een kamer met balkon maar kreeg een kamer zonder balkon.

    De service naar het vliegveld.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,1
    Zwe.bad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij vkiegvekd maar over de weg toch nog 6km. Rome zelf had bijna net zoveel tijd gekost om op ciampino te konen.

    Zwe.bad. heerlijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,3
    Prima overnachting mbt vliegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met de Wifi, Airco en TV.

    Zwembad, goede prijs en 24h receptie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    4,6
    Kort, niet prettig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet erg vriendelijk personeel die vooral veel zeurt dat ze je paspoort willen hebben.

    Er is een zwembad aanwezig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,9
    Goed tot uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt alleen zoetigheid

    Centrale ligging. Vlak bij vliegveld en station zo is Rome uitstekend bereikbaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    5,4
    dichtbij vliegveld, niet te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geluid van vliegveld

    dichtbij vliegveld, niet te duur

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    4,6
    Gaat
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sproeier kon niet hangen was stuk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,3
    Gunstig gelegen t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel kwam gestrest over.

    Gunstig gelegen t.o.v. vliegveld Ciampino. Snelle verbinding met shuttlebus.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,6
    De goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het restaurant gesloten is.

    De goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,4
    Aardig maar nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie andere eerdere vragen

    We hadden slaap plaats...dat was het enige.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    6,7
    Goed voor een nacht voor of na je vlucht, maar niet meer dan dat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren heel beroerd

    Dicht bij vliegveld

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    5,0
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    3,3
    Dramatisch
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles verder,het bed,de hygiene,het personeel,de bereikbaarheid

    Dat het vlakbij het vliegveld was

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,9
    Mijn man en ik hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen avomdeten

    De kamerjongen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Ligging geweldig mooie badkamer
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging geweldig mooie badkamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    6,3
    De taxi shutle
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was slecht

    De taxi shutle

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,3
    Voor 1 nacht net te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was slecht, doorgezakt en erg oncomfortabel.

    Schone kamer en schone badkamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,9
    Stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,6
    prima hotel, met heerlijk zwembad en fijne kamer met goeie bedden en prima om Rome te bezichtigen .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prima locatie als je Rome wilt bezoeken. 10 minuuutjes met de trein en je bent in de stad Rome.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    Mooie kamer en goede ligging voor vliegreis Rome.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie kamer en goede ligging voor vliegreis Rome. Openbaar vervoer op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Leuk, kort maar wel ontspannend.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers en zwembad is goed. Prijs kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    3,3
    4 nachten in Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was ronduit slecht Er was veel achterstallig onderhoud

    Er was een zwembad aanwezig De prijs viel mee

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    2,5
    Zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slecht

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    4,6
    Dicht bij het vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer ruikt muf, laminaat bij deur naar balkon staat bol van vocht en is zwart uitgeslagen

    Dicht bij het vliegveld

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    6,7
    Prijsverhouding goedkoop hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerplaatsen zoeken ,bali medewerker erg stug en zelf maar uitzoeken waar een restaurant is.

    Dicht bij het vliegveld

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    ontbijt was uitgebreid, kamers netjes en een heerlijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    kit-randen in de douche waren aan vervanging toe, maar de rest van de kamer en badkamer was simpel maar netjes.

    ontbijt was uitgebreid, kamers netjes en een heerlijke douche. personeel super behulpzaam en konden je goed helpen in het engels.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,2
    Vriendelijk personeel, aangegeven dat we in de ochtend...
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de ochtend hadden we geen tijd meer voor ontbijt, maar het lag niet aan hotel, maar aan het tijdstip van onze vlucht.

    Vriendelijk personeel, aangegeven dat we in de ochtend vlucht hebben; volgende ochtend gebeld 15 voor vertrek van busje naar vliegveld (hebben we niet over gevraagd), zeer vriendelijk, €5 per persoon. We waren de einige in het busje. In 10 minuutjes op Ciampino gekomen, na weekend in een luxe hotel hebben we een goedkope hotel dichtbij vluchthaven geboekt en het viel niet tegen. Verwachtingen waren veel lager, uitermate tevreden.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    4,2
    De locatie naast het vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt is ronduit waardeloos, net als vele andere Italiaanse hotels overigens. Geen ander beleg dan zoetigheid, geen plak kaas of vlees, geen ei of roerei, geen fruit, nul, komma, nul. Toilet ondanks hygiene sticker erg vies, douchedeuren die vol kalk zitten en niet lopen en matrassen die zeker 20 jaar oud en doorgelegen zijn.

    De locatie naast het vliegveld

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    7,5
    De prijs/ kwaliteit verhouding is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt langs het treinspoor (minimale hinder), wat weer direct langs de startbaan van het vliegveld ligt. Met de deur van de kamer open, geeft dit veel lawaai (tot ongeveer 23:00?), maar met de deur dicht heb je hier geen last van.

    De prijs/ kwaliteit verhouding is geweldig. We waren aangenaam verrast door dit hotel (ivm prijs hadden we lage verwachtingen). Het is een prima 3 ster hotel, perfect voor 1 overnachting, zeker in combinatie met een vlucht vanaf Ciampino vliegveld. Je bent er binnen 10 minuten!

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    7,1
    Fijn zwembad om nog even in te duiken op de laatste dag.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hotel ligt zowat tegen landingsbaan aan dus veel geluid van startende/landende vliegtuigen.

    Fijn zwembad om nog even in te duiken op de laatste dag.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,5
    personeel spreekt Engels!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers ( gerenoveerd....!!? ) zijn wel heel erg klein. Geen douche, wel kleine badkuip.

    personeel spreekt Engels! Na drukke, warme dag Rome is zwembad heerlijk. Goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    de locatie net buiten de stad en naast de luchthaven...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    slechte Wifi verbinding. De wifi is alleen goed in de Lobby.

    de locatie net buiten de stad en naast de luchthaven Ciampino is prima. Het hotel ligt dichtbij het treinstation vanaf waar je binnen 10 min. in hartje Rome (Termini) bent. Het zwembad was super, wij verbleven in Ciampino toen het 40 gr. was. Het ontbijt de bedden en personeel alles was ok. Het restaurant heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding, entourage is iets minder. Al met al een prima hotel.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    7,5
    Vlakbij het vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    €30 voor een 5 minuten taxirit naar het hotel vanaf het vliegveld. Wifi werkte niet. Niet in de kamer en niet in de lobby. Helemaal nergens .

    Vlakbij het vliegveld Restaurant in het hotel , uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    7,1
    Het ontbijt en de goede airco op de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wel even moeten zoeken naar de locatie. De vliegtuigherrie en het feit dat het laatste shuttlebusje naar het vliegveld al om 08.30 stopt met rijden.

    Het ontbijt en de goede airco op de kamer. Op loopafstand van het station.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,0
    Afstand tot vliegveld was prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Matig bed, hele kleine douche, kamer vol muggen, heel erg gehorig en daardoor zeer onrustig in de nacht

    Afstand tot vliegveld was prima. Om op ciampino te komen kostte een minuut of 10 a 15

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    6,3
    Vlakbij het vliegveld, vlakbij het station, wel 15 minuten...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een dag voor aankomst was er nog een autorisatie van de creditcard en die bleef staan tot na vertrek..

    Vlakbij het vliegveld, vlakbij het station, wel 15 minuten lopen, schone kamers, schoon hotel

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,9
    Een prima onderkomen voor een aantal nachten, t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen mindere ervaring. Toen we op het vliegveld stonden bij aankomst werden we na 1 belletje keurig opgehaald met hun busje. 'smorgenvroeg stijgen de eerste vliegtuigen al rond 5.30 uur op, maar wij vonden het niet hinderlijk. 10 minuten naar het station lopen en met 10 minuten ben je in het centrum.

    Een prima onderkomen voor een aantal nachten, t.b.v. 3 dagen stedenreis Rome. Kamers en bedden zijn goed, schoon en zijn elke dag weer netjes (op)gemaakt. Het ontbijt prima. Er is van alles wat, behalve bruin brood. Van het zwembad geen gebruik gemaakt. Wij waren van 'smorgens tot 'savond in de stad.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,9
    Het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alhoewel niet ver van de luchthaven, niet te voet bereikbaar. Taxi vanuit de luchthaven naar hotel , is te duur. Vanuit hotel naar luchthaven is de shuttlebus betaalbaar.

    Het restaurant. Voldoende uitgebreid ontbijt. s'Avonds avondmaal lekker en aan zeer democratische prijzen. Prijs kwaliteit is het een aanrader.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,1
    Personeel bijzonder vriendelijk en behulopzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dekens op het bed is toch niet mer van deze tijd.Van en naar het vliegveld is of heel duur (taxi: 25 euro), of omslachtig met de bus (kwartier lopen, niet duidelijk waar de bussen zich bevinden)

    Personeel bijzonder vriendelijk en behulopzaam

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    6,3
    sfeerloos en beetje droevige uitstraling
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    sfeerloos en beetje droevige uitstraling

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    Locatie is zeer dichtbij het vliegveld, bed is ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geluidsoverlast van gasten, treinen en vliegtuigen

    Locatie is zeer dichtbij het vliegveld, bed is ok

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    3,8
    onvriendelijk personeel, eten viel serieus tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    onvriendelijk personeel, eten viel serieus tegen.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    5,0
    Geen normale handdoeken, douche is caput
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen normale handdoeken, douche is caput

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    6,3
    Goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluidsoverlast vliegveld trein en gehorige kamers. Kamers gedateerd.

    Goede prijs. Locatie dichtbij station.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,5
    comfort,behulpzaam personeel,eigen parkier plaats
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt was iets te duur 10 euro/per persoon per dag

    comfort,behulpzaam personeel,eigen parkier plaats

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    5,0
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Locatie en comfort

    Prijs

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    8,8
    Kom reeds vele malen en steeds goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kom reeds vele malen en steeds goed

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai van vliegveld

    Locatie

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    5,4
    verblijf aan t zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    geluidsoverlast van de airport

    verblijf aan t zwembad

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    7,5
    De vriendelijkheid vh personeel en het feit dat er een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai vh vliegveld en de trein

    De vriendelijkheid vh personeel en het feit dat er een restaurant bij is met hele redelijke prijzen

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,1
    Goeie ligging tov vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aparte handdoeken

    Goeie ligging tov vliegveld

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,9
    Goed hotel,vriendelijk personeel
    • Stel

    Goed hotel,vriendelijk personeel Alles mooi schoon en fijn zwembad.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    6,3
    de reistijd met de trein naar Rome Termini
    • Vakantiereis
    • Stel

    geluidsoverlast van de luchthaven

    de reistijd met de trein naar Rome Termini

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    8,3
    Zeer dicht bij vliegveld, minimaal geluid van vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer dicht bij vliegveld, minimaal geluid van vliegveld

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,3
    DAT WE DEZELFDE AVOND VAN VERTREK EEN NIEUWE FACTUUR KREGEN...
    • Vakantiereis
    • Stel

    DAT WE DEZELFDE AVOND VAN VERTREK EEN NIEUWE FACTUUR KREGEN MET 25 EURO MEER

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    10
    Rustig gelegen dichtbij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustig gelegen dichtbij vliegveld. Heerlijk zwembad!

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,9
    ligging ten opzichte van vliegveld en treinstation
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    is wat lastig te vinden

    ligging ten opzichte van vliegveld en treinstation

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van CiampinoHotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: