Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Cima d'Oro 2-sterren

Via Maffei 52, 38060 Ledro, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 465 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,6
    UITSTEKEND
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 5 nachten

    Er viel helemaal niets tegen.

    De frisheid van de kamers was onovertroffen, ik kreeg een kamer met balkon voor de prijs van een kamer zonder balkon. Dat noem ik klantenbinding. Het restaurant was uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    4,2
    De omgeving is prachtig. De gastvrijheid en kwaliteit van het hotel viel ons niet mee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden, balkon en uitzicht op het meer
    • Verbleef 4 nachten

    De prijs/kwaliteit van de kamer was matig. De bedden waren matig. Kraakten. De badkamer klein en verouderd. Dit viel ons tegen. De eerste nacht hadden we herrie in het hotel. Overlast van andere gasten. De receptie was niet te bereiken. Dit vonden wij vreemd/

    Het ontbijt was redelijk. Het zwembad heerlijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Een prima hotel, dichtbij het Garda meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden, balkon en uitzicht op het meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    absoluut niets

    Het uitzicht over het Ledro meer was erg mooi. Het onbijt was prima, en ook de wifi was goed. Parkeer gelegenheid voor onze motor was prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    4,6
    De bedoeling was dat we een bed haddeb on te slapen en dat is gelukt.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten

    De bediening en de sfeer. Het was natuurlijk ook slecht weer en er waren weinig gasten.

    Het ontbijt was wel oké. Kamer een beetje gedateerd. Badkamer klein.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    9,6
    Op doorreis naar Toscane!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is niet echt iets wat tegen viel. Misschien zou je je er aan kunnen storen dat het hotel aan een drukke weg ligt. Maar wij namen dit op de koop toe.

    Het ontbijt was super. Uitzicht vanuit hotel is super. Het uitzicht komt uit op het meer en bergen.Fijn groot overdekt terras waar je lekker kunt eten en chillen. Wij hebben een overnachting gedaan op doorreis naar Toscane, echt de moeite waard om even een kleine omweg te maken en te genieten van deze omgeving.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    8,8
    Heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met een balkon met uitzicht op het meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt! Heel propere kamers en vriendelijke mensen. Ze wisten vb niet dat wij een baby bij zouden hebben, maar nog voor we goed en wel ingecheckt hadden, stond er al een babybedje bij op de kamer! Prachtige omgeving.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden vielen wat tegen

    Een fijn rustig hotel met vriendelijk personeel, goed ontbijt op een prettige locatie dat niet ver van alle bezienswaardigheden ligt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    Eten en ontbijt waren zeer lekker.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel bij de infobalie, kon wat vriendelijker. Overig personeel top

    Eten en ontbijt waren zeer lekker. Uitzicht en locatie zijn top

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    5,8
    ontbijt en vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt en vriendelijkheid personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    5,0
    Aftanse bende!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aftanse bende!!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,1
    bediening
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten

    eten

    bediening service

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    9,2
    Heerlijk hotel!!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met een balkon met uitzicht op het meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie, comfortabele driepersoonskamer met klein balkon, fijn zwembad, de rust. Kortom een heerlijk hotel

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    8,3
    Het ontbijt was zeer uitgebreid en verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel maakt een wat onvriendelijke indruk. Kan komen door taal barriere maar toch zou er vaker een lachje vanaf kunnen. Kamers zijn niet al te groot maar wat wil je voor die prijs. Drukke weg langs hotel kan zeker op warme dagen met de ramen open erg lawaaierig zijn. Foto's op de website zijn misleidend.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en verzorgd. Beste ontbijt in weekje Italie terwijl het het goedkoopste hotel was!!

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    4,2
    De locatie is goed, afhankelijk wat je wilt doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het is een wat verouderd hotel, wel goed onderhouden en schoon. Voor 1/2 nachten prima hotel maar zoals wij 7 nachten is het niet aan te raden. Ook bij het afrekenen was er een probleem met het pinautomaat. Deze werkte niet en is heel vervelend. Wij waren blijkbaar niet de enige, een stel na ons kon ook niet pinnen.

    De locatie is goed, afhankelijk wat je wilt doen. Voor zon/strand/meer prima locatie. Andere locatie valt het tegen.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,9
    Mooie locatie aan het prachtige meer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inrichting gedateerd (wel verwacht dus eigenlijk viel dit niet tegen) kamer was verder schoon!

    Mooie locatie aan het prachtige meer. Je kunt evt zwemmen bij het hotel maar niet gedaan vanwege het super mooie en schone meer. Ontbijt was goed verzorgd. Veel honden in het hotel maar geen last van, juist gezellig!

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    8,3
    Het prachtige uitzicht op het terras
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het prachtige uitzicht op het terras

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    5,0
    het ontbijt was redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamer leek wel kinderkamer.erg klein en weinig luxe te bekennen.badkamer ook erg middelmatig

    het ontbijt was redelijk

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    6,7
    het ontbijt was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het personeel, en de ligging aan de drukke weg wat je vanaf de foto niet kunt zien.

    het ontbijt was geweldig!!!

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    10
    Uitzicht en lekker eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Groene kamer: vreemde kleur maar dat namen we er graag bij

    Uitzicht en lekker eten

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: