Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Central Station 1-sterren

Via Sammartini 15, Stazione Centrale, 20125 Milaan, Italië

#391 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1176 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6

  • Comfort

    5,3

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    5,4

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,9

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    De ligging, recht tegenover de opstap bushalte voor Milaan...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Volledig trappenhuis in de steigers/stutten. Balkon met gaten in het beton. Douche op de kamer duurde ca. 5 minuten voordat er warm water uit kwam en een klein straaltje.

    De ligging, recht tegenover de opstap bushalte voor Milaan Airport. De kamer was oud maar wel schoon en netjes Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    2,9
    nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    hygiëne wasver te zoeken, in de badkamer een zeer uitgesproken urinegeur van andere kamers, kamers zeer luidruchtig en moesten voor de 2de nacht oordopjes kopen om toch iets te kunnen slapen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    4,2
    Lang weekend Milaan ivm voetbaltoernooi
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel is niet duur en je kunt voor de prijs geen 3/4/5 of meer sterren kwaliteit verwachten maar het is wel erg gammel met slechte bedden/matrassen. Er wordt wel schoongemaakt maar dat is even het vegertje door de kamer en handdoeken wisselen. Er wordt niet echt schoongemaakt. Er is geen ontbijt. Het hotel ligt op gunstig naast het centraal station maar als je een ontbijt wilt moet je ver zoeken want rond het hotel is het vol met winkeltjes maar die hebben alleen Aziatische producten te koop en al helemaal geen ontbijt.

    Prima ligging naast Centraal Station Milaan dus makkelijk als je van de luchthaven komt en met de pendelbus naar Milaan CS gaat. Je hoeft alleen maar over te steken vanaf de bushalte.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    8,3
    Perfect. Als je er alleen bent om te slapen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snachts kan het zijn als er mede hotel bewoners binnen komen dat je door de toegangs deuren en de bel waar op gedrukt word. Dat je daar door wakker gemaakt kan worden. Maar verder niks te klagen!

    Het hotel lag super goed gelegen. Vriendelijk personeel. Als je vragen hebt over plekken in Milaan helpen ze je graag!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    6,3
    Lokatie bij het station is een ideale plaats.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Oud hotel , erg aan opknappen toe.

    Geen ontbijt mogelijk, wel een cafetaria naast het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    6,3
    Redelijk goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur van de kammer

    Redelijk goed Maar de personnen zijn uitstekend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    5,4
    Personeel was vriendelijk , kamer was oke
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontzettend koud en veel geluidsoverlast snachts van buiten.

    Personeel was vriendelijk , kamer was oke

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    4,6
    Het hotel is centraal gelegen naast het station
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de wc. Het douche deurtje de spiegel de kraan bijna alles was stuk of lekte. Geluidsoverlast en geen ontbijt. Voor 135,- per nacht

    Het hotel is centraal gelegen naast het station

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    5,8
    veel lawaai van buiten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    veel lawaai van buiten

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: