Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Club Meeting Hotel 4-sterren

Viale Regina Elena 171, Jachthaven Rimini, 47900 Rimini, Italië

#312 van de 456 hotels in Rimini

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1176 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    5,4
    Totale afknapper, smerig hotel, veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Mijn kamer was 101, nog geen 5 meter van de ontbijtzaal verwijderd, dus vanaf 7 uur 's morgens veel lawaai en luide muziek. Zeer slecht geïsoleerde kamer, dus veel herrie van buiten en van binnen. Douche erg armoedig, en vooral: schimmel op het douchegordijn, erg smerig.

    Zoals elk hotel in Rimini dicht bij het strand. Zeer vriendelijke receptioniste die haar best deed me te helpen (al lukte dat niet echt).

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,3
    Vakantie 2016
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen op 4de onder zonne terras dat geeft geen nachtrust met lawaaimakers die continu met stoelen schuiven ook in de hal klinkt alles luid isolatie zou veel beter kunnen l

    Verzorgde kamers wij hadden er 2 1op 3de verdieping en andere op 4de Grooten ontbijt keuze eten s avonds in naast gelegen restaurant super mits overleg

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,0
    Locatie en eetgelegenheid in de buurt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, krappe parkeerplaats ruimte voor een fiat 500. 7:00 al stofzuigen op de gang

    Locatie en eetgelegenheid in de buurt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    9,6
    Alles okay voor weinig geld
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles okay voor weinig geld

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,8
    Behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vroege check-out 7:30-10:00

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    5,0
    voor 203.00 per nacht mag je wel schoon sanitair verwachten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    douche was niet schoon en gedateerd prijs/kwaliteit onder de maat

    vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,5
    We kregen een 3-persoonskamer omdat we de hond bij ons...
    • Vakantiereis
    • Stel

    's Nachts even naar buiten geweest en zonder pas (die je overigens moest afgeven als je wegging) konden we er niet in komen. Er was niemand bereikbaar op het telefoonnummer dat bij de ingang stond vermeld. Gelukkig was 1 van ons wel binnen en die kon de ander binnen laten. Op dat moment was er ook net weer iemand bij de receptie en kregen we wel direct excuses.

    We kregen een 3-persoonskamer omdat we de hond bij ons hadden. Erg uitgebreid en lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,5
    Bus voor de deur, ruime kamer
    • Zakenreis
    • Stel

    Matras eas niet zo best

    Bus voor de deur, ruime kamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: