Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Coccodrillo 3-sterren

Via Sardi 16, 17019 Varazze, Italië

#14 van de 24 hotels in Varazze

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 224 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Leuke accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    De airco op de kamers gaat uit tussen 10 en 12 in de voormiddag als de kamers worden schoongemaakt. Soms laat het schoonmaak personeel ook je ramen open staan na schoonmaak waardoor de airco niet aanblijft en je in de avond om een warme kamer aankomt. Het zwembad aan het hotel is kleiner dan wat het lijkt op de foto's maar is wel groot genoeg. De stopcontacten in de kamers zijn kleiner waardoor niet alle elektrische apparaten passen. Een haardroger of laptop kunnen niet ingestoken worden. Aan de receptie hebben ze wel tussenstukjes die je kan vragen zodat je wel je laptop of haardroger kan gebruiken. Het opladen van een mobiele telefoon geeft geen problemen omdat deze wel in het stopcontact passen.

    Het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Als je op uitstap wilt gaan zullen ze je aan de receptie helpen door bijvoorbeeld op te zoeken welke trein je moet nemen. Zullen ze delen van websites die uitsluitend in het italiaans zijn naar engels vertalen als je hier om vraagt. Het ontbijt is erg goed verzorgd. Er is een ruim assortiment van gebak en cake. Als je iets hartigs wilt eten in de ochtend is het aanbod iets beperkter en kan je kiezen tussen ham of kaas. Er is ook elke ochtend vers gesneden fruit. Het hotel ligt op wandelafstand van een strand waar je zeteltjes kan huren. Vlakt bij het hotel ligt een treinstation waardoor je makkelijk naar andere steden kan reizen om op daguitstap te gaan. Vanuit je hotelkamer hoor je niets van de treinen die voorbij rijden dus ze verstoren je rust niet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijkheid en behulpzaamheid...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer aan de kleine kant, toilet in badkamer moeilijk bereikbaar.

    Uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    5,4
    Goed hotel, erg kleine badkamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer, je kan je kont er niet in keren. En na een bezoek aan het toilet is het een puzzel om van de pot af te komen.

    De locatie was super

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,5
    De aanblik van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing af en toe een rare geur, rioolachtig. Het personeel drentelt teveel om je heen tijdens het ontbijt

    De aanblik van het hotel. Leuk zwembadje

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    8,3
    Propere kamer;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Volledig ingebouwen met (lagere) appartemensblokken; toegankelijkheid: overal trappen o.a. naar het restaurant; "hurk"toilet aan zwembad; ijskoude douche aan zwembad; rotslechte ontbijtkofie (nescafé); stokoud gastenpubliek;

    Propere kamer; goede airco; lekker eten; wifi ok; ontbijtbuffet; afgesloten (te betalen parking op wandelafstand; tips en (wandel)kaarten aan het onthaal; onthaal dag en nacht bemand; Varazze best aangenaam stadje-o.a. grote nieuwe jachthaven; centrum op wandelafstand (tunnel onder spoor - zelfs lift naar die tunnel); wij gelukkig geen hinder van trein (station vlakbij);

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,9
    Vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bereikbaarheid

    Vriendelijke bediening

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: