Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cola Di Rienzo Suite B&B

Via Cola Di Rienzo 111, Vaticaanstad, 00192 Rome, Italië

#1487 van de 3.119 B&B's en herbergen in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 257 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,9
    De locatie is goed, mooie winkelstraat op loopafstand van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warmwatervoorziening was niet goed, misschien kwam dit door de kou buiten. WiFi was er maar viel soms weg

    De locatie is goed, mooie winkelstraat op loopafstand van het centrum en het Vaticaan. Metro is ook dichtbij. De kamers liggen niet aan de straatkant maar aan de achterkant van het blok appartementen. Lekker rustig! De driepersoonskamer bleek een tweepersoonskamer met extra bed; toen we aangaven dat we een ruimere kamer verwachtten, bood de gastheer ons een extra eenpersoonskamer. Goed opgelost!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    Mooie en hygiënische B&B op wandelafstand van toplocatie's in Rome.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt nuttig je niet in de B&B maar in een lokale koffie/ snackbar aan de overkant van de straat. Bij aankomst in de B&B krijg je voor elke dag een kaartje dat recht geeft op een koffie en een croissant. Veel meer moet je er zich niet bij voorstellen. Er is wel de mogelijkheid om een vers geperst glas fruitsap te krijgen ipv een koffie maar van zodra je iets extra wil (bijvoorbeeld fruit) moet je dit al bijbetalen ondanks dat de eigenaar van de B&B ons zei dat dit geen probleem kon zijn. Spreek hier zeker over wanneer je incheckt.

    De locatie van de B&B situeert zich op een geweldige locatie. Vaticaanstad ligt op wandelafstand en ook bus en metro zijn vlot bereikbaar. Ondanks de drukte van de stad merk je hier totaal niets van als je de B&B binnenstap. Super vriendelijk onthaal met zeer behulpzame eigenaar en medewerkers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    10
    Mooi en schoon verblijf, goede service maar wel wat geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    1 klein puntje: Elke nacht een grote vogel die heel veel lawaai maakte. Dat kwam een goede nachtrust niet ten goede.

    Het was een heel fijn verblijf. Goede service. Dichtbij de metro, dichtbij vele mooie bezienswaardigheden. Het was een zeer mooi en schoon appartement.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    8,8
    Leuke ervaring en zeker een aanrader als je goed ter been bent en je niet snel irriteert aan geluid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Engelse taal van de manager en de geluiden uit de nabije kamers.

    De kamers waren prima en de entree en lift en binnenplaats passen bij de Italiaanse cultuur. De ligging van de accommodatie was uitstekend, in winkelstraat en dichtbij leuke restaurantjes en bezienswaardigheden en opstap metro en bus en taxi.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,1
    We hadden een 3 persoons kamer geboekt;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden een 3 persoons kamer geboekt; we kregen een 2 persoons kamer met een bijzet bed. De douche was niet echt goed. (kleine/zachte straal)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    8,8
    Gunstig gelegen op loopafstand van centrum en Vaticaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gunstig gelegen op loopafstand van centrum en Vaticaan. Leuke uitgaansgelegenheden vlakbij. Aardige mensen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    9,6
    Stedentrip Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt. Aardige eigenaar en prettige bediening. Strategische plek, alle monumenten zijn te voet te bereiken.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    4,6
    de fiets waarvoor 187 Euro gevraagd wordt indien ontvreemd ...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    moest 2x veranderen van kamer zeer luidruchtige kamers snachts moet U niet veel slapen door het aanhoudende gerucht van WC spoelingen en Showers van geburen Manager spreekt geen engelst

    de fiets waarvoor 187 Euro gevraagd wordt indien ontvreemd ?Ontbijt buiten B&B

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Cola Di Rienzo Suite B&B

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: