Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Colonna Grand Hotel Capo Testa 5-sterren

Loc. Capo Testa, 07028 Santa Teresa Gallura, Italië

#13 van de 14 hotels in Santa Teresa Gallura

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 213 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,9
    Voor zwemmers en klauteraars
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel zwembaden, maar de grote is zo ondiep dat het meer is bedoeld als speelbad en de diepere zijn te klein om een baantje te trekken.

    We kregen een upgrade van standaard naar seaview, kamer 537. De kamer is al lekker gekoeld als we aankomen. Kamer was nog niet beschikbaar maar we konden met handdoeken vast wel naar het zwembad of het strand. Het hotel heeft daar stretchers en parasols gratis beschikbaar. Veel zwembaden. Klassieke ruime kamer en ruime badkamer met douche. Er staat een derde bed en (daardoor) helaas geen lekker zitje. Uitstekende WiFi. Voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ontbijt - geserveerd op afgesloten terras vanwege de onstuimige wind - is goed maar je mist wat extra’s die je bij 5 sterren zou verwachten. Diner namen we elders. Twee dagen veel wind uit zee, dan is het lekkerder zwemmen aan de andere kant van de dam. Capo Testa is een prachtige wandelgebied.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Heerlijk uitgerust. Prachtige lokatie. Je kan heerlijk klimmen en klauteren over de rosten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer (3 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Als je naar Italie gaat wil je lekker Italiaans eten. Daarvoor moet je dus niet in het Hotel zijn. Bovendien is de eetzaal echt oer ongezellig. Ontbijt was gewoon. niets bijzonders. en al om 10.00 word alles opgeruimd. Zijn elke dag met de taxi of shuttle naar Santa Teresa gereden om lekker te eten.

    De lokatie is prachtig. Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Kamer word meerdere keren per dag schoongemaakt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    4,6
    Veel te duur hotel - absoluut geen 5 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers van het hotel hebben een algehele update nodig. Ze zijn stoffig en verouderd. De restaurants zijn een aanfluiting. Een menukaart zonder prijzen! (nog nooit meegemaakt). Personeel dat gerechten uitserveert alsof het fabriekswerk is - en dit alles tegen hoge prijzen. Dit hotel is absoluut geen 5 sterrenhotel. Qua prijs inderdaad, maar qua comfort en gastvrijheid absoluut niet. Dit was de laatste stop op onze Sardinie-reis, van de 7 hotels was dit het duurste en het slechtste.

    Alleen de ligging van het hotel en het uitzicht waren prachtig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    2,5
    De zon
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwets en te duur

    De zon

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    5,0
    dit is geen 5 sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    dit is geen 5 sterren hotel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: