Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Columbus 4-sterren

Lungarno C. Colombo, 22/A, Lungarno del Tempio, 50136 Florence, Italië

#369 van de 384 hotels in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2467 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    6,5

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,5
    de vriendelijkheid vh personeel en de kwaliteit van de...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de badkamer. lavabo half boven het bad. bad zonder stop. bij het ontbijt krijg je maar 1 warm drankje en het terras wat op de fotos staat bestaat niet meer.

    de vriendelijkheid vh personeel en de kwaliteit van de bedden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    5,4
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 maal van kamer veranderd. Ivm gezondheid. De eerste 2 kamers vloerbedekking, waar ik niet met blote voeten wil lopen. Vol vlekken. Kreeg het benauwd. Liggen al wel vanaf het begin zeer gedateerd. Muren zagen er niet uit. De 3de kamer had parketvloer. Dat gaf me lucht. Airco begon te lekken op mijn koffer, kwamen ze wel verhelpen. Wegens claustrofobie, balkon belangrijk. Het was denk ik 1/1 waarvan 1/3 door de aircoapp bezet werd. 1 stoel van binnen past er net op. Het viel on tegen.

    Niet veel, maar we hadden al betaald, dus moesten we wel blijven

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,3
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Bij ontbijt slechts 1 warme kop drinken per persoon en geen gebakken ei.

    Kamer OK, personeel zeer behulpzaam. Ontbijt voldoende, maar niet overdadig..

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    5,4
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude, smoezelige kamer, bedden wel schoon, mag een goeie opknapbeurt hebben. Aardige mensen achter de desk, mochten, omdat we er eerder waren, de koffers in een daarvoor bestemde ruimte plaatsen. Ontbijt niet om over naar huis te schrijven, werd slecht bijgevuld qua eten en servies. Eieren te lang gekookt, groen. Het eerste kopje koffie of thee kreeg je, als je een tweede kopje wilde moest je daarvoor betalen. Vruchtensap was erg dun aangelengde siroop.

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Ligging aan de rivier, niet te ver lopen van het Centrum, met s’avonds vertier tegenover.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel tegen

    Ontbijt in de kleine eetzaal beneden is wat simpel. Het hotel ligt op een 25 min lopen van al de bekende bezienswaardigheden van Florence. S’avonds leuke “ beach barretjes “ aan de rivieroever, waar je vanalles kunt eten, en héél betaalbaar ( rond de 10 euro ), met leuke muziek erbij. Avondeten in Cullinear restaurant Flora y Fauna recht tegenover Hotel Columbus, aan de rivier en zwembad is fantastisch ! Aanrader ! Iets duurder (rond de 50 à 60 euro per persoon )maar dan heb je ook wat.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    3,3
    Dat was eens maar nooit weer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Alles! Op mijn kamer was alles wat kapot kon ook inderdaad kapot: bedlampje, kast, safe, koelkast. Ook was er maar een stopcontact en dat zat merkwaardig genoeg in de badkamer. De afstand naar het centrum was veel verder dan aangegeven op de website. Ik vond de foto's ook erg misleidend. Ik had als meubilair slechts een keukenstoel.....

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    5,8
    Personeel is vriendelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was verschrikkelijk, eenzijdig en niet vers. De telefoon werkte niet, en de elektriciteit viel uit. Personeel is daarentegen wel erg vriendelijk en oplossingsgericht.

    Personeel is vriendelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    Comfortabel verblijf naast het centrum van Firenze.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is wat verouderd, vooral de smalle lift bezorgde me wat angsten.

    Het hotel was misschien iets uit het centrum gelegen, maar dat was perfect bereikbaar met de bus of te voet (voor de vlottere stappers). Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en de kamer was steeds proper. Oké, het was misschien niet het meest moderne hotel, maar voor de prijs die je betaalt kan je geen luxe-suites verwachten. Het onbijt was op Italiaanse wijze (dus geen continental breakfast als je 't mij vraagt), maar was steeds aangevuld en ruim voldoende. Ook de airco in de kamer was een plus!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    6,7
    Prima voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stopcontact, ontbijt was slecht. Echter voor de prijs die we betaalden, had ik er niet meer van verwacht.

    Vriendelijk personeel, busstation dichtbij.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    2,5
    Meest verschrikkelijke service en mega veel lawaai in de kamer elke minuut
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb een kamer naast de lift gekregen en drilde deze elke seconde zowat door de muren heen bij het op en neergaan van de lift. Toen ik naar de receptie liep en beleefd aangaf dat het niet normaal zoveel lawaai was, zei de manager doodleuk dat hij er niks aan kon doen en ging meteen verder met een andere gast. Een medewerker van Booking.com kon ook geen contact krijgen met de manager van het hotel aangezien deze weigerde aan de telefoon te komen toen zij het hotel belde. Echt niet ok heb nog nooit zo'n slechte service en hotel meegemaakt. De telefoon deed het overigens ook niet om de receptie te bellen. Dit hotel zou echt van Booking.com moeten..

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    3,3
    Eigenlijk beviel me niks.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet veel, wat oude broodjes en croissant, met een beetje beleg. Ben al in vele hotels geweest van zelfde prijs klasse en daar was het ontbijt veel uitgebreider. Heel veel lawaai in hotel muren waren precies van karton hoorde de mensen van de buur kamers snurken, en een lift die veel lawaai maakt.

    Eigenlijk beviel me niks.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    3,3
    NIET naartoe gaan!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend oud, vies vervallen hotel. Heel erg rumoerig waardoor ik geen oog dicht heb gedaan. Veel te kleine badkamer, je kon je er amper in bewegen, douche hing boven het toilet! Ongeveer 20 - 25 minuten lopen naar het centrum.

    Mij is niets bevallen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    4,6
    Receptie en het voedsel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zaten bedwantsen op de kamer en in het bed

    Receptie en het voedsel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,9
    Prima prijs voor de accomedatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ligt redelijk uit het centrum. Er zijn wel bussen in de buurt. Beetje gehorig. Weinig keuze bij ontbijt.

    Aardig personeel. Kamer was prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    6,3
    Zeer nette kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig wat betreft de andere gasten.

    Zeer nette kamers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    3,3
    Snap niet hoe ze aan 4 sterren komen, tenzij je zeesterren bedoeld
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Columbus kwam uit de 17e eeuw, het hotel dateert ook uit die tijd

    Niets

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,4
    Bed was goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren erg oud en smoezelig. Ontbijt zeer karig.

    Bed was goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,4
    De airco deedt niet goed en de badkamer was niex .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco deedt niet goed en de badkamer was niex .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,9
    super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers waren prima, mooi uitzicht over de rivier

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    7,5
    Gezien de lage prijs (januari) prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud meubilair en vloerbedekking achterstallig inderhoud

    Prijs/kwaliteit vriendelijk personeel. Goede zorg

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,8
    De prijs-kwaliteitverhoud was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het geluid van de lift.

    Het ontbijt was heel simpel maar voldoende.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    3,3
    Personeel deed hun best
    • Vakantiereis
    • Stel

    ALLES. Ik moest vooruit betalen maar ben na de eerste nacht weggegaan en heb het geld niet meer teruggevraagd

    Personeel deed hun best

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Columbus

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: