Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Contilia 3-sterren

Via Principe Amedeo 81, Stazione Termini, 00185 Rome, Italië

#764 van de 970 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4031 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    6,7
    Rome.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgens mij is de privacy wetgeving hier nog niet geland! Kamer was groot en slaapbank was prima. Bed was voorzien van harde matras. Badkamer prima. Het ontbijt was niet uitgebreid maar oke, echter niet berekend op de vele gasten die er waren.

    Dicht bij centraal station in leuke en levendige buurt. Super restaurantjes waar je voor ee; goede prijs k7nt eten. Verbinding met centrum is top.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    2,9
    Vuil en geen vers ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was nog vuil van de mensen die er voor ons verbleven. Zelfs na vragen om te kuisen werd enkel het vuilbakje leeggemaakt en nieuwe handdoeken gebracht.

    Er was airconditioning.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    2,9
    Doucheruimte was een ramp: 0,50cm tussen 2 vieze gordijnen langs wcpot en wastafel. Een ramp!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    De 1-persoonskamer was een kort nauw gangetje. Alles stond erin gepropt. Je kon net voor het bed langs. Voor een normale koffer was eigenlijk geen plek. Het was in één woord behelpen!!

    Het ontbijt beviel het beste. Dat was in het geboekte hotel. Voor de kamers werden we naar een dépendance een eindje verder in de straat verwezen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,1
    goed hotel kort bij Station Termini
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We zaten ingedeeld in een bijgebouw, voormalig hotel Campodoglio, vier sleutels verder eer je op je kamer was.

    Kamer was netjes, leuk plafonddetail. Ze hadden het ontbijt goed onder controle ondanks de drukte

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,3
    Locatie, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken waren als gordijnen, bed was heel hard. Kamer heel klein. En wij hebben voor veel minder geld in luxere hotels gezeten. Ontbijt was ok. Maar vergeleken met anderen hotels minimalistisch

    Locatie, vriendelijk personeel. Douche was super. En het was er schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    We hebben ons prima vermaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik miste het roerei of een eitje bij het ontbijt en ook een tomaat en komkommer erbij is wel lekker. Het was voor mij teveel zoetigheid.

    Prima locatie vlak bij het station. Diverse restaurantjes vlak bij. Alle bezienswaardigheden op loopafstand, als je goed ter been bent.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    4,2
    Oneerlijk want je krijgt niet waar je voor betaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer met bubbelbad geboekt maar kregen een hele kleine kamer met een douche waar je je amper in kon bewegen... ontbijt was niet heel bijzonder koffie was slootwater... gingen iedere ochtend in de straat van ons hotel bij de bar koffie drinken... Rome is geweldig mooi maar nooit meer dit hotel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,9
    Lekker ontbijt, goeie ligging en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn kleiner dan op de foto en de douche bleef niet op dezelfde temperatuur.

    Lekker ontbijt, goeie ligging en vriendelijk personeel. Sleutel moest je iedere dag afgeven en kreeg je terug bij de 24/24 receptie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,5
    Prima hotel voor stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima. Broodjes, croissants, fruit, yoghurt, zoete broodjes. Voor ieder wat Wils. Kamers waren prima, niet heel groot, maar schoon. Föhn was defect, maar werd bij melding direct gemaakt. Vriendelijk personeel bij receptie!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,3
    Een aardig hotel vlakbij Roma Termini.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    's Avonds was het erg gehorig op de gang. 's Morgens om 7 uur ging op de binnenplaats airconditioning loeien en in de badkamer de afzuiging aan. De koffie en het ontbijt konden mij niet heel erg bekoren.

    Het hotel ligt -net als vele andere- vlakbij station Roma Termini. Het personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,0
    Zeer primitief
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel erg tegen. We sliepen de 1e nacht in een dependance van het hotel, daar hadden we niet voor gekozen. Daar was geen personeel aanwezig. Na de 1e nacht is er geregeld dat we gewoon in het hotel konden slapen.

    Schone kamers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Kamers waren klein.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hierboven

    Kamers waren klein. Het ontbijt was eenvoudig en iedere dag hetzelfde. Broodjes/croissant , beleg alleen ham en kaas. We misten gekookt/ gebakken ei/ spek.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Confrontatie met Rome was heftig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was typisch Italiaans, wit brood en zoetigheden. Weinig opbergruimte in de badkamer, piepkleine douche. Personeel efficiënt maar wat afstandelijk. Nooit een gezellig praatje, bijvoorbeeld.

    De centrale ligging bij station en metro, en volop leuke restaurants in de straat.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    6,7
    goed voor te slapen en te verblijven maar verwacht verder niks.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was heel matig. Koffie was niet lekker en de ontbijtruimte was te klein voor zoveel gasten. Er was helemaal geen ruimte tussen de stoelen en tafeltjes je zat bijna bij de buren op schoot. En wat we helemaal jammer vonden was de vriendelijkheid van het personeel geen goedemorgen of dank je wel kon ervan af.

    Hotel is vanuit de metro binnen 5 min te voet te bereiken. colluseum ligt op 15 min en de trevi fontijn op 30 min wandelen De kamers en badkamer waren goed en schoon. Werden ook elke dag gepoetst en opgeruimd Bed was prima en elke dag hadden we schone handdoeken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    de ligging van het hotel, vlak bij het Statione Termini -...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    douche erg klein - geen mogelijkheid voor een eitje bij het ontbijt

    de ligging van het hotel, vlak bij het Statione Termini - airco werkte prima (buiten 40 plus}

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,0
    Het hotel ligt vlakbij station Termini, dus makkelijk bij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel ligt niet in een heel mooie buurt. Er waren wegwerkzaamheden voor het raam, die 's ochtends erg vroeg begonnen. We vonden allemaal haren in het bed. De receptie oogt modern, maar de kamers zijn karig. Het personeel was erg onvriendelijk. Geen aanrader dit hotel.

    Het hotel ligt vlakbij station Termini, dus makkelijk bij aankomst per vliegtuig. Ook kun je daar een huurauto oppikken. Het is ongeveer een half uur lopen naar het oude centrum van Rome.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    6,3
    Aangenaam rustpunt na drukte, chaos en hitte
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was echt niet lekker. Ook al beseffen we dat Italianen geen ontbijtcultuur hebben. We gingen na de eerste keer zelf ontbijt kopen in de supermarkt. Vieze geur schoonmaakproducten in de kamer. Iets tussen ammoniak en javel. Steenharde matrassen en te plat hoofdkussen.

    Ligging vlakbij station. Goeie uitvalsbasis. Geen lawaaihinder van de drukke buurt. Vriendelijk onthaal. Telkens propere handdoeken en netjes opgedekte bedden wanneer we 's avonds terugkeerden. Airco in de kamer. Beetje aftands aan het worden, maar wel proper.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    5,8
    De locatie vlak bij station Termini.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was klein, de badkamer zo klein dat je er geen toilettas o.i.d. neer kon zetten. De douchecabine was erg klein; gelukkig zijn we niet corpulent, want dan zouden we niet door de schuifdeur hebben gekund. Maar eerlijk is eerlijk: de douchestraal was warm en na een dag lopen in Rome bij een temperatuur van 30'C is dat waar je behoefte aan hebt.

    De locatie vlak bij station Termini.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    4,6
    Centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt.....Te weinig voedingswaren. steeds was er te weinig aanvoer vanuit de keuken. Er was maar 1 koffiemachine en dat is te weinig voor de lange rij gasten die stond te wachten om koffie te maken. Geen 3 sterren waardig!

    Centrale ligging.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,3
    Prima gelegen hotel ah Termini station met goede luchthavenvervoer én vlotte verkenning van Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    de heel kleine flat tv !

    Onze kamer was heel proper, prima rustige locatie (achterkant htl) met eerder kleine badkamer maar met een goed matras/bed. Het ontbijt OK met veel keus. Het hotel is centraal gelegen ah station Termini op 6 minuten lopen; véél restaurantjes én shops in de directe nabijheid.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    7,5
    citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    badkamer is klein.

    de locatie van het hotel is echt super, 5 minuten lopen vanaf het station een goede uitval basis om met openbaar vervoer de stad te bezichtigen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    6,3
    Ondanks minpuntjes douche en bed hebben we genoten in Rome.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Douche viel erg tegen, klein, geen losse sproeier, klein straaltje water, douchekop vol met kalk. De spiralen komen door het matras, het matras is echt aan vervanging toe.

    Goed ontbijt Elke dag een keurige kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,5
    Fijn hotel, goed gelegen naast Termini station. Prettige sfeer en fijne omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De laatste ochtend moesten wij om 7:15 uur met de bus naar het vliegveld. Het ontbijt start echter pas om 7.30 uur en hierin kon niets geregeld worden.

    Prima ontbijt en zeer vriendelijk personeel (behulpzaam). De kamers waren schoon en basic, dus prima als uitvalsbasis voor een paar dagen cultuur in Rome. De douche was top (wel smal, maar heerlijk warm en harde stralen).

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,1
    Ligging en de kamer was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer matig! Veel dingen zoals jam, jus d'orange, croissants mierzoet. Niet iets van ei of andere hartige dingen

    Ligging en de kamer was prima!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    6,3
    Voor kort verblijf zonder kinderen te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer met toilet heel klein en ontbijt was matig. Voor een 2e gratis WiFi op een apparaat moet je betalen.

    Ligging bij station en verbinding van vliegveld naar hotel met shuttlebus was heel goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    8,8
    Locatie en kamers op de 6de verdieping met groot balkon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt had iets beter gekund, vooral gewone croissants (nu alleen zoete croissants) en een eitje erbij

    Locatie en kamers op de 6de verdieping met groot balkon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    6,5
    Schone kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden voor contilla geboekt. Bij inchecken konden ze onze reservering niet vinden. Uiteindelijk gevonden en bracht de schoonmaakster ons naar de kamer. Dat was niet in contilla maar ergens daarnaast. Moesten via een grote bruine deur naar binnen. Waar we uitkwamen op een soort binnenplaats waar vuilnisbakken stonden. Daar de trap op naar onze etage. Ook daar zat een deur die je alleen kon openen met een sleutel. De kamer was schoon en elke dag schonen handdoeken. Die wel erg naar azijn stonken. Om het ontbijt tw nuttigen moesten we dus naar hotel contilla. Lekker eerst door de regen lopen (1 ochtend regen. Als ik zo naar de foto's kijk van contilla zijn de kamers en badkamer groter dan waar wij naar toe moesten. Ik zag ook een prijs. Toen ik hierover klaagde hebben ze denk ik gauw de kamers op uitverkocht gezet. Het hotel wil het prijs verschil niet bekennen. Zo word je dus flink genaaid daar. Het ontbijt was wel okee. Maar de thee smaakte naar koffie. Niet zo raar als alles uit 1 tuit komt van het apparaat,koffie,thee warme choco. De ligging was goed. Echt vlakbij station termini. Maar ik kom hier zeker nooit meer. Dan betaal ik liever meer dan dat ik zo een binnenkomst heb bij de vuilnisbakken.

    Schone kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    1 minuut naar Terministation. Vandaar kan je iedere kant op
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    niets, hoor. prima hotel voor een paar dagen.

    heel centraal gelegen. 12 jaar geleden logeerden wij hier ook en hadden altijd het plan om hier weer terug te komen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,5
    Goed driesterren hotel goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heb 3 maal mailtje gestuurd geen antwoord gekregen. Geen ontbijt of andere voorziening voor half 8 lastig als je vroeg weg moet

    Schone kamer,goed ontbijt, geweldige ligging t.o.v station

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,3
    Wij hebben een fijne tijd gehad in het hotel en Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De badkamer was vrij klein en de douche spat alles onder water. De luxe uitstraling van de slaapkamer viel tegen.

    De binnen komst en ontvangst. Heel mooi marmer en de ontbijtzaal was ook heel mooi. Ontbijt was heel lekker. Heel luxe

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    6,3
    Locatie perfect, personeel onvriendelijk en geen wifi op kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen wifi op kamers, matige ontbijtjes en geen vriendelijk personeel. Ook moesten we zeker een halfuur onze paspoorten inleveren voor de verwerking door het hotel? (Waarom is nog steeds niet duidelijk). Ook moesten we elke keer als we het hotel verlieten onze kamersleutel inleveren. Op zich geen probleem, maar wel vervelend om te doen iedere keer. De douche ging telkens van warm naar koud.

    Locatie was perfect en kamer werd goed schoongemaakt. Bedden waren goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    8,3
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet slechts voor een apparaat. Als je met zijn tweeën bent is het wel handig als je allebei op internet kunt.

    Het ontbijt was goed. Wel elke dag hetzelfde. De ligging was perfect.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    5,4
    Het verblijf was verder prima hotael
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was vreselijk. Voor wifi moest om de paar uur een nieuwe code vragen. Kamers vrij sober. Alleen Italiaanse zenders op de tv

    De lokatie was prima, in de buurt van de bezienswaardigheden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    8,3
    Het verblijf is goed en het personeel is vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Wel erg veel zoet als ontbijt.

    De kamers vond ik wonderlijk. Het was een appartementencomplex waar nog 3 oorspronkelijke bewoners woonden met een eigen voordeur. Als er een appartement leeg kwam links of rechts dan werden het hotelkamers. Dwaal eens door de gangen. Je zit heel dicht bij het station.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    8,3
    Kom je met het vliegtuig en de trein, dan is hotel Contilia een uitstekende toegangspoort tot Rome.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    De badkamer met de té krappe douche valt tegen. Bovendien was er in één van de kamers die wij hadden, geen wifi ter beschikking. Maar onze drie nichtjes hadden met dat laatste geen probleem.

    De ligging van het hotel is uitstekend. Dat zorgt ervoor dat enkele mindere punten gemakkelijk worden vergeten. De ontvangst was daarenboven zéér vriendelijk! Alles bij elkaar een aanrader.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    4,0
    Het ontbijt viel tegen en ik miste een bad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen en ik miste een bad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,6
    Heel proper !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was langs binnen verkalkt waardoor er weinig water uit de douche kwam

    Heel proper !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    Matig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,1
    Veel te kleine kamer voor een 4 persoonskamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine kamer voor een 4 persoonskamer. Het was een gewone 2 persoonskamer waar ze 2 bedden hebben bijgeplaatst.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,4
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop kan je niet ophangen....ontbijt wrg slecht geen bruin brood te vinden

    Personeel erg vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,5
    Prima locatie, dichtbij OV en veel bezienswaardigheden op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt mag ietsje uitgebreider ....meer broodkeuze en een eitje erbij zou leuk zijn.

    Enorm vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de omgeving van het hotel

    het was heel dicht bij alles wat je wil zien

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    6,3
    Leuk personeel en goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden. Erg hard en we voelden de veren door het matras heen. Veel pijn aan de rug aan over gehouden.

    De ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,5
    De locatie was perfect en het waren nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De handdoeken voelden als gordijnen.

    De locatie was perfect en het waren nette kamers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    7,1
    Fijn hotel op fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel stof op de vloer

    Perfecte ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Een heel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam! Het ontbijtbuffet was lekker en verzorgd. De kamers ook zeker in orde!- rustige omgeving.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    2,9
    Kan beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks geen minibar geen normaal bad geen handoeken personeel dingen vergeten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    8,3
    Goede hygiëne en afstand tot het centrum/ vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De temperatuur van de douche veranderde continu en de straal was niet krachtig genoeg.

    Goede hygiëne en afstand tot het centrum/ vliegveld

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,9
    Passend verblijf
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, kleine douche

    Prijs- kwaliteit-locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,9
    Badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt (2de dag oud brood)

    Badkamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,9
    prima verblijf voor kort bezoek aan Rome.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ligging hotel is prima, nabij station Termini, in de buurt genoeg restaurants, loopafstand naar Colosseum en andere bezienswaardigheden 2 tot 3 km.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    Heerlijke tijd gehad,hotel vlakbij metro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer,maar je bent er alleen om te slapen.

    Ontbijt was goed,best veel keus.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,9
    Het ontbijt en het personeelc
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en het personeelc

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,5
    Twee duidelijk verschillende kamers echter dezelfde prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee duidelijk verschillende kamers echter dezelfde prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,1
    Prima hotel voor een stedentrip. Ligging perfect vlakbij Termini en in de buurt leuke restaurants.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer en badkamer waren klein, gelukkig hoog plafond.

    Het hoge plafond in de kamer, het uitzicht en het ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,5
    Was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer te klein

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    3,8
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, eten, personeel

    Goede ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    Het ontbijt viel tegen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen! Koffiekoeken en brood waren heel droog. Enkel fruit uit blik en geen vers fruit. Gelukkig was er wel toast met jam en choco.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,5
    7
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid mensen

    Ontbijt en ligging prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging van het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    Hotel is een aanrader, locatie uitstekend, personeel vriendelijk, erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    douche

    Ontbijt was prima; kamer klein, maar praktisch ingericht, douche : ruimte was klein, douche zelf niet erg praktisch en erg heet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,5
    Het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had iets beter gekund

    Het personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slecht ontbijt erg jammer

    In het centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    4,2
    Geluidsoverlast van de drukke straat, werd snachts wakker...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van de drukke straat, werd snachts wakker door kabaal Ontbijt was simpel en smakeloos

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    5,8
    een culturele uitstap
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    kleine kamer. bedompt. niet aantrekkelijk.

    Ontbijt was goed. Kort bij trein en metro.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,8
    Een goed hotel als je enkel een plaats zoekt om te slapen. Rome biedt genoeg om de gehele dag weg te
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zat in een dependance ipv het hotel. De douche was erg klein.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    7,1
    Goede locatie t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie t.o.v van de bezienswaardigheden. Biijna alles op loopafstand. Vriendelijk, behulpzaam personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was minder. Weinig keuze en redelijk droog brood

    Locatie was dichtbij centrum en station. De buurt waarin het hotel lag was ook leuk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    7,5
    Fijne vakantie in Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was hard, douche was klein

    Ontbijt was goed, kamer mooi.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    7,9
    Heerlijk adres in Rome, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De douche cabine is aan de kleine kant....

    Het hotel heeft een perfecte ligging. Een goed ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,5
    Ontbijt stelde niets voor
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt stelde niets voor

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,5
    prima in verhouding met de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    te harde bedden. ontbijt te summier maar wel in verhouding met prijs.

    zeer vriendelijk personeel, fijne locatie. ruime kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,5
    Fietsen door Rome is een mooie beleving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,5
    prijs kwaliteit vwehouding was voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wifi was slecht

    Verbleven in november 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Contilia

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: