Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residenza D'epoca Il Biribino

Via Sant'ansano 38, 06012 Città di Castello, Italië

#11 van de 14 hotels in Città di Castello

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 381 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    8,8
    Unforgettable!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine mankementjes eigen aan historisch gebouw. Citta di Castello zelf viel minder in de smaak dan dorpjes in de omgeving: Citerna, Monte de Santa Maria Tiberina, enz.

    Excellent adres: ligging, karaktervol gebouw met geschiedenis, goed zwembad, uitgebreid ontbijt, gedreven gastheer en -vrouw. Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,9
    prima verblijf voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk personeel. Oud gebouw, je gaat terug naar de 15e eeuw. Goed ontbijt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,9
    veel voor weinig, en vriendelijke en huiselijke sfeer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het bed was echt niet fijn met name door het dunne matras.

    de vriendelijkheid en huiselijke sfeer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    10
    Wat een geweldige b&b met een heerlyk ontbyt en dito...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wat een geweldige b&b met een heerlyk ontbyt en dito zwembad. Prachtige stad en omgeving.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,1
    Kamer en badkamer zijn zeer donker en het licht is beperkt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer zijn zeer donker en het licht is beperkt. Plafond is erg laag, waardoor je moet oppassen dat je je hoofd niet stoot

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    10
    ontbijt super ontvangst goed kamer schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt super ontvangst goed kamer schoon bijzonder mooi in oude steil behouden boerderij

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    8,3
    We werden zéér hartelijk ontvangen en er was interesse voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen koelkastje op de kamer was. Is altijd handig, zéker als het warm is. Er was geen 'echt' restaurant. Je kon 's avonds gezellig mee eten. Dit moest je 's morgens dan wel even doorgeven. Op zich helemaal niets mis mee, maar wij weten 's morgens nog niet waar we 's avonds zijn voor te eten.

    We werden zéér hartelijk ontvangen en er was interesse voor elke gast!! Apart ingerichte kamers, erg leuk! En de heerlijke jacuzzi in de tuin! Als het geen weer was om te zwemmen was het heerlijk om hier even in te ontspannen!!

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slecht bed, springveren kwamen er bijna doorheen

    Locatie

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Residenza D'epoca Il Biribino

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: