Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mokinba Hotels Cristallo 3-sterren

Via Scarlatti 22, Stazione Centrale, 20124 Milaan, Italië

#348 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1520 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    Goed hotel gunstige ligging alleen slecht ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was niet best, weinig keus. Vleeswaren lagen open en bloot bij een temperatuur van rond de 30 graden. Personeel chagrijnig in de ontbijtzaal.

    Kamer was prima niet al te groot maar schoon. Hotel is dichtbij het station en openbaar vervoer is

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,4
    Niet naar verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg gehorig. Je kon alles van de gang en de kamers naast je horen. De hygiëne viel tegen. Mijn jas zat onder de stof nadat deze even op de kast had gelegen en er zaten gele vlekken in het toilet en bij de douche.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Perfecte locatie voor als je met het openbaar vervoer reist. Het hotel doet gedateerd aan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren zeer slecht. De kamer was stoffig. De vloer was niet goed gestofzuigd/gedweild. De airco maakte veel lawaai. Personeel is niet enthousiast, niet erg welkom.

    De locatie. Dichtbij het centraal station van Milaan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,7
    Goede badkamer en goed werkende airco.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niet echt enthousiast personeel en erg jammer dat er op de site staat dat er parkeergelegenheid is voor 25 euro per dag maar bij aankomst was deze parkeerplaats vol en moesten we de auto langs de weg zetten ergens in een drukke straat en in een niet al te beste buurt.

    Goede badkamer en goed werkende airco. Prima ligging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    Een fijn hotel met goede strategische ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liften zijn vrij smal en je moet lang wachten voordat de lift aanwezig is.

    In dit hotel spreekt het personeel Engels en ze zijn heel behulpzaam. Althans de twee personen waarmee waarbij we in- en uitgecheckt hebben. Daarnaast ligt het hotel dichtbij het centraal station waarmee je dankzij de metro overal snel naartoe kan. As je vliegt en je landt op vliegveld Bergamo dan kan je gebruik maken van penddle bussen die je voor €5,- pp rechtstreeks naar het centraal station brengen. Je wordt dus op ongeveer 200 meter van het hotel afgezet :).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    6,3
    Dicht bij het station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet geweldig. Zeer kleine benauwde lift. Trap alleen via nooddeur bereikbaar.

    Ontbijt niet geweldig. Alle vlees en kaas en fruit en salades e.d. liggen gewoon open en bloot op een schaal op tafel. Bijna niets afgedekt. Vliegen liepen erop. Niets gekoeld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    5,8
    Matig
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamers waren heel oud. toilletbril stuk/ los. Moeilijk met doortrekken.en de douche heel ongemakkelijk.

    De bedden waren goed. De kamers schoon. En een centrale locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    9,2
    Ik ben op weekend geweest om enkele vrienden te ontmoeten en om samen uit te gaan !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Voor een kort verblijf voldeed het aan mijn wensen !

    Ontbijt was niet in de prijs inbegrepen en er was een ontbijtbuffet voor 8 euro . Ik heb er geen gebruik van gemaakt . Het hotel is op loopafstand van stazione centrale, een mooie buurt, in een vrij rustige straat, met een aantal typische winkeltjes, een bar, en supermarkt, en andere faciliteiten. Onthaalpersoneel was zeer professioneel en gastvrij. Grazie !!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,5
    Simpel en genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we zelfs voor het water in de frigo moesten betalen, we hebben zo'n 4 flesjes water en een cola gedronken en hebben daar € 16,00 voor betaald! Als ik dat wist had ik water gehaald van de supermarkt ernaast, dat deden de meeste gasten van dat hotel.

    Locatie naast centraal station

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,3
    Heel goed, fijne stad, openbaar vervoer en metro heel goedkoop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Driepersoonskamer, iets meer ruimte in de badkamer verwacht

    Goede kamers en natuurlijk de superligging! Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Straat uitlopen en je was bij het centraal station, vanwaar je direct op alle metro en treinlijnen kon stappen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    3,8
    Schijn bedriegt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco stuk ! ,ernstige lekkage bij kamer. kamer naast mega ventilator op dak !! weinig geslapen. 2x hotel van creditcard afgeschreven en hoop toestanden om dat weer goed te krijgen

    vlak bij centraal station , tram en centrum kon je ook goed lopend bereiken

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    Dicht bij het station, goed restaurant in dezelfde straat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij het station, goed restaurant in dezelfde straat.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,3
    De kamer voor 3 pers is heel groot
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het derde bed was een slaapbank , maar slecht

    De kamer voor 3 pers is heel groot

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,5
    Lactatie was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moest een borgbetalen van 50 euro wat ik niet wist.

    Lactatie was goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    5,0
    Weinig comfort en weinig rust door veel mechanisch lawaai.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai, warm en weinig comfort.locatie dicht bij centrum, metro en centraal station.

    Dat de kamer heel goed schoon was.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    8,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: