Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cristal Palace Hotel 4-sterren

Via Roma 477 a/d, Ruggero Settimo, 90139 Palermo, Italië

#48 van de 74 hotels in Palermo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1227 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    9,6
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel past eigenlijk niet de omgeving vind ik persoonlijk. Het is een schitterend hotel, maar zoals op meer locaties in Palermo is het contrast vrij groot. Wij hebben savonds gegeten bij het restaurant van het hotel. Keurige bediening, heerlijk eten. Minpunt, de bedelaars die er in Palermo teveel zijn. Personeel durft ze niet weg te jagen, wat overigens te begrijpen is. Kortom, aan het hotel ligt het zeker niet. Helaas een omgeving die als onprettig kan worden ervaren.

    De service was geweldig, goed ontbijt en mooie schone kamer. Zeker een aanrader als u op zakenreis bent of net als ik op een toeristische doorreis.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    Goede locatie midden in het nieuwe centrum van Palermo.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Goede locatie midden in het nieuwe centrum van Palermo. Op loopafstand van alle bezienswaardigheden alsmede het treinstation en diverse goede restaurants. Fijne kamer. Goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Fijn hotel midden in het centrum. Servicegerichte mensen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had iemands haar in de douchecel. Het was erg warm in de kamer ondanks dat het november was en ik een koukleum ben normaal, geen airco dus. Het ontbijt heeft geen enkele meerwaarde als je een intercontinentaal ontbijt gewend bent.

    De service is het grootste pluspunt, samen met de locatie van het hotel. Kamer was dan niet helemaal schoon, verder wel netjes.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    6,7
    Matig ontbijt. Geen 4ster
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is matig. Geen eieren! Je moet ervoor vragen. Dan krijg je het wel. Ook geen jus (machine was kapot, maar de volgende dag ook geen jus). en alleen witte brood.

    Centraal gelegen. Klantvriendelijke receptionisten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,9
    Goed en goedkoop hotel midden in centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Je moet nachts wel de ramen dichtdoen vanwege het verkeerslawaai.

    De prijs. Het hotel ligt ook vlak bij de halte "B. Via E. Amari n. 5 (Porto)" van de "Prestia e Comandè" bus naar het vliegveld.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    7,9
    Locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening in het restaurant was erg traag.

    Locatie was top! Midden in het centrum omringt met leuke terrasjed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    5,4
    Service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij gehorig hotel 1 avond geen warm water

    Service

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    2,5
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    6,7
    - de kamer en badkamer zijn echt goed schoon, de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    - het dakterras was dicht, we mochten er niet op om van de uitzicht te genieten. - er is een bar in het foyer maar die bleef de hele tijd dicht. Melden bij de receptie hielp ook niet - er werd gezegd dat iemand zou komen maar die kwam nooit. Daar mist het hotel zeker wat inkomsten aan. - de receptie is niet effectief bezig. Ze staan er met z'n drieën maar de gasten worden niet vlot geholpen. - de toiletten in het foyer zijn niet schoon en er is van alles kapot: hoort niet bij een viersterrenhotel! - Het bed in mijn eenpersoonskamer viel erg tegen: slecht matras, het zakte door, slapen was niet prettig. - airco kan niet zelfstandig ingesteld worden. Bij de receptie werd gezegd dat het centraal wordt geregeld maar ik heb er niets van gemerkt. De kamer werd snel te warm, de enige oplossing was het raam open te doen waardoor al het lawaai van de straat ook binnenkwam. - de excursie geregeld door het hotel viel ook erg tegen: het begon te laat, de chauffeur leek gehaast en gestrest. Het was een mevrouw die wel Engels en Duits sprak maar onder het rijden bezig was met constant mobiel bellen en eigen zaken te regelen. (We moesten een omweg maken om haar eigen pakketjes weg te brengen, tijd daarmee verloren maar kregen geen extra tijd bij de excursie).

    - de kamer en badkamer zijn echt goed schoon, de kamermeisjes leveren geweldig werk! - de sanitair is nieuw en werkt prima, de douche was heerlijk - het ontbijt is lekker en uitgebreid (wel vragen als je eieren wilt en zeggen hoe je ze wilt - het wordt niet automatisch bij het buffet gezet. Ook zeggen als je betere cappuccino wilt dan uit het koffieautomaat, dan maakt de barman een heelijk kopje klaar).

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    8,8
    Prima ligging, midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel ligt aan een lawaaierige straat, je kunt dan 's nachts de raam niet open laten staan. Als de raam dichts is hoor je geen lawaai meer....

    Prima ligging, midden in het centrum. ideaal voor uitstapjes om de stad te bezichtigen. Prima ontbijt met voldoende keuze. Nette vriendelijke bediening. Restaurants liggen om de hoek.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    9,2
    Niet ver van centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het gebouw bevat veel glas, daarom kraakte het bij warmer of kouder worden. Lawaai van het verkeer.

    Niet ver van centrum. Goed bereikbaar met bus.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    7,1
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bar en restaurant waren gesloten.

    Locatie.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    Service personeel is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer is een beetje gedateerd.

    Service personeel is uitstekend.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Cristal Palace Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: