Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Cruise 4-sterren

Via Giosuè Carducci 3, 22070 Lucino, Italië

#1 van de 1 hotels in Lucino

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1706 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,1
    Met uitzondering van de garageproblemen acceptabel als doorgangshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer met garage. De verlichting van de garage naar de kamer en omgekeerd was stuk. Inkom van garage naar halletje: 2 van de 2 lampen stuk. Verlichting trap van kamer naar garage : 4 van de 8 lampjes stuk. Dit was duidelijk al maanden stuk en... onveilig en gevaarlijk! Na reclamatie en 2 uur later gedeeltelijk enkele lampen vervangen. Onbegrijpelijk.

    Goed ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,3
    Goede, praktische B&B. Zakelijk en afstandelijk georganiseerd. Goed als tussenstop...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen mogelijkheid om iets te nuttigen in de namiddag in het hotel.

    Heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt. Comfortabele kamer. Elke motelkamer heeft privé-lift direct tot in de kamer en privé-garage. Heel praktisch...

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    9,2
    Mooie kamer, goede geluidsisolatie, als extra service een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer, goede geluidsisolatie, als extra service een upgrade van kamer. Prima ligging voor een hotel op doorreis. Como op 10 min rijden. Parkeren voor het hotel kosteloos, afgesloten terrein. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Uitstekend hotel met fijne bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg luxe en groot en wij waren ook nog upgraded. Dat werd een appartement van alle comfort voorzien. Mooi hotel voor doorreis met uitstekende bedden. ontbijt is prima maar niet bijzonder. Kost ook maar € 5,—

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Goed, uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc was vies. Na doortrekken nog niet helemaal schoon. Er lagen diverse haren op de wastafel

    Goed, uitgebreid ontbijt. De cappuccino was niet zo erg lekker. Goede parkeerplaats met afvalbakken. Goed restaurant.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Super goed, gastvrij hotel voor overnachting op doorreis naar Zuidelijk Italië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gastvrij ontvangst! super schone kamer en badkamer. Fijn bed en airco. Hotel ligt aan de snelweg richting Milaan (5 min). Kleine kaart met prima maaltijden. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,3
    Een goed overnachtingsadres als je met een elektrische auto op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een echt 'doorreis hotel' met minder persoonlijk contact

    Het ligt vlak langs de rijksweg, dus ideaal voor een overnachting als je onderweg bent. Je kan ivm een elektrische auto (wij hebben een Nissan Leaf) van te voren een garageplek met een universele Teslalaadpaal reserveren; ideaal!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,8
    makkelijke ligging als je op doorreis bent: in de buurt van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    makkelijke ligging als je op doorreis bent: in de buurt van de autostrade en je kan nog naar Como rijden (8km); Heel uitgebreid ontbijt; Kraaknette kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    10
    Perfect hotel voor een nette prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Perfect hotel op doorreis naar Toscane. We kregen een super kamer, heerlijk ontbijt en in het restaurant heerlijk gegeten voor een hele nette prijs. Het ligt vlak aan de snelweg en daarom geen omweg op weg maar je vakantiebestemming. Ik denk dat het gezien de ligging ook een prima hotel is als je Como wilt bezoeken en niet in de stad zelf wilt zitten. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur die ook nog eens bewaakt is, daardoor konden wij de golfsets in de auto laten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,1
    had wat klantvriendelijker peersoneel verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    restaurant was voor 70% leeg, maar er kon niet gegeten worden, om onduidelijke redenen. Na discussie kon het dan toch, na een half uur wachten. Dat was uiteindelijk wel fijn, maar je verwacht niet zoiets. Bovendien: in de omgeving is er verder niets te krijgen...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Voor ons op doorreis naar Toscane, was de locatie top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons op doorreis naar Toscane, was de locatie top. Grote parkeerplaats van het hotel. We kwamen laat aan, 21:30, maar konden nog in het a la carte restaurant terecht, waar we heerlijk hebben gegeten. We kregen een gratis upgrade naar een luxe kamer. Heerlijk bed, mooie en fijne badkamer. Ontbijt volgende dag was ook uitstekend. Lekkere koffie. Kortom, het was een uitstekend begin van onze vakantie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Modern en ruimopgezet hotel vlakbij de snelweg
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen deur bij de wc en geen apart scherm voor het douchen in bad.

    Dicht bij de snelweg. Ruim opgezet en zeer modern hotel. Vriendelijk personeel en schone kamers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,5
    goed doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    dat we daar niet konden eten, maar verderop was een mall met restaurants en na het eten was het lekker om even te lopen voordat je gaat slapen

    ontbijt was prima, hebben niet in het hotel avond gegeten, kon trouwens niet

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,9
    Doorreishotel op weg naar Italië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De rokersplaats is voor de ingang van het hotel (2 zuiltjes), wat onprettig is om doorheen te moeten lopen bij aankomst. Het restaurant was gesloten op zondag, waardoor we in de lounge een broodje hebben gegeten. De prijzen van hapjes in de lounge zijn nogal hoog voor wat je er voor krijgt (11 euro voor 2 eenvoudige sandwiches). De handdoeken op de kamer roken naar azijn.

    Hotel is gelegen aan de snelweg (geen last van gehad overigens), dus snel weer op pad de volgende dag. Bij aankomst konden we kiezen uit een upgrade of binnen parkeren, we zijn voor de upgrade gegaan omdat voor het hotel parkeerplaats zat is en wordt bewaakt door camera's en personeel. Zeer uitgebreid ontbijt met broodjes, koeken en taarten, fruit, drankjes en eieren met spek. Kamer zelf zouden we niet per se "superior" noemen (we hebben onze originele kamer niet gezien), maar voldeed gewoon prima. Ruim genoeg en schoon. Airco niet gebruikt wegens jaargetijde van de reis.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    9,2
    Prima overnachtingsplaats.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De omgeving waarin het hotel ligt is niet fraai, maar wel dicht bij autobaan en je bent binnen 10 minuten op de boulevard van Como.

    Prima kamer met dito frisse badkamer en uitstekende parkeerplaats met lift die uitkomt in eigen kamer. Ook het ontbijt was uitstekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    10
    Heerlijk vertoeven in fijn hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    oei, ik kan niks bedenken :)

    wij verbleven 5 dagen in Cruise hotel como om van hieruit wat te bezoeken, het was meer dan een meevaller. Het personeel niet alleen professioneel maar ook zeer vriendelijk en steeds paraat om te helpen !!!! De kamers zijn goed ruim en de isolatie perfect. Een groot pluspunt is het fantastische restaurant waar een topteam voor heerlijke gerechten zorgt en bediening in zaal was echt ook superfijn ! Kortom : als we in de buurt zijn keren we hier zeker terug

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Heerlijk overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Moderne en zeer ruime kamer, groot bed dat prima sliep, mooie badkamer, via trap in hotelkamer naar eigen parkeerbox onder het hotel. Ontbijt was goed. Vriendelijke personeel, op loopafstand van klein winkelcentrum, op kleine rijafstand van Comomeur.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,2
    Perfecte locatie voor een overnachting op doorreis.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Perfecte locatie voor een overnachting op doorreis. Comfortabel, bar, restaurant en luxe, stille kamer. Op 50 meter een groot een goedkoop chinees/sushi restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Vlak bij de grens tussen Zwitserland en Italië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was niet zo super. We hadden beter in de stad kunnen gaan eten.

    Prima ontbijt, vriendelijke bediening. Helaas sprak niet iedere medewerker Engels, waardoor communicatie soms wat moeizaam was...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    Heerlijk doorreis hotel super dat je dan een kamer hebt met eigen garage voor de auto.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We konden onze laptop en GSM niet opladen er was geen juist stopcontact.

    Het ontbijt was erg goed, de kamer was erg ruim en wij hadden een kamer met eigen garage, schone badkamer met alles erop en eraan!! Wij waren hier 2 nachten het is zeker voor herhaling vatbaar!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,8
    Het ideale overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik dan toch iets moet noemen: de ontbijtzaal is wat gehorig (veel harde materialen en geen dempende gordijnen) en in Italië verwacht ik bij het ontbijt geen (oplos)koffie uit een Nescafé automaat. Espresso wordt op verzoek wel geserveerd.

    De zeer ruime suite is mooi ingericht en zeer schoon. Fijn, breed en extra lang tweepersoonsbed plus twee eenpersoonsbedden. De kamer is koel en geluidsdicht (met o.a. een erg dikke, geluidswerende deur) waardoor je nachtrust niet verstoord wordt door het geluid van arriverende en vertrekkende medegasten. De badkamer - met hydromassagebad! - is ruim en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is lekker en de keuze is zeer uitgebreid. Het hotel bevindt zich op een industrieterrein aan de A9, maar de directe omgeving is voorzien van veel groen en meer dan voldoende en ruime parkeerplaatsen. Het mooie, sfeervolle centrum van Como ligt op een kilometer of 8 afstand: fijn om 's avonds nog even te bezoeken en bijvoorbeeld een Italiaans ijsje te eten, hiermee kan een tussenstop ineens een mooie avond worden! Dit is werkelijk het ideale overnachtingshotel, bij een volgend bezoek aan Italië boeken we zonder twijfel weer!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bij ontbijt moet je in de rij staan wachten als je pech hebt. Verder prima ontbijt, koffie uit automaat vies maar op verzoek krijg je verse :)

    prima hotel buiten Como, alles in Como zelf was vol of prijzig. met de auto ben je zo bij het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,8
    Uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was van te voren via Booking.com betaald, hier was men "niet van op de hoogte" waardoor het bedrag nogmaals op credit card is belast. Receptie medewerkers erg onverschillig. Parkeerplaats achter het hotel kost € 15,00

    Uitgebreid ontbijtbuffet. Vriendelijke medewerkers, restaurant en ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    prima
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij waren op zondag. Het restaurant was gesloten en in de brasserie maar heel weinig keuze en personeel zou iets vriendelijker kunnen.

    Mooie, ruime kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,2
    Zeer comfortabele overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Een deel van de inrichting is wat versleten, zonder dat dit echt storend is.

    Nette, ruime kamers met alle comfort, goede wifi en goede airco. Parking voor de deur. Handig dat er een restaurant is in het hotel. Ideaal voor doorreis (dichtbij autosnelweg).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    Fijn, comfortabel verblijf met uitstekend ontbijt en vriendelijk en behulpzaam personeel (lege accu)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hetgene dat werd aangeboden werd was ook daadwerkelijk daar. De directe omgeving is niet het meest aantrekkelijk, maar daar is geen invloed op uit te oefenen.

    Super ontbijt, zeer uitgebreid ook voor allergieen, alleen gekookte eitjes waren iets te hard gekookt. Personeel heeft ons snel geholpen nadat bleek dat wij een lege accu hadden. We konden snel weer op weg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Ideale ligging als tussenstop-hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Interieur kamer een beetje gedateerd (afgeleefd): mag eens opgefrist worden. Nogal duur voor dergelijk tussenstop-hotel.

    Zeer goede ligging als tussenstop-hotel: dicht bij snelweg en toch rustig. Ruime parking. Restaurant in het hotel zelf, met voldoende keuze in eten & drank voor het diner. Zeer ruime, geluiddichte kamers, incl. salon, aparte dressing, badkamer, safe, minibar, grote flatscreen-tv, kingsize bed,...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,1
    De parkeerplaats.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeerplaats. Wij waren met de boot. Moesten auto en boot op busparkeerplaats parkeren. Er waren camera's maar deze zaten verscholen tussen de coniferen. Camera's konden dus niet goed functioneren. Dit vonden wij minder, ook omdat de busparkeerplsats zeer achteraf gelegen is.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Prima hotelstop voor je doorreis naar het zuiden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mate waarin de kamer was schoongemaakt. Het beddengoed was prima, maar op de donkere vloer in de badkamer zaten nog veel vlekken, op plinten lag stof. Dat komt niet fris over en staat in contrast met de luxe uitstraling van de kamer inrichting. Jammer!

    Wij hadden een gezinssuite geboekt. Deze bleek twee slaapkamers, een zit-/woonkamer met bankstel en eettafel, een inloop kledingkast en riante badkamer te hebben. De riante ruimte was heerlijk na een lange reis. Ook het bijplaatsen van een extra bed was geen probleem, tegen lage bijbetaling. Het hotel restaurant heeft een goede kaart en serveert een PERFECT ontbijtbuffet voor een heel lage prijs!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Efficiënt doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een half uur voor het einde van het ontbijt werden de warme gerechten al niet meer aangevuld, dit was jammer

    Het ontbijt was erg uitgebreid en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,2
    Zeer leuk en aangenaam verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen microgolfoven op de kamer voor de baby.

    Het ontbijt was heerlijk. Een heel goed hotel als tussenstop. Niet ver van de autostrade. Heel leuke garage

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,3
    Mooie comfortabele kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen rond 09.00 uur in het hotel aan. Personeel hotelbar was onderbezet. 1 persoon moest alle bestellingen opnemen en serveren.

    Mooie comfortabele kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Meer dan prima hotel voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De directe omgeving is niet echt aantrekkelijk. Maar dit was voor ons geen probleem. Je bent ook op enkele minuten in Como, wat dan weer wel een leuk stadje is.

    Hotel Cruise is een ideaal hotel voor als u op doorreis bent. Het is vlakbij de snelweg gelegen zodat u geen tijd verliest om uw reis verder te zetten. Toch ondervind je totaal geen hinder van enige overlast of lawaai. De kamers zijn uitermate net. Zeer vriendelijk personeel. Er werd ruimte voorzien om mijn mountainbike veilig weg te zetten. Er is een zeer uitgebreid continentaal ontbijt. Je bent op 5 minuutjes van het centrum van het mooie stadje Como.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel voor doorreizen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een andere kamer verwacht. Diegene die we elk jaar hadden. Dit keer een andere kamer gekregen. Uiteindelijk zelf verkeerd geboekt. Verder kan het hotel wel een klein opknapbeurtje gebruiken. Dan ziet het er nog beter uit.

    Dichtbij de snelweg. Goed ontbijt. Ruime kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op!! Geen europese stopcontacten aanwezig.

    Lekker ontbijt, erg betaalbaar. Drive inn kamers hierdoor staat je vrtg onder je kamer zodat je makkelijk via buiten in je kamer Kon komen. Vooral handig als je je vrtg hebt volgeladen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    6,3
    Prima hotel voor een 'onderweg'-overnachting op...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel is vooral zakelijk en doet wat het moet doen. En dat is niet meer dan wat een reiziger mag verwachten. Maar de persoonlijke touch ontbreekt, wat jammer is, omdat daarin de meerwaarde zit in de beleving.

    Prima hotel voor een 'onderweg'-overnachting op doorreis naar het midden van Italie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Super fijn hotel, prima als tussenstop voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    uitgebreid ontbijt, schone ruime kamer, goed bed. Zeer geschikt als je op doorreis bent. Hotel ligt direct aan de snelweg. Geen last van geluiden van de snelweg!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    net hotel, erg goed ontbijt, zeker voor italiaanse begrippen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden verwacht dat we de kinderen apart van ons konden laten slapen, was ook aangeven, dat de ruimte waar de kinderen konden slapen, afgesloten zou kunnen worden, was helaas niet het geval.

    net hotel, erg goed ontbijt, zeker voor italiaanse begrippen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,0
    prima hotel voor een tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wij hadden de junior suite, dat was een ruime kamer met een groot dubbelbed een een extra oplapbed en ruime badkamer. maar de kamer was wel aan verfbeurt toe. het zag er afgeleefd uit, muren en plinten waren beschadigd. verder was het op het eerste gezicht wel schoon. s'avonds gegeten, best duur restaurant zeker voor italiaanse prijzen. ik bestelde een branzino (zeebars filet) a 19 euro maar krijg twee werkelijk miniscule stukjes. naar veel gezeik krijg ik nog zo'n boord gratis. erg jammer, want dat hotel en het restaurant hebben potentie en kan met een beetje meer klantvriendelijkheid veel beter worden.

    dit hotel vlak bij de snelweg is een prima stop voor de doorreis van italie naar NL of omgekeerd. parkeerplaats is gratis aanwezig en ook een restaurant. vlakbij is er ook een hyperbennet supermarket.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Overnachting prima, restaurant nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner is duur ten opzichte van de hoeveelheid wat opgediend wordt. Belachelijk ook de servicekosten in het restaurant terwijl je in het hotel overnacht.

    Prima kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche liep niet goed door. Wc spoelde af en toe ook niet zo goed door. Kon de airco in de kamer niet vinden.

    Heerlijk ontbijt. Ruime en rustige kamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,3
    Hotel Cruise prijs/kwaliteitsverhouding kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant op zondag. Dus konden in het hotel niet fatsoenlijk eten (diner). Alleen snacks uit de magnetron. Dit staat niet beschreven op jullie site. Een ander restaurant op loopafstand was er niet behalve een sushi restaurant en wij houden daar niet van. Er zat dus niets anders op dan snacks te eten of er weer met de auto op uit te moeten.

    De kamer en het bed was goed. Ook niet lawaaierig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Goed geslapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs (haha) van 23.30 uur - 08.00 aanwezig geweest, was op doorreis, dan is de prijs voor een paar uurtjes slapen pittig.

    Ontbijt en kamers waren prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,7
    Vlakbij de autosnelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel tijdens de check in Prijs-kwaliteit

    Vlakbij de autosnelweg Parkeergelegenheid voor de deur Ontbijt, meer dan dat je van een Italiaans ontbijt kan verwachten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    Kamer en hotel waren super !
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was maar heel basic, de hygiëne aan tafel was goed maar het buffet was niet verzorgd.

    Kamer en hotel waren super ! Goed verzorgd alles mooi en proper!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Goed voor tussenstop van en naar Italië. Wel wat erg zakelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel en de inrichting mogen wel wat persoonlijker. Nu is het nogal zakelijk.

    Vlak bij de snelweg en vlak voor (of net ná, net wat je reisplan is) de Zwitserse grens is dit hotel een goede mogelijkheid voor een tussenstop op weg naar Italië of weer naar huis, vooral als je niet in Zwitserland wilt overnachten. Het is modern ingericht, maar doet nogal zakelijk aan, dus het persoonlijke element is ver te zoeken. De dame die het restaurant (en ontbijt) managet maakt veel goed. Een zwembad zou wonderen doen voor de sfeer en de vermoeide reiziger (met kinderen) die dit hotel voor een nachtje aandoet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,7
    Prima met paar minpuntjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In een van de kamers was s ochtends geen warm water. De pasta voor onze kinderen was duidelijk met een magnetron verwarmd. De ene hap was koud en de volgende gloeiend heet. Dit verbaasde ons omdat we op TripAdvisor dit al in een reactie van een andere gast gezien hadden met daaronder de excuses en goede voornemens van het hotelmanagement.

    Locatie, schone kamers, goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    6,7
    Net hotel voor een doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk te bereiken ondanks ligging aan de snelweg. Industrieterein. Restaurant is op zondag gesloten.

    Ruime suite met 2 slaapkamers en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    Erg ruime en schone kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De late openingstijden van de fitnessruimte. Wanneer je dit hotel voor zakelijk doeleinde boekt is 7 uur opening te laat. Dit zou wenselijk zijn vanaf 6 uur.

    Erg ruime en schone kamer. Goed en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Uitstekend voor een paar dagen in de omgeving of voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Ontvangst erg vriendelijk, best een groot hotel echter je wordt uitstekend ontvangen. Ontbijt uitstekend voor € 5,= Restaurant verzorgt, en een goed diner voor een goede prijs / kwaliteit

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,0
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is zeer slecht als er 's ochtends geen enkele mogelijkheid is om een kop koffie of thee te hebben. Op zijn minst had er een thermofles met koffie of thee kunnen zijn.

    Nee, dat kwam door ons vroege vertrek. (06.00 uur)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    8,8
    Goede verhouding prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat ik graag lekker eet had ik me verheugd op een diner in het restaurant maar dit was gesloten op zondag.

    Zeer gevarieerd ontbijt en vriendelijke bediening.Hoewel we een standaard kamer vroegen kregen we voor dezelfde prijs een nog ruimere kamer die zeer net was en goede matrassen had!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weg naar hotel vanaf autobaan. Niet duidelijk.

    Ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    9,2
    Prima overnachting voor gezin van 5 opweg naar Italië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima overnachting voor gezin van 5 opweg naar Italië. Zeker voor herhaling vatbaar

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    6,7
    Restaurant is gesloten op zondag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant is gesloten op zondag. Weinig keuze van schotels in de bar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    8,8
    Gewoon goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    nvt

    Locatie en nette kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,6
    Je moet toch wel de auto nemen om naar como meer te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet toch wel de auto nemen om naar como meer te gaan. Het hotel ligt in een soort industriezone

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,2
    Locatie, ontbijt en goede kamer
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Locatie, ontbijt en goede kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    8,8
    Uitstekend adres voor een tussenstop op weg van/naar Italie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen waren (fors) hoger dan vorig jaar.

    Prima kamers, faciliteiten, diner en ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    9,2
    Goede tussenstop richting de Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een niet zo fijn bed maar we kregen meteen een andere kamer

    De ligging...goede plaats voor de doorreis naar....

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    5,4
    Zondag ingecheckt om ongeveer half vijf totaal niets te eten...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zondag ingecheckt om ongeveer half vijf totaal niets te eten te krijgen. Van ellende maar naar de Mac. Erg slordig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,5
    Locatie, dichtbij snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in de bar. Restaurant is op zondag gesloten.

    Locatie, dichtbij snelweg

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    Rustige grote kamer met het nidige comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rustige grote kamer met het nidige comfort.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    voor onze eisen zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk als doorreisrestaurant

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    voor onze eisen zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is heerlijk, kamer is zeer goed, we gaan al ongeveer 10 jaar terug voor een tussenstop, soms met onze katten soms zonder, het is altijd prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    Fijne lokatie op gunstige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie gunstige locatie met vriendelijk personeel en prima restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,2
    Heerlijk dat de koeling gewoon de hele tijd aanbleef met het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk dat de koeling gewoon de hele tijd aanbleef met het hete werr

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,8
    Ruime kamer voor een gezin met kinderen en een overnachting...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamer voor een gezin met kinderen en een overnachting voor reis richting Italie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,5
    Goed tussenhotel op doorreis naar Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dicht bij de snelweg

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,8
    Goed en uitgebreid ontbijt
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    Prima hotel op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine gerechten in de bistro waren niet geweldig. Mooie foto's maar wat op tafel kwam was minder.

    Prima hotel op doorreis

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    10
    Vriendelijk behulpzaam personeel en heel net hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk behulpzaam personeel en heel net hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,3
    Goede parking en kreeg betere kamer als wat ik geboekt had !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede parking en kreeg betere kamer als wat ik geboekt had !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    Het is een goed hotel voor overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie bij het ontbijt is niet te drinken verder prima ontbijt

    Het is een goed hotel voor overnachting op doorreis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,6
    Zeer goed hotel, prijs-kwaliteitverhouding is goed, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt met voldoende keus voor vegetariërs 👍🏼

    Verbleven in juli 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: