Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Da Tito 3-sterren

Via Cappuccina 67, 30172 Mestre, Italië

#56 van de 58 hotels in Mestre

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 877 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,7

  • Comfort

    5,4

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    5,4

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,1

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    5,4
    Tegenvalld verblijf en hotel, elke dag geprobeerd om zo weinig mogelijk in het hotel te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Buiten airco op de kamer viel alles tegen. Zo goed als onbestaande hygiëne, ontbijt werd door de aanwezige Pakistaan aan de balie afgeraden, kleine badkamer, er werd niet gekuisd, enkel het bovenlaken werd vernieuwd, een muffe geur van bederf in de kamer, vuile muren, zeer vuile beplakte radiator, schimmel alom in douchecel en badkamer, in de wasbak ontbrak een afwerkstuk (ring), de prive parking werd afgesloten en auto is vier dagen kunnen blijven staan, want kleine parking en andere bezoekers mochten auto naast en voor en achter onze parkeren. Enig antwoord was dan kun je de bus pakken he. Maar bij de afrekening bij het uitchecken diende ik wel veel te veel te betalen voor de prive parking. En elke dag zag je overdag en s avonds en s nachts grote rioolratten over de drukke weg lopen richting onderaan het hotel binnen. Was tevreden en blij dat ik er kon vertrekken.

    Alleen de airco beviel me wel met drukkend warme dagen en nachten. En de ligging van het hotel, recht tegenover kon je de bus naar Venetië nemen en 10 meter van het hotel vandaan kon je in de koffieshop tickets voor bus en boot in Venetië kopen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    4,2
    Het privé parkeren, kost wel €7,00
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zeer karige ontbijt De keiharde bedden De kamer stonk Het geheel zag er bedompt uit Het personeel was niet al te vriendelijk Het hotel ligt in de milieuzone

    Het privé parkeren, kost wel €7,00 Dicht in de buurt van Venetië

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,3
    Matig maar ov connectie is prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buurt lijkt wel achterbuurt! En gebouw heeft overal spinnenwebben!!Vloer en plafond is vies! Ontbijt is simpel! Meubelair is te oud stinkt naar Antiek winkel! Douch is te klein! Is eigenlijk een Motel en geen Hotel!!! Is 1 ster waard of helemaal geen ster!

    Ov Connectie is Prima! Voor de deur Tram & Bus je bent zo in Venetië centrum!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,5
    Goed ontbijt goed bed zeer behulpzame mensen parkeren...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het is zoals het is het is geen nieuwbouw maar de mensen doen hun best muggen kan je altijd ziften wij prijzen dit hotel aan wat betreft prijs en kwaliteit

    Goed ontbijt goed bed zeer behulpzame mensen parkeren achter hotel bus en tram op 1minuut lopen alles in hotel gedateerd maar op zich wel schoon dus meer plus punten dan min punten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,5
    Als je er alleen slaapt en ontbijt zeer aan te bevelen voor die prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Gezien de prijs hadden we niets meer verwacht, dus geen probleem ondanks er veel 'mis' was. Bijv. wc deksel zat los, bedverlichting werkte niet, douchekop moest vastgehouden worden. Douche was erg glad. Maar we hebben dit zelf uitgekozen.

    Het was een zeer eenvoudig (maar daar was de prijs ook naar)hotel met prima personeel. Ontbijt was prima. Aan de overkant van de straat stopt de bus naar Venetie, perfect. De bedden waren ook prima evenals de WiFi.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    3,8
    De airco
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Konden.de.wagen.nie meer gebruiken.omda.alles achter mekaar geparkeerd staan moest

    De airco

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Binnen 15 minuten in Venetië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt

    Locatie ivm openbaar vervoer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    2,9
    3 sterren niet waard.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 sterren niet waard. Was oud, slechte WiFi. Parkeren op eigen terrein maar als je eerder weg wilde stond alles vast.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,5
    Prima hotel om een paar nachten te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi had geen ontvangst op de kamer

    Airco, bedden waren goed, personeel helpt je goed!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    7,5
    prima simpel hotel met goede parkeergelegenheid als je goedkoop venetie wil bezoeken .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    dat je op loopafstand naar de bus kan lopen en daar ter plekke een dagkaart voor openbaar vervoer naar en in venetie kan kopen .super!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    4,6
    Ontbijt was prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming stond laag het was gewoon koud op de kamer

    Ontbijt was prima

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    6,7
    Eenvoudige maar propere kamer, handige locatie vlak bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vuile traploper in trappenhal

    Eenvoudige maar propere kamer, handige locatie vlak bij het station, door te overnachten in mestre ontloop je de dure parking voor Venetië

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    7,9
    Vriendelijke personeel en een goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijke personeel en een goede ligging

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,1
    zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    ietwat verouderd hotel

    zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,5
    prima kamer voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    alles in de buurt sluit vroeg

    prima kamer voor de prijs

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Da Tito

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: