Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Degli Oleandri 3-sterren

Via Dante 31, 25019 Sirmione, Italië

#34 van de 70 hotels in Sirmione

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 559 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    8,8
    Wij vonden het een zeer goed hotel ,midden het oude Sirmione (maar Sirmione was veel te druk!!!).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1.Er is een mini-lounge, maar je kan wijn enkel per fles kopen ( je kan er geen glas wijn vragen). 2.Kleine douchecel . 3.Bij reservatie Parking kon de link niet aangeklikt worden: bijgevolg moesten we ter plaatse eerst een parkeerplaats zoeken (in het overdrukke Sirmione !),naar het hotel gaan om daar de QR-code te laten afprinten, terug naar de auto en dan pas konden we naar de gereserveerde parkeerplaats rijden.

    Ontbijtruimte is zeer authentiek, ruim ontbijt ,mooi gepresenteerd en lekkere keuzes. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel (ook nog in september ! ). Super netjes ! Taxiservice om je naar het hotel te brengen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel lastig om met de auto het historisch centrum in te rijden. Navigatie geeft het ook niet goed aan. Als jede poort onderdoor bent moet je gelijk naar rechts navigatie stuurt iedereen rechtdoor vertelde het personeel ons. Misschien wel handig om erbij te vermelden dan hoef je niet het hele centrum door wat erg smal is en massa's mensen lopen. Verder prima hotel.

    De locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,2
    Geweldige locatie binnen de poort. Alles op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco werkte niet optimaal. Nu was dat tijdens ons verblijf niet nodig qua temperatuur maar in de zomer lijkt het me wel handig.

    Supermooie locatie, heerlijk uitgebreid ontbijt dat elke dag tot half 11 was!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Nette kamers, prachtige ligging in centrum met heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn eerder klein. De gratis parking ligt een eind stappen van het hotel (buiten de stadsmuren).

    Nette kamers, prachtige ligging in centrum met heerlijk dakterras en zich op het Gardameer. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,0
    parkeren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,1
    Ideale locatie om sirmione te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel geld voor hetgeen het maar is. Je betaald voor de locatie + gratis parking.

    Ideale locatie om sirmione te bezoeken

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    8,8
    Superligging!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Superligging! Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: