Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Delle Mimose 3-sterren

Via Fabio Filzi 33, 18013 Diano Marina, Italië

#34 van de 54 hotels in Diano Marina

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 793 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,6
    Veel waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel waar voor je geld. Veel faciliteiten. Fijn zwembad, de hele dag door gratis koffie en thee en een goede sfeer. Daarnaast was alles brandschoon en er was veel personeel die zorgde dat alles goed geregeld was. Personeel sprak (voor Italiaanse begrippen) goed Engels. Diano Marina is een leuke plaats. We hebben het zeker naar ons zin gehad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bed is (zoals ook in veel Italiaanse Hotels) hard net als kussen. Interieur is beetje Italiaans gedateerd maar dat zijn de meest in deze klasse. Kamers zijn gehorig.

    uitgebreid ontbijt en het hotel probeert overal bij te assisteren en zijn erg behulpzaam. Lekker zwembad en alle faciliteiten bij de hand. Hotel ligt rustig maar toch overal dichtbij. Diana Marino is echt een heerlijke plaats waar veel te doen is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    10
    Heerlijk 6 dagen genoten van rust en ontspanning. Voelde ons thuis, beetje familie hotel gevoel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren moest je in de buurt doen, dat was wel minder. Wij hadden geluk dat we plek hadden 50 meter bij het hotel, maar kan me voorstellen dat dit in het hoog zomerseizoen lastiger word.

    De kamer was perfect. Genoeg ruimte om je spullen op te bergen. Je kan een kluisje huren voor 3€ voor je hele verblijf. Ontbijt perfect, koffie en thee mag je de hele dag pakken, ook lagen er overgebleven croissant en koekjes van ontbijt om gratis te pakken. Zwembad perfect, geen gezeur met handdoeken, gewoon zoals het hoort. Centrum op 5 min loopafstand, strand 7 min. Centrum met aardig wat leuke winkeltjes en wat heerlijke restaurantjes. Aquapark dichtbij 30 min rijden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,3
    De ligging!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    10
    Zeer gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie en goede prijs

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche is erg klein

    Erg schoon en netjes, personeel was heel vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,5
    goede kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zolder
    • Verbleef 6 nachten

    dinner

    het ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,3
    Airco in de kamer merkte ik niks van
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco in de kamer merkte ik niks van

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,5
    Geweldig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zolder
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Geweldig personeel. Heerlijk ontbijt en diner. Nette kamer ook op zolder. Auto parkeren op terrein.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    9,2
    Leuke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Leuke sfeer

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: