Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over c-hotels Diplomat 4-sterren

Via Luigi Alamanni 9, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italië

#153 van de 384 hotels in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1602 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,7
    Best OK voor korte citytrip in Firenze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wel vermeld op reservering doch niet aanwezig : koffie-/theevoorzieningen , slippers, waterkoker. Blijkbaar hadden ze ook al 2 dagen voordien via mijn creditcard een no-show-boete geboekt (per ongeluk mag ik hopen) hetgeen ze via allerlei smoesjes probeerden te verdoezelen … uiteindelijk klopte wel het totale bedrag maar het geklungel gaf geen aangenaam welkom-gevoel ...

    Ontbijt (én ontbijtruimte) was dik OK, ook het personeel van de keuken was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Prima ligging vlakbij station, tourist infobureau en bus naar luchthaven, ideale uitvalsbasis voor citytrip.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,1
    Modern hotel met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig hotel. Vanaf 06:00 word je gewekt door ronkende busmotoren, aangezien het hotel tegen het busstation aan ligt. Aan de andere kant ligt het treinstation en de trams, die je ook goed kan horen. Ik heb met oordoppen moeten slapen.

    Modern hotel met goed ontbijt. Kamer was altijd netjes schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    6,7
    Prima hotel voor als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine hotelkamer veel te warm, airco deed het niet. We konden ook geen raam openzetten. we sliepen aan de straatkant, erg veel lawaai van tram en treinen. heel veel jongeren, het lijkt meer op een hostel dan op een hotel.

    ontbijt was prima, veel zoetigheid. hotel ligt tegenover het treinstation Prima locatie om op doorreis te zijn. Florence heeft een groot treinstation waar je makkelijk kunt overstappen naar Milaan, Rome, Venetië etc.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    8,8
    Hotel met prima faciliteiten en een zeer gunstige ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was niet groot. Voor ons was het voldoende.

    Klantvriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet met veel verse producten. Perfecte locatie. Nette kamer met voldoende faciliteiten, schone badkamer, comfortabele bedden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,6
    Het hotel was kortom uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    De receptie is behulpzaam en vriendelijk, kamer is schoon en netjes, ontbijt is heel goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    10
    Supergoede matrassen, heel goede nachtrust gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Supergoede matrassen, heel goede nachtrust gehad!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,1
    Mooie nette kamers en lekker ontbijt, ook goede ligging...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie nette kamers en lekker ontbijt, ook goede ligging langs het treinstation

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    4,6
    Slechte kamer direct boven busstation
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit. Betalen voor parkeren, ookal kreeg ik direct korting bij vertellen dat ik voor t hotel kwam

    Lekker dichtbij centrum

    Verbleven in februari 2017

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van c-hotels Diplomat

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: