Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Capannelle Roma 4-sterren

Via Siderno 37, Appio Latino, 00178 Rome, Italië

#703 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4607 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,3
    Rome is prachtig en het hotel was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De baliemedewerkers waren erg ongeïnteresseerd en bedankte ons niet eens voor het verblijven in het hotel, ze informeerden niet of het verblijf naar wens was verlopen en gingen verder met het helpen van nieuwe gasten, zonder even vriendelijk gedag te zeggen (vriendelijkheid kost toch niets? Dat vonden wij daar ver te zoeken. Het bedienend personeel in het restaurant waren tijdens het ontbijt ook alles behalve vriendelijk. Bij aanvang geen goedemorgen, alleen kamernummer doorgeven en zitten??? Overigens was het ontbijt wel zeer uitgebreid en heerlijk! De schoonmaaksters waren wel vriendelijk en deden verschrikkelijk goed hun best om het verblijf in de hotelkamers zo aangenaam mogelijk te maken. Het was keurig!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    6,3
    Ok voor business hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Geen 4 sterren waard. -Betalend zwembad -Zeer harde matrassen, de veringen van de matras voel je in je rug prikken. -Kitnaden aan badrand en badkuip sporen van gebruik wat niet echt hygiënisch overkomt. Een grondig renovatie is nodig. Een grondig poetsbeurt. -ligging met bus en tram geraak je wel in het centrum maar ongeveer 45 min ben je kwijt. - tapijt op kamer. - airco te koud niet regelbaar en maakt veel lawaai. - ramen moeten dringend gewassen worden. - spijtig geen balkon maar voor korte periode niet noodzakelijk

    -Zeer vriendelijk behulpzaam personeel. -Grote kamers -Mooie inkom -Reageren zeer vlug op e-mails -Elke dag verse handdoeken -bushaltes dichtbij

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    6,7
    Over toeristenplekjes en metro/busverbindingen wist de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel had meer oog voor grote groepen/gezinnen dan voor mij alleen, badstop was niet aanwezig in de kamer en na meerdere keren vragen en te worden verzekerd dat iemand langs zou komen met een badstop, na 3 dagen het nog steeds niet gekregen. Bij het uit checken werd er niet gevraagd naar hoe het verblijf was

    Over toeristenplekjes en metro/busverbindingen wist de receptie wel veel te vertellen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    5,0
    Gelukkig maar twee nachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Extra kosten voor bijna alles. Ook voor het zwembad als je moe aankomt na een lange reis en nog even snel voor sluiting in het bad wil duiken. 6 euro p.p. voor een half uur! Want ook dan wordt gewoon een dagdeel berekend. Klant staat i.t.t. wat ze verkondigen niet voorop.

    Gratis parkeren

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    2,5
    De kamer had een goede badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - het personeel was onvriendelijk. - we moesten voor alles apart betalen. - om gebruik te maken van het zwembad moet je apart betalen. - geen restaurants en supermarkt in de buurt. - dit hotel is een absolute NO GO. - als je binnen een drankje wilt bestellen is dat minimaal €6,00.

    De kamer had een goede badkamer. Een douche inclusief een bad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    5,4
    Wij zullen niet meer dit hotel boeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren dan wel groot maar superslecht, ze waren keihard. Het leek wel of we zo op de spiralen lagen. Je boekt een hotel met zwembad, maar voor 4(!) uurtjes zwemmen moest je 6 euro betalen. Het hotel bevindt zich ons inziens in een achterbuurt, heel veel grote vuilcontainers aan de weg, vaak 1 of meerdere geopend! Het diner viel ook tegen: voor 3 hamburgers, 1 sla en 4 drankjes moesten we 75 euro betalen. Het restaurant waar het ontbijt was stonk en wij vonden de pistetjes keihard.

    De kamers waren ruim bedden groot, fijn dat er elke dag schone handdoeken liggen en de bedden worden opgemaakt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    5,8
    Tegenvaller met zere ogen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor het zwembad, vooral de last van de ogen na het zwemmen is zeer vervelend geweest. Gebruik shuttlebus naar metro en luchthaven was a. Tegen betaling en b. Niet volgens dat werd aangegeven door personeel. De een zei wat anders dan de ander waardoor we uiteindelijk geniodzaakt waren om een taxi te nemen naar het vliegveld. Bereikbaarheid centrum is zeer beperkt, 45 minuten nodig om in het centrum te komen. Veel 'irritant' gezoem als de airco uit was. Het was gehorig, de gang was letterlijk hoorbaar.

    Ruime kamer, voorzien van de meest gemakken. Airco was een pluspunt. Bedden waren prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,2
    Comfortabel hotel aan heel faire prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, alle medewerkers. Openbaar vervoer dichtbij. Eenmaal je de bus 654 neemt tot het eindstation neem je daar de metro naar alle plaatsen in het centrum. Goedkoop!!! Advies is een maatdagenkaart aankopen. Gandolfi zeker ook bezoeken (boeken vooraf)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,9
    Het was super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het poetsen kon wel wat beter. Onder ons bed lag een gebruikt condoom. Onder het bed was nog niet vaak geveegd en lag ook stof.

    Het was een rustig en mooi hotel. Met leuke tekeningen op de voorkant. Je kon makkelijk met de bus naar de metro gaan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,7
    Mooi hotel (met kunstzinnige gevel) met ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig genoeg was het zwembad betalend, ook voor hotelgasten. Centrum Rome enkel bereikbaar via taxi.

    Mooi hotel (met kunstzinnige gevel) met ruime kamers. Ondergrondse parking is voorzien. Verzorgd ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,6
    Geweldige locatie prijs/kwaliteit
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De Italiaanse mentaliteit omtrent sluitingsuren is wel een ramp. De keuken sluit om 23u, kom ruim op tijd! Anders willen ze voor jou geen moeite meer doen. 2x niets meer kunnen verkrijgen.

    Geweldige locatie voor de prijs! Sowieso wel veel goedkoper om via hun eigen site te boeken (tip!)! Centrum Rome is makkelijk te bereiken en het openbaar vervoer (tram, bus, metro) betaal je er slechts 24€ voor een week. Het personeel aan de balie helpt je ook graag verder bij vragen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,9
    Comfortabel en goed hygiënische verblijf met gezin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was niet zoals verwacht en moest bijbetalen, zwembad was heel klein en moest bijbetalen, free WiFi was een beetje traag,

    Heel proper bijna elke dag verse lakens, vriendelijke mensen, bereikbaarheid is top, veiligheid was zeker in orde, supermarkt en apotheek was heel dichtbij.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Regeling en openingstijden zwembad

    Mooie, ruime kamers - vriendelijk personeel - zeer ruime keuze bij het ontbijt - zeer hygiënisch - lekker eten in het restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    Hotel Capannelle
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar het centrum: eerst met lijn 664 naar de metro(halte Arco di Travitino) en verder met de metro naar het centrum. Bussen in Rome rijden niet volgens schema en het kan zijn dat je lang moet wachten bij uitval van een lijn.

    Zeer schoon hotel met airco en een heerlijk groot bed. Heerlijk uitgebreid ontbijt maar ik miste mijn gezonde groenten zoals komkommer en tomaat voor op mijn boterhamnen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    4,6
    Niet aan onze eise voldaan!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kon meer uitgebreider. De parkeerplaats was moeilijk te bereiken. Je moet rustig rijden wil je geen beschadigingen aan je auto hebben

    de grootte van de kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,1
    In orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van het bier in de bar (€6 voor 33 cl)

    Goedkope prijs voor de kamer (€360 voor 6 nachten in een 2-persoonskamer)/gratis flessenwater op de kamer / bidet in de badkamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,3
    Voor de prijs een perfect hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Tussen dag 1 en 2 is er geen schoonmaak geweest.

    Het ontbijt was voor het bedrag van 9,50 zeer goed er was voldoende keuze om te eten. De Kamers waren netjes wel wat uit de tijd maar we hebben alleen een bed nodig gehad de rest van de tijd zijn we buiten de deur geweest. Het is een aardig stukje vanaf het centrum maar met de bus kosten 1,50 ben je er ook zo de halte is ongeveer 500 meter vanaf het hotel. De volgende keer naar Rome boek ik dit zeker weer het was er erg rustig qua geluid. Ook het avond eten in het hotel is van goede kwaliteit en de prijs is redelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    6,3
    ideale uitvalslocatie om met de bus naar Rome te gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel wat een ongelofelijke snobs (arrogant) niet gastvrij niet vanuit de klant denkend.

    mooie kamers met doorgang naar andere kamer (waar zoons sliepen) Hygienne. Lekker rustig

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    Zeer goed verblijf, voor herhaling vatbaar, zeker qua prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Restaurant voor het diner was redelijk.

    Hotelkamer prima qua grootte, bedden slapen uitstekend en airco werkt zeer goed. Ontbijt is zeer goed verzorgd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    wil je een stedentrip met een relaxte hotel met prachtig terras en zwembad, ga naar Capannelle
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Dat er 6 euro wordt gerekend bij het zwembad voor een halve dag gebruik en dat de minibar in de kamer alleen water bevatte. Tevens is de shuttle dienst niet meer gratis.

    Tegenwoordig schenken zij Illy koffie aan de bar en in het ontbijtrestaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    ontspannen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 4 nachten

    We zaten ver bij de metro vandaan en de bussen reden tot middernacht. Het koste veel reistijd waardoor je 's avonds niet lang in de stad kon blijven.

    Het was een kamer die er elke dag weer netjes uit zag. Je kon op de kamer je eten bestellen of beneden in het restaurant snel een drankje nemen. ook kon je de ochtend zelf nog bepalen of je ontbijt wilde.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    mooi en leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Leuk hotel wel redelijk ver buiten rome, goed bereikbaar met openbaar vervoer. Jammer dat niet stond aangegeven dat het zwembad te betalen was en maar open was tussen 10 en 18u

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,9
    Fijne vakantie gehad, dichtbij rome.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor het zwembad moest men entree betalen. Dit was vooraf niet duidelijk aangegeven bij de boeking.

    Fijn hotel. Goede busverbinding naar Rome. Ontbijt voldoende. Kamers werden iedere dag schoongemaakt. Het hotel was sowieso erg netjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raar: betaald zwembad. Alleen in de ochtend gezwommen en hoefde niet te betalen.

    Goede locatie. Makkelijk met buslijn 118 naar Rome centrum. Ruime kamer / badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    3,3
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet altijd even vriendelijk of behulpzaam. 6 euro per persoon betalen voor een uurtje zwembad, zonder ligstoel, is ver overdreven. De badmeester was echter wel zeer vriendelijk. Een van de weinigen die kon lachen. Het restaurant is uiterst beperkt. In de omgeving maar 1 restaurant waar je iets kon eten, maar wel goed. De kamers zijn verouderd, zeker niet geluidsdicht, de frigo werkte niet en de bedden steenhard (als je rugproblemen hebt, kies dan zeker niet voor dit hotel). We hadden vroege checkin gevraagd en hebben 4 uur moeten wachten om op onze kamer te kunnen. Er werd ons aangeraden een wandeling te maken, maar bij tropische temperaturen niet aan te raden, dus maar gewoon wachten in de lobby. Voor ons echt geen geslaagd verblijf en de 4sterren zeker niet waard (maar misschien is dit volgens Italiaanse normen en daar kunnen wij geen vergelijking maken). Wij keren hier zeker niet terug.

    Airco werkte perfect, wat nodig was bij temperatuur van 40°. Het ontbijt was voor Italiaanse normen zeer goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Prima verblijf voor een lang weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden met name voor dit hotel gekozen vanwege het zwembad. Tot onze verbazing moesten wij als gast een kaartje kopen bij de badmeester om te mogen zwemmen. Ook is het zwembad al om 18 uur gesloten wat natuurlijk erg vroeg is na een dag Rome. Helaas was het barpersoneel erg onvriendelijk. In de stad zelf hebben we meer dan 2uur in de rij gestaan voor het Colosseum! Tip: het schijnt dat je van te voren een ticket kunt kopen/downloaden via het internet, deze mensen konden zonder wachten doorlopen!

    Prima kamer welke iedere dag opgeruimd en schoon gemaakt werd. Elke dag schone handdoeken. Prima bed en toen we om een extra kussen vroegen bij de receptie werd dit ook snel geregeld. Het ontbijt was ook prima hoewel er geen afwisseling was. Vriendelijk personeel achter de receptie wat slecht Engels sprak. Vervoer per taxi vanaf het vliegveld was prima te doen. Op de heenreis zijn we helaas in de verkeerde taxi gestapt en waren we 25 euro kwijt. Op de terugreis een erkende, vriendelijke taxichauffeur en die vroeg 14 euro. Het hotel zou 36 euro terug storten op onze rekening, dit is ook gedaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    heerlijk , en genoten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    weinig Engels praten. zwemen moet betalen terwijl niet de afspraak was. we dachten ook zwemen gratis was. vooral kinderen teleurgesteld.

    was ontbijt heerlijk , kamer wordt elk dag schoon gemaakt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,4
    Leuk voor een weekendje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden leken wel betonblokken en je moet nog betalen voor het zwembad ook! Afzetters!! Belachelijk! Ook had ons bad geen stop erin zitten, Nagevraagd of ze die konden brengen het heeft ze een hele dag geduurd voordat ze kwamen en nadat wij alweer 4x aan de receptie hadden nagevraagd of het geregeld kon worden.

    De kamertemperatuur was top! En het ontbijt was zeer goed geregeld. Dicht in de buurt zit een erg gezellig en goed (koop) restaurantje "quanta basta" AANRADER!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    slechte info naar de locatie van Hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    de informatie van bus naar Hotel, ook al hebben wij vooral die info gevraagd en NIET gekregen, via uw kantoor als van het Hotel.

    slaapkamers en ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    zwembad maar voor wie eigenlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het zwembad was maar tot 18.oo open en je moest er ook apart voor betalen. Dat stond nergens vermeld bij de boeking. Dat vond ik echt waardeloos. Na een lange dag in Rome is het fijn om ff te kunnen zwemmen. Dat getuigt niet van inzicht en service.

    Ontbijt en kamer prima. Airco was wat lastig in de bediening.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Mooie grote kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar en restaurant stralen geen gezelligheid uit. Wil je na terugkomst uit de stad nog wat drinken nodigt dit niet uit.

    Mooie grote kamers. Het centrum van Rome is goed te bereiken met het openbaar vervoer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    3,8
    Zeer matig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er is veel schade aan de kamer, gat in de muur, nachtkastjes beschadigd, vieze ramen, vieze matras, lampen die het niet doen, automatische gang verlichting die niet in alle delen werkzaam is geen badstop aanwezig, koelkast die kapot is maar wel na 3 dagen vervangen tijdens ons verblijf op de kamer om 1900 uur. Zeer geluid ruchtig, je kunt de buren horen praten, letterlijk. Personeel die bij het uitcheken niet vraagt hou het verblijf was. Ik had een e-mail gestuurd naar het hotel met wat vragen en daar is nooit op gereageerd.

    Onbijt en eten is goed. Er is een shuttle service maar behoorlijk beperkt qua tijden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,3
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De deur sloot wel, maar je moest hem heel hard in het slot laten vallen. Het zwembad is bij te betalen, 6€ voor een halve dag en 9€ voor een volledige dag. Spijtig genoeg zijn er niet voldoende ligstoelen en moet je zeker op tijd richting zwembad gaan om nog stoelen te hebben.

    Ontbijt was zeer goed! Zeer lekker, en zeer uitgebreid! De kamers waren netjes, goede bedden, koelkast, airco, dagelijks verse handdoeken, ... Behulpzaam personeel achter de balie. Roomservice ook zeer goed, alles werd snel gebracht en het was allemaal zeer lekker! Zeker de tiramisu! Goede prijs-kwaliteit verhouding!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Goed, comfortabel verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Airco zelf kunnen afstellen op temperatuur. Nu moet je de. receptie bellen en aangeven hoeveel graden deze moet staan. Verder wel goede, rustige airco. Geen balkon. En ik hoorde, maar heb het niet gecheckt dat je voor het zwembad moet betalen (6 euro)

    Ontbijt was prima, uitgebreid en heerlijke koffie. Kamer - Superieur was ook prima. Ruim en comfortabele bedden. Gratis wifi!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    10
    Mooi schoon Hotel, met zeer aardige personeel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geld die ze hebben ingehouden van mijn creditcard, heb ik nog niet terug.

    Prima Hotel, echter hebben we geen tijd gehad om daar verder iets te doen, zag er allemaal prima uit. Heerlijk geslapen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    Netjes en schoon hotel, 45 minuten van Rome centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het zwembad was al wel vol, maar we mochten het niet gebruiken (27-29 mei), terwijl het +30 graden was. Ook mochten we niet buiten op het terras zitten, dus maar op de kamer... De bedden waren heel hard, maar we kregen extra dekens om onder het onderlaken te doen. Toeristenbelasting €6 pppn.

    Mooi en netjes hotel. Vriendelijk personeel. Op 45 minuten van binnenstad Rome, met openbaar vervoer (eerst bus, komt regelmatig; dan metro). Kan op 1 ticket van €1,50 (100 minuten geldig). Te koop bij de tabakshop achter het hotel. Ruime parkeergelegenheid onder hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het moet iets beter worden. Dat is niet 4 sterren wel 3 sterren. Het laatste dagen kregen we de weinig grote handdoeken.

    Personelen zijn vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,1
    Rustig gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ventilator draaide de hele nacht door. Het was onmogelijk om hem uit te zetten. Twee keer naar de receptie gebeld maar zij hebben het niet uitgezet.

    Rustig gelegen hotel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,9
    Overnachten voor een paar dagen op redelijke afstand van het centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het is een wat gedateerd groot gebouw, hier en daar wat verweerde uitstraling, Maar aan de binnenzijde is het allemaal prima voor elkaar.

    Geweldig ontbijt, werkelijk top! Rustig gelegen, geen verkeersgeluid.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    5,8
    Prima hotel maar niet gastgericht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Men wilde ons van de geboekte kamers (connecting rooms, kamers met tussendeur) overzetten naar gewone twee persoonskamers. Veel gedoe om uiteindelijk de geboekte kamers te krijgen. Personeel (op een enkeling na) onvriendelijk, totaal niet gastvrij.

    Prima ontbijt, ruime kamers. Wifi werkte ook goed. Goede busverbinding (118). Restaurant Terzo Gusto (een klein stukje verderop) is aan te raden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    6,3
    Een fijne kamer met een goed stevig bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Qua locatie net te ver van het centrum. Er is een bushalte in de buurt maar de bussen rijden onregelmatig waardoor we veel tijd hebben verloren. We zouden een volgende keer een hotel bij een metrohalte kiezen. Personeel niet heel vriendelijk.

    Een fijne kamer met een goed stevig bed. Er was een grote conferentie in het hoteltoen wij er waren maar geen last gehad van overlast savonds. Veel keuze bij het ontbijt maar wel vooral veel zoetigheden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,9
    Mooi hotel als uitvalbasis voor Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid en gastvrijheid personeel front office, airco niet zelf te bedienen alleen via receptie, uitstraling van de bar bv losse kraan bedienend personeel, amateuristisch maken van cappuccino, die lauw was

    Goed uitgebreid ontbijt, mooie ruime kamers, vriendelijk personeel bij ontbijt, ruime parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid openbaar vervoer naar Rome.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,5
    Simpel maar goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant van het hotel vond ik niet zo best.

    Leuk uitzicht vanuit het balkon.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    5,8
    Kamer was netjes
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was betalen, het ontbijt was in een donkere kelder, geen terras...

    Kamer was netjes

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    5,4
    Ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud van hotel was slecht. Bedden waren hard

    Ruime kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,1
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je voor het zwembad bedje etc moest betalen.

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor zwembad, toch iets verder van centrum

    Ontbijt, grootte kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    Rustige omgeving, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fruit met ontbijt niet vers. Ontbijthal chaotisch.

    Rustige omgeving, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    6,7
    Je boekt een hotel met zwembad maar daar aangekomen moet je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je boekt een hotel met zwembad maar daar aangekomen moet je nog 9 euro betalen om gebruik te maken van t zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,5
    Uitstekend hotel, heerlijk ontbijt en met bus goed in centrum van Rome te komen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Faciliteiten en heerlijk veelzijdig ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    6,7
    Apart ontbijt betalen, maar het was wel heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco, het was bizar warm. En het personeel vergat meerdere keren het aan te zetten.

    Apart ontbijt betalen, maar het was wel heerlijk!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    6,3
    Dagje Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een enorme rooklucht in het hele hotel.

    Goede parkeerplaatsen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    6,3
    Het eten was matig, voor 4 sterren hotel had ik iets meer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was matig, voor 4 sterren hotel had ik iets meer verwacht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    6,7
    Leuk hotel voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie, de kussens te Klein.

    De prijs

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    10
    Goede service
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede service

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk ver van het centrum af

    Schone kamers, uitgebreid ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    8,8
    Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Lokatie

    Ontbijt was prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,9
    voldaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijtruimte nogal donker

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    8,8
    We hadden nu een grotere kamer geboekt met balkon erbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco was niet echt top. Hij koelde niet

    We hadden nu een grotere kamer geboekt met balkon erbij. 2e keer bij dit hotel geweest

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,3
    Prima hotel vriendelijk personeel mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keuze uit gerechten waren matig

    Het ontbijt was goed maar te weinig bruin brood,de kamer prima op enkele lampjes na die stuk waren

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    Best een goed hotel, goede verbinding naar het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg hard

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Prima ontbijt, alleen jammer dat het zwembad betaald moet worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor het zwembad

    Geweldig ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad te vroeg dicht. Sluit om 18:00 uur 😡

    Modern hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    5,0
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er apart betaald moest worden voor het zwembad. Werd door personeel niet meegedacht.

    Uitzicht hotelkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Uitgebreid ontbijt, makkelijk parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig bijzonders in de directe omgeving. Hotel bied wel een shuttle service naar de dichtstbijzijnde metro.

    Uitgebreid ontbijt, makkelijk parkeren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,3
    Super bedden, goede airco, parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor één dag zwembad gebruik wordt € 6,00 p.p in rekening gebracht. Tikkeltje overdreven naar mijn idee

    Super bedden, goede airco, parkeergarage

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Het enige minpuntje is dat er betaald moet worden voor het...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige minpuntje is dat er betaald moet worden voor het zwembad en dat stond niet op jullie site.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Wifi
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi Zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,1
    Parking
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, ontbijt

    Parking

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,5
    Prima hotel in Rome
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Airco wordt centraal geregeld.

    Service van het personeel was uitstekend

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,8
    De WiFi was onhandig met codes van een half uur en werkten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi was onhandig met codes van een half uur en werkten ook regelmatig slecht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    6,7
    baliepersoneel was niet erg klantvriendelijk / traag...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    baliepersoneel was niet erg klantvriendelijk / traag / nieterg handig / leek ongeinteresseerd

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,5
    Wij hebben er van genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was in orde meer dan genoeg .Voor naar het centrum te gaan best ticket kopen van 1,50 € voor de bus en kan je ook gebruiken voor de metro

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,9
    Prima hotel voor een zeer lage prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, prima hotel voor deze prijs.

    Prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Hotel Capannelle is prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is wat afgelegen maar prima met de bus. Reistijd 30 minuten over kinderhoofdjes

    Prima gratis WiFi!

    Verbleven in oktober 2016

Er zijn ook 32 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Capannelle Roma

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: