Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Donatello Imola 4-sterren

Via Rossini 25, 40026 Imola, Italië

#2 van de 7 hotels in Imola

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 930 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Was oké verliep goed geen gekke dingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Loop afstand naar circuit zou 10 minuten zijn, was toch echt dik 30 minuten. (Stond in beschrijving was een beetje jammer maar ok).

    De mogelijkheid om al om 6.30 te kunnen ontbijten. Super!!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    10
    Geweldig verblijf met een hoge persoonlijke benadering
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Natuurlijk kun je overal wat vinden maar wij zijn zeer kritisch en desondanks waren wij zeer tevreden over dit hotel

    Zeer mooie zuivere kamer met ruime bedden incl kluisje/airco. en voor een zeer nette prijs. De receptiemederwerkers waren zeer vriendelijk en ook het ontbijt was zeer uitgebreid. Wij zullen dit hotel zeker opnieuw bezoeken tijdens onze jaarlijkse trip naar Griekenland. In het restaurant werd niet moeilijk gedaan over een verzoek om iets te maken wat niet op de kaart stond...

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    5,4
    Prima ontbijt.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We wilden van het zwembad gebruik maken, maar hier moesten we 30 Euro extra voor betalen!

    Prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    Prima overnachtingshotel op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad helaas in onderhoud.

    Prima restaurant. Fijne garage. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    4,6
    De uitzicht
    • Stel

    liften tijdens onderhoud moest er megedeeld worden en niet zo lang laten wachten en eten was verwarmd uit microgolf oven en voor die prijs niet waard en de obers liepen rond maar werkte niet

    De uitzicht

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,5
    Beoordeling gebaseerd op mijn gastheer welke er wel een week...
    • Groep

    Beoordeling gebaseerd op mijn gastheer welke er wel een week eerder was. Dat ik 4 dagen van te voren me afmeld omdat ik er voor races zou moeten zijn die door mis communicatie een week eerder zijn, geen enkel mogelijk tot restitutie kon krijgen, terwijl mijn gastheer daar nog was en het heeft aangegeven, deze is er nog vaste gast ook Als je het netjes meld op Maandag wordt direct de credit card belast zodat de kamer zeker betaald is. had 2 kamers geboekt bied dan aan volgende x 50% van 1 kamer korting te geven, je weet al dat ze dan volgeboekd zijn, JAMMER

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    9,2
    Ruime kamer met goede bedden, personeel is heel erg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is wat ver lopen met alle bagage vanaf het parkeerterrein naar de ingang, die ook wat moeilijk te vinden is.

    Ruime kamer met goede bedden, personeel is heel erg vriendelijk. Goede badkamer, prima WiFi.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    10
    Alles was super !
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles was super !!

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    8,8
    Het eten 's avonds was uitzonderlijk lekker en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten 's avonds was uitzonderlijk lekker en spotgoedkoop.Een echte aanrader.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    De Receptionist.
    • Gezin met jonge kinderen

    Airco werkte niet zoals het hoort.

    De Receptionist. Die man verdiend een medaille voor zijn ijver, vriendelijkheid en behulpzaamheid.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    10
    De kamer is zeer comfortabel en het ontbijt is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is zeer comfortabel en het ontbijt is goed.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    7,9
    Ontbijt vanop 10 de verdiep.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel afgelegen tussen appartementsblokken. Airco/temperatuur heel moeilijk te regelen

    Ontbijt vanop 10 de verdiep.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2015

    7,9
    Prachtige suite op 10e etage met uitzicht over de stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtige suite op 10e etage met uitzicht over de stad. Heel netjes en prima ontbijt.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: