Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Duca D'Aosta Hotel 4-sterren

Piazza Duca D'Aosta 31, 31021 Mogliano Veneto, Italië

#10 van de 10 hotels in Mogliano Veneto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 478 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    9,2
    Dicht bij het station, ca.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het uitchecken werd er alleen de vraag gesteld of wij iets uit de bar hebben gebruikt. Eigenaar had er geen interesse in hoe ons verblijf was.

    Dicht bij het station, ca. 30 minuten van Venetië. Netjes, prima ontbijt.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    9,6
    De ligging en het personeel, wij waren op doorreis en wilden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging en het personeel, wij waren op doorreis en wilden vanaf daar met de trein een paar dagen naar Venetië. We konden gewoon de auto laten staan in de ondergrondse parkeer garage en hem weer ophalen toen we terug waren....helemaal top, dank je wel. Savonds in het centrum pizza eten bij Da Pino raad ik iedereen aan.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,6
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt waren de gekookte eieren net stuiterballen De parkeergarage gaat bij de verdiepingen vrij stijl naar beneden waardoor we bij omhoog gaan met de bodem van de auto tegen de grond aan knalde ( pas dus op als je lage auto hebt dan kom je vast te zitten ) wij kwamen bijna vast te zitten!! dus als er plaats is zet dan je auto op de eerste etage als je garage in rijd

    Mooie locatie om met de trein ( nog geen 5 minuten lopen ) naar Venetië te gaan personeel is vriendelijk en behulpzaam hotel ziet er goed en verzorgt uit

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,5
    Prima hotel, voor een citytrip naar Venetië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wi-Fi was zeer matig, werkte op de kamer heel slecht, beste verbinding hadden wij op de badkamer. Het was erg warm in de kamer.

    Een gunstige locatie ten opzichte van Venetië (20 minuten met de trein) en het trein station (5 minuten lopen). Vriendelijk personeel, en een uirgebreid ontbijt buffet met heerlijke warme chocomel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,1
    Good for short stay
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bed te hard.

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt en de omgeving dichtbij station zeker een pluspunt. Aangeraden om paar dagen travelpass te nemen en zo via trein naar centrum te gaan en zeker de vaporetto te nemen. Aangenaam en vriendelijk personeel. Airco in kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    4,6
    Lag kort bij de trein naar Venetië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een oud bollig hotel wat muf ruikt Zou het weer doen afrader

    Lag kort bij de trein naar Venetië

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    8,3
    Personeel zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen waren niet comfortabel. Verouderde kamers en badkamer.

    Personeel zeer vriendelijk. Ideale locatie om Venetiė te bezoeken. Trein op de hoek.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    10
    Leuke kamer, garage inbegrepen, op wandelafstand van het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke kamer, garage inbegrepen, op wandelafstand van het station. Rechtstreekse trein naar Venetië in 25 min.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    8,3
    De service van het personeel achter de balie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ontbijtruimte. De eerste morgen hebben we ontbeten in de ontvangstruimte door plaatsgebrek. We waren met een groep van 10 personen en dan is het tof dat je met 'z en allen samen kan zitten. Ook het ophalen van afval/glas onder de morgen was storend.

    De service van het personeel achter de balie.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    6,3
    Hotel dicht bij het treinstation.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onvriendelijke receptionist bij aankomst. Hotel is onpersoonlijk. Parkeren is bijna niet te doen. Ontbijt niet bijzonder en geen vriendelijke dame bij het ontbijt.

    Hotel dicht bij het treinstation. Goed om Venetië per trein te ontdekken.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    7,5
    Hotel dichtbij goede restaurants en busvervoer zodat je snel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Soms geluidsoverlast vanwege jongeren die wijn cafe's bezoeken. Oordoppen aan te raden

    Hotel dichtbij goede restaurants en busvervoer zodat je snel in Venetie komt.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    6,7
    Locatie in centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Garage onder de grond. Vraagt goede stuurmanskunst. Verf bladderde af van badmeubel. Erg gehorig voor straat/disco geluid

    Locatie in centrum. Goede restaurants, bushalte en bank op korte loopafstand.

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel en ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De afvoer van de douche liep heel slecht/heel langzaam af. Je stond met de voeten in een paar centimeter water.

    Vriendelijk personeel en ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    10
    Dat is de vierde keer in dit Hotel en alles blijft dezelfde.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niks

    Dat is de vierde keer in dit Hotel en alles blijft dezelfde. Kwaliteit is top, comfort, ontbijt, vriendelijkheid van personeel. Eindelijk alles top!!

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,1
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamer. Wat verouderd

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    6,7
    Bar naast hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koud, verouderd

    Bar naast hotel

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    7,5
    goede ligging om venetie te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Groep

    de kamers in het oude gedeelte zijn merkelijk minder , logeerde al vaker in het nieuwe deel, veel beter!

    goede ligging om venetie te bezoeken

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,6
    de slaapkamer was heel erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de parkeerplaats was lastig

    de slaapkamer was heel erg schoon. Het ontbijt was erg lekker, en werd regelmatig aangevuld.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    6,7
    Dichtbij het station
    • Vakantiereis
    • Stel

    Staat van onderhoud van de kamer

    Dichtbij het station

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    6,3
    receptie zeer vriendelijk
    • Zakenreis
    • Stel

    ontbijt O

    receptie zeer vriendelijk zonder auto is deze legging niet te doen

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: